Arama sonuçlarınız

1. Quasar

Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi Her mevsimi ayrı güzel aslında, ama verilen kuş adetleri en yüksek sayılar. Maalesef Nazlı Seyfemizin 15 yıllık bir birkisel hayat dönemi oldu. İnşallah bir daha yaşanmaz bu durum.

2. Quasar

Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi Size katılıyorum. Aslında herkesin öyle olması gerekir.
  3. Quasar

Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Bu büyük bir sorun maalesef. Tarihi eserlerimizin kıymetini ne devlet nede vatandaş olarak bilemiyoruz nedense. Bir tarihçi bu durum için, memleketimizin her yerinin tarihi eserle dolu olmasından kaynaklandığını söylüyordu...

4. Quasar

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Tabiki Schatz memnun oluruz, ama senden başka kimsede çıkmayacak sanırım bu siteden. Acaba diyorum yanlış siteyemi üye olduk ne dersin. Bir ara Rap çilerin daha duyarlı oldugunu duymuştum. Acaba orayı mı denesem ne.
  5. Quasar

Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Ne güzel ifade etmişsiniz. Katılmamak elde değil, sanırım Seyfe ile aramda duygusal birşeyler var hemde yaklaşık 20 yıldır.

6. Quasar

Seyfe'den bir iyi, bir kötü haber !

Ynt: Seyfe'den bir iyi, bir kötü haber ! Yaklaşık 15 yıl süren ağır koma döneminin ardından Seyfe'm in yaşama dönüşüne sevincimiz kısa olmaz umarım.Temmuz başlarında Flamingo ve Pelikanları canlı gözle görmek inanılmaz bir mutluluktu benim için. Üsteki iki fotograf 2011 yılına aitken, son iki...

7. Quasar

Seyfe'den bir iyi, bir kötü haber !

Seyfe'den Bir iyi, bir köyü haber Önce iyisi diyelim: Pelikanlar 15 yıl sonra Seyfe Gölü`nde Kırşehir`deki Seyfe Gölü, bir zamanlar kuş cenneti gibiydi. 15 yıl önce kuraklık nedeniyle suyu çekilince kuşlar da birer ikişer terk etmişti gölü. Türkiye'nin önemli gölleri arasında yer alan ve...
  8. Quasar

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Mesajın ilk sayfasında en üstte yazmış oldugum listeyi uygulayabiliriz. Ancak bu 3-4 günlük bir kamplı programı demekdir. kamp malzemeleri, çadır vs. gerekir. Eğer yerli katılımcıyı sağlayabilirsek bunu deneyebiliriz seneye temmuz...
  9. Quasar

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Hocam azminize hayranım, sizden çok daha fazla olmalı.

10. Quasar

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Sizlerin katkıları olmadan olur mu hiç, tabiii diğer arkadaşlardan da bir öneri bekliyorum.

11. Quasar

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Sende sağol Schatz önce ağaçlandıralım, sonra oradaki firmalarla görüşerek gözlem kulubelerini sponsor olarak yaptırmayı da denebiliriz. Belediye ile de görüşebiliriz bunun için ama eminim çok daha önemli işleri vardır. :D
  12. Quasar

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Elektronik otomasyonlu sistemlerin her köşeye konulması taraftarıyım, hatta sistem sinyalsiz manevralarıda farketmelidir. Bu sistem çok kısa sürede maliyetini çıkartacagı gibi devlet bütçesine de olumlu hemde çok olumlu :) katkı sağlayacaktır(rüşvet...

13. Quasar

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 İnşallah.
  14. Quasar

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum inanın. Kuş gözlemi için kulube yapsak mı diye düşünüyorum ama ağaçlandırma kısmını yapalım, bu da önemli bence. Gözlem kulubesi için sanırım başka gönüllü arkadaşlara ihtiyaç var daa. Arkadaş yok hiç etrafta. İkimiz varız...
  15. Quasar

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Çok haklısınız Dalgacı, mantıga bak; 50 km azami hız tabelasına aldırış etmeden bas git sonra radar ikazı yok de. Ondan sonrada kaza yapınca zırıl zırıl agla. Hadi böyle psikolojisi bozuklar kendilerine zarar veriyorlar versinde ama ya diğer zarar...

16. Quasar

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Teşekkürler
  17. Quasar

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Renk güzel olmuş, kolay gelsin.
  18. Quasar

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Evet abartılması gereken tek bir şey varsa o da agaç dikmektir, haklısınız. Ben biraz meşe palamutu toplayayım sonbaharda, eğer fırsatım olursa gözlem tepesine dikeyim hepsini diye düşünüyorum.

19. Quasar

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Asıl desteğiniz için ben teşekkür ederim Schatz, umarım bir daha etkinliğimiz çok daha dolu dolu olur. Gerçi bundan daha dolu nasıl olur bilemiyorum ama bakacaz artık.
  20. Quasar

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü Trafiğimizin hali tek kelimeyle REZALET. Sebep bir çok faktöre bağlı: Trafik kültürünün oluşmaması, cehalet, yetersiz ve uygulanmayan cezalar. Görevini yapmayan görevliler. Kurallara uymayan kişiler. Araç ve yol kusurları, kültürel ve sosyal etkenler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR