Arama sonuçlarınız

1. EnduroCu

Dakar Motorları

Ynt: Dakar Motorları maalesef yanlış bilgi, bu makine ne KTM 660, ne de 690 Rallye, bu KTM 950 Rallye, diğerleri tek silindir iken bu çift silindirlidir Meriç hanım

2. EnduroCu

Kartalkaya, Sarıalan Yaylası, HMK Fest

Ynt: Kartalkaya, Sarıalan Yaylası, HMK Fest adını soyadını bağışlarmısın? belki tanıyorumdur seni?
  3. EnduroCu

Kartalkaya, Sarıalan Yaylası, HMK Fest

Cumartesi günü öğle saatlerinde Sarıalan yaylası HMK festival alanında yerimizi aldık, Uzun zamandır görmediğimiz dostları görmek bizi çok mutlu etti, Ama gaz birikmesini dekompresyon etmek icin dişleri uzamış canavar endurocularla araziye sürmemiz gerekiyordu ve de oyle yaptık. Hedef tabii ki...

4. EnduroCu

8. EnduroClub Festivali, Sandıklı - Kocayayla (27-29 Haziran 2008)

Beklenen EnduroClub festivalinin sekizincisi 27-29 Haziran 2008 tarihleri arasında, Afyon İli, Sandıklı İlçesi yakınlarındaki Kocayayla' yapılacaktır. *1.EnduroClub festivali; 2001 yılında Kütahya ili İnli Köyü Frig Vadisi'nde, *2.EnduroClub festivali; 2002 yılında Kütahya ili İnli Köyü Frig...
  5. EnduroCu

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

11 Mayıs 2003, aynı buluşma, hey gidi günler heyyy

6. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Rize de iş nedeni ile 2002-2004 yılları arasında bulundum, bu 2 yıl zarfında hiç endurocu göremedim, genelde yalnız gazladım, nerelerdeydiniz hocam? en yakın endurocu Sürmene de idi, ve daha ileride Trabzon da idi,

7. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? yaklaşık 1 yıl once makineyi değiştirdim, şu an tam hard enduro oldu EXC-400 R
  8. EnduroCu

H.O.G. Türkiye Gezi Ve Eğlence Planı 2008

Ynt: H.O.G. Türkiye Gezi Ve Eğlence Planı 2008 Harley Owners Group 2008 gezi ve eğlencelerine tüm motorcular katılabiliyor mu?
  9. EnduroCu

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? titreşim iyidir, insana da hic zararı yoktur aksine cok faydalıdır, vucuttaki elektirirği ve stresi alır, dolaşım sitemine katkıda bulunur, damar tıkanıklığı yapmaz, böbrek taşı yapmaz, sindirim sistemi ve metobolizmayı çalıştırır :-)

10. EnduroCu

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? tek silindirlilerin içinde asfaltta en rahat enduro diyebiliriz ancak, ön jant capı, yetersiz süspansiyonu ve ağırlığı ile arazideki performansı tartışılır bence

11. EnduroCu

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) maddi durumunuz Çin li makineden fazlasına yetiyorsa biraz daha verip Honda XL200 almanızı tavsiye ederim, sağlam, iyi falan şeklinde iddia etseler de Çin motorları hiç de guvenilir değiller
  12. EnduroCu

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? 1990 yılından beri aralıksız motor kullanırım ve bir cok endurocu yetiştirdim başlangıç icin keisnlikle 125-250 cc. oneriyorum, mesela Honda XL-200 baslangıc icin cok ideal, en az 1 veya 2 sene bindikten sonra 650 cc ye geciniz,

13. EnduroCu

Motosiklette GPS

Ynt: Motosiklette GPS tavsiyem Magellan ı secmen, yazılımdan kastın cihazın işletim sistemi mi? haritası mı? yurtdışından getirteceğin cihaz şüphesiz ucuza mal olacaktır ama en onemli şeyi ayrıntılı Türkiye haritası ve Türkçe menüsü eksik olacaktır, ve garanti kapsamı dışında olacaktır, şimdi...
  14. EnduroCu

Motosiklette GPS

Ynt: Motosiklette GPS Magellan Explorist 600 kullanıyorum, sadece arazide kullanıyorum, uuzn yola gerek yok, bir de İstanbul-Ankara gibi buyuk sehirlere gidince adres bulmakta kullanıyorum, GPS alıcılarında harita destegi cok onemlidir, son yıllarda uretilen GPS ler hep teknoloji urunu, o...
  15. EnduroCu

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? sonuc olarak hangi makineyi secersen sec sana bir kac tavsiyede bulunmak isterim; -tura cıkacağın makineyi turdan once en az 5 bin km kullanalısın her seyini tanımalısın, -deposu buyuk olmalı, -karburatorlu olmalı, -elektronikten ziyade mekanik olmalı, ve...

16. EnduroCu

Şile Enduro Yarışı 8. Ayak

Fotoğraf makinemi Arıza41 Serhat a verdim, tüm çekimler ona ait, biraz yorum katarak zenginleştirmeye çalışayıp, biliyorum yorumsuz kareleri sevmesiniz, illa hikaye olacak, Ellerine sağlık Serhat. Yarışın çok kırıcı ve zor geçeceği Cumartesi günü antrenmanda belli idi, Yarışmacıların bir kısmı...
  17. EnduroCu

Motosiklet Parçalama

Ynt: Motosiklet Parçalama ne oldu? projeden ses yok mu hala? ???
  18. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? :-)

19. EnduroCu

Yakıt Konusundaki Yorumlarınız

Ynt: Yakıt Konusundaki Yorumlarınız Çin motoru al ki, motor tamiri, usta peşinde koşmayı, parça tedarikini öğrenebilesin :-)
  20. EnduroCu

Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!..

Ynt: Motosiklet ve Ehliyet Alacağım Lütfen Yardım!.. her mevsimde ve her türlü hava yol şartınd abinmek istiyorsan enduro yu seçmelisin, endurocu ol ki çok uzun süre motora bin :-)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.