Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010
Merhaba Kaya, umarım geç olmamıştır cevap için. Öyle bile olsa başka arkadaşlarıma da yardımcı olması maksadı ile belli başlı Kırşehir'e ait gezi noktalarının koordinatlarını liste halinde (doc. dosyası) belirttim.
Esenlikler...
Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül
"Cevap ver" butonu tıklandıktan sonra alttaki gözattan bilagisayardaki resimnleri yükleyebilirsiniz tek mesajla en fazla 5 adet olmak kaydı ile.
Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?
Akıl alır gibi değil gerçekten, ne maliyeti var bu kadar merak ediyorum (tabi bir kamyon vergiyi unutmamalı) Bunun fiyatını bilmiyorum ama WR250R 15-16 bin civarında idi. Beğendiğim bir motordu ama o parayı ona vereceğime bir tane Land Defender...
Ynt: Bir Enduro gezisi daha: Sazlibosna Göleti
Hocam malum havalar sogumaya başladı güzel bir faaliyet daha yapayım diyorum. Biraz çamurlu olsun gibi bir düşüncem var bu defa. Yine fotograflar yayınlarım.
Ynt: Afrika Twin-TR kampı 23-24-25 Eylül
Africam yok maalesef katılamıyorum ama bu güzel etkinliği düşünen arkadaşlarımı tenbrik ederek katılımcılara keyifler diliyorum. Paylaşımlarınızı da bekliyoruz. Yolunuz açık olsun...
Ynt: RAMSAR Nedir.? Ramsar Alanlarımızın Durumu
Başta değerli şahsınız olmak üzere ilaveten kaynak ihtiyacının hasıl olması durumunda;
1- Ramsar Konvansiyonunu,
2- WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), 2 Şubat Dünya Sulak Alanlar Günü nedeniyle hazırlamış olduğu Türkiye’nin 12 Ramsar...
SU KAYNAKLARININ YÖNETİMİ
WWF-Türkiye, sulak alanlarda yaşanan sorunların su kaynaklarının yönetiminden kaynaklandığını savunarak, su kaynaklarının etkin yönetimini öneriyor.
Su kaynaklarının yönetimi, planlanması ve izlenmesiyle...
Aslında bu kadar uzun bir yazının okunacağını düşünmemiştim, yanılmaktan mutluluk duydum. Madem ki böyle devam edeyim.
Hocam senin gibi gözükara, duygulu ve tutkulu birisinin motosiklet kullanmaması kabul edilemez bir durumdur.
Aşk genellikle tanıştıktan sonra başlar. Tanımaya devam ettikçe de artar. Motosiklet sevgiside öyledir, kullandıkça artar. Bence bu deneyimden asla mahrum kalmamalısın.
İlk denemeler öyle olur hocam ama motosiklet çok farklı bir deneyimdir. Uzay mekiği dahil tüm araçlar bir yana motosiklet bir yana. Motosiklet kullanmak sadece bilgi ve deneyim edinmekle olmaz, en önemlisi aşk olmalı.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
20-30-50 tutturan tutturduguna maaşşallah. 28000 USD ye G500 alıyo millet.
Bizde ise ihale yap alimüntum çaydanlığı bile 10 bine okutursun. Nasıl düzen anlaşılır gibi değil...