Arama sonuçlarınız

1. EnduroCu

Gezenbilir Sansarak Kanyonu, Elmalı ve Menekşe Yaylası Gezisi (30 Ağustos 2006)

(30.08.2006) o bolgede daha once defalarca gezi yapmamıza ragmen cok etkili toprak parkurlar kesfettik, gayet zevkli ve sorunsuz bir macera idi, katılan dostların bileklerine, ve yüreklerine sağlık,

2. EnduroCu

Yola Selam

Ynt: Yola Selam yolunuz açık olsun Levent hocam, hangi makinelerle gidiyorsunuz?
  3. EnduroCu

Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı

Ynt: Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı zaten su anda cihazın fiyatına son guncel harita ve turkce menu dahil, dediğin doğru yıl sonunu beklersen daha iyi ama istersen soralım yeni haritayı yuklmeke kaydı ile simdi verebilriler mi

4. EnduroCu

Ynt: Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı hocam konuyu arastırdım ben, senin bahsettiğin route destekli ayrı bir harita olayı varmış, su an Garmin de bu harita kullanılıyormus, fiyatı 75 Euro, Magellan icin Geomatics o su an o haritanın daha gelişmisini yapıyormus, yıl sonunda...
  5. EnduroCu

Ynt: Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı Magellan SporTrak Pro kullanıyorum, Geomatics in son versiyon haritası yuklu ve cihaz turkce menuye sahip, koyler arasında rota olusturarak gidebiliyorum, ayrıca arama da yapabiliyorum, ister haritada kayıtlı sehir, koy, vs. leri...

6. EnduroCu

Ynt: Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı hocam route olayını biraz acabilirmisin? bildiim kadarı ile bu route olayının harita ile alakası yok, cihazl ile alaklı bir ozellik ve Magellan da da route yapabiliyoruz

7. EnduroCu

Ynt: Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı Geomatics Harita şirketi şu anda Türkiye de en kapsamlı dijital haritaları üretn şirkettir, hazırlamış oldukları haritaları da sürekli yenileyerek güncel tutuyorlar, Geomatics aynı zamanda da Magellan Turkiye distribitoru, bu nedenle...
  8. EnduroCu

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Türkiye’ deki ayıların bir bölümü koruma programı altında vahşi doğası içinde Uludağ’ da yaşamaktadır. Kahverengi ayıların önemli bir miktarı Türkiye’ de bulunmaktadır. Ancak ormanlık alanların yanması ve tahrip edilmesi sonucu yaşam alanları oldukça daralmıştır. Bu büyük yaratıklar diğer...
  9. EnduroCu

Kartepe-İznik

10. EnduroCu

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma sürücü kendi gucune ve ağırlığna gore motor secmelidir, ozellikle arazid ekullanıyorsanız bu cok önemlidir, kendi motorunuzu tek basınıza yerden kaldırabiliyorsanız ne mutlu ;) arazide durduğumuzda park icin yeterli egim bulamadığımız durumlarda...

11. EnduroCu

GPS için Ücretsiz Yazılım ve Veriler

Ynt: GPS için ücretsiz yazılım ve veriler TrackMaker 13.0 versiyonunda GPS datalarını acarsanız Google Earth üzerindne otomatik olarak iz ve noktalarınızı gorebilirsiniz ornek;
  12. EnduroCu

NavTURK mü GPS mi?

Ynt: NavTURK mü yoksa GPS mi? arazid ekullanılacagını varsayarsak tabii ki GPS, ve Turkiye sartlarında harita desteğindne dolayı da Magellan ı şiddetle oneririm, 1/25.000 lik haritası koy isimleir ve koy yollarına kadar gosteriyor

13. EnduroCu

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma dikkatini cekerim o hatunun kaldırdığı motorlar hep boxer motorlu BMW baoxer ları sayesind emtor zaten yere %100 yatmıyor ki, belli acıda duruyor onu kaldırmak cocuk oyuncagı, arazide kople yere yapısmıs boxer olmayan bir enduroyu kaldırsın da gorelim ;D
  14. EnduroCu

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz ne? KTM Lc4 640 Adventure R, tabii ki arazi icin kulllanıyorum, aracların cıkamadığı, insanların fazla ulasamadıkları yerleri gormek, kesfetmek

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR