Arama sonuçlarınız

1. broker650

evde fiber tekne yapımı

Ynt: evde fiber tekne yapımı fotoğraflarda görünenler arkadaşlarım 4 gözle denize indirmeyi bekliyorlar... son fotoğrafta burun kısmına yaptığım elek teli uygulaması var. kontrplağı o kıvrımlarda çeviremeyeceğim için elek teliyle kapladım ve bir kat elyaf ve polyester uyguladım şimdi kemik gibi...

2. broker650

evde fiber tekne yapımı

Ynt: evde fiber tekne yapımı biraz daha fotoğraf...
  3. broker650

evde fiber tekne yapımı

Selam, antalyada havanın tahammül edilmeyecek kadar sıcak olmasından offroad aktivitelerime yaz aylarında ara veriyorum.Bu sıcakta ne yapsam derken arka bahçemde 3.85m bir kayık yapmaya başladım. Gayet amatör bir şekilde... 6-7 yaşlarındayken babam bize çıtadan iskelet ve gazete kağıdı kaplamalı...

4. broker650

Suzuki Grandvitara 2004

Ynt: Suzuki Grandvitara 2004 araç çok güzel olmuş. bendede 2005 modeli var,aynı şekilde 5 cm get ile yükseltip 205/80/16 federal couragia taktım. rampalarda bayılma yapıyor. Antalya civarını biliyorsanız örneğin korkuteli rampalarının bazı yerlerinde 2.vites 50 km/h düşüyorum. arazide...
  5. broker650

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar bir fotoğraf

6. broker650

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar selam 3.85 m. fiber kayık yapıyorum arka bahçemde. ultra amatör bir şekilde... deneme olarak başladım ve tecrübe ediniyorum. bunu bitirince daha güzelini yapmayı düşünüyorum.

7. broker650

pala

4 mm kalınlığında dövme demir pala. baltadan ve taradan daha kullanışlı ve pahallı değil 30 TL'ye yaptırdım. sapına 6 mm polyester halat sardım.
  8. broker650

Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara evet o usta sanırım kendiside avcıymış konuya hakim bir arkadaş
  9. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara kendi yaptığın malzeme daha keyifli oluyor. akşamüstü yeni icadımı almaya gidicem koyarım fotolarını. kemeraltı kestane pazarında dövme demirden pala yaptırıyorum inşallah bu akşam verecek. likya yolunda yürürken çalıları kesmek için şart olduğuna...

10. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara Haluk abi, Murat Karadayı hazırını 45 TL ye aldım ne uğraşıyosun bunlarla diye söyleniyo :)

11. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara evet U kilit yerine kullanılan mapa " omega " tipi mapa. 3.25 ton kapasiteli ve CE belgeli. makara mapaya sıfır çalışıyor ,rulmanlar mapanın yuvarlak uçlarıyla sıfır öpüşüyor. sıkışma kayma olması mümkün değil. halat ve makaranın aynı doğrultuda...
  12. broker650

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) bende göremiyorum :)

13. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara makaradan geçecek halat bildiğin vinç halatı 10mm maximum 12mm ki fazlası rahat geçer. mapayı ağaca veya bir sabit noktaya bağlamak ise çocuk oyuncağı : ikinci bir mapa tak olsun bitsin...
  14. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara forumların amacına ulaştığını görmek güzel...dahada ileri götüren muhakkak çıkar...
  15. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara bugün aynısından bende yaptım. bayada güzel oldu , mapa tonajlısından , rulmanlı pule biraz daha büyüğünden... mapanın pimi sıfıra sıfır oturuyor,pule mapaya sıfır çalışıyor...

16. broker650

Ynt: Mapadan Makara Yapmak. Hem Mapa Hem Makara arkadaşlar konuya yorum yapanlar arasında bir makina mühendisi varmı acaba ? varsa en sağlıklı yorumu o yapar bence. konuya teknik olarak hakim olan yok sanırım o yüzden havada eleştiriler yapmayalım lütfen. Haluk abi bir uygulama yapmış ve...
  17. broker650

orjinal her zaman tercih sebebidir tabiiki. ama mapa araç çekerken,vurdurmalarda şekil değiştirmiyorsa makara sistemindede oynamaz diye düşünüyorum.mapadan mapaya fark var elbette sanayide 5 tlye satılan mapa patladı aracımın çelik tamponuna saplandı... kontra şart yoksa dediğiniz gibi makaranın...
  18. broker650

makara uygulamasında yükün ikiye bölündüğünü düşünürsek mapa V şeklini almaz bence. ama emin olmak için denemek lazım. Haluk Abi bahçende bir ağaca falan takıp asıl bakalım :)

19. broker650

Türkler Gibi Eğlenmek

Ynt: Türkler Gibi Eğlenmek Cavid bey çok enteresan bir akşam yaşamışsınız. Ben yılın yaklaşık 30 haftası benzeri olayları yaşıyorum.Fransızca profesyonel turist rehberiyim. biz ve onlar diyebiliriz çünkü çoook farklıyız birbirimizden, 21 yıldır ne kadar uğraştıysamda bazı şeyleri anlatamadım...
  20. broker650

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 sabır ve beceri.... tebrikler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz