Arama sonuçlarınız

1. Quasar

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Yalnız olmanızın en büyük dezavantajı öngörülemeyen aksilikler ortaya çıkması halinde yaşanabilir. Akla gelmeyen başa gelir demiş atalarımız. Bilek burkulabilir, gıda zehirlenmesi olabilir veya yerine göre istikamet kaybedilebilir veya yılan, akrep, çıian sokabilir. Bilmediğiniz bir sağlık...

2. Quasar

Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi

Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi Ağaçlandırma işini mutlaka yapalım seneye. Kuş gözleminin yapıldıgı tepeleri her yıl sırayla ağaçlandıralım. Ama sadece çam ağacı olmasın meyve ağacı da yapalım, dogal yaşam için besin kaynagı da olurlar. Yoksa birer meyve birer tane de çam ağacı mı...
  3. Quasar

Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010

Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010 Sevgili Schatz, asıl duyarlılıgın ve ilgin için ben teşekkür ederim. Düşünsene kimbilir daha ne güzellikler vardır ülkemizde. İnşallah herbirini tek tek görebiliriz dünya gözüyle.

4. Quasar

Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi

Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi Maalesef insan biraz daha bu konuda ilgili bekliyor. Seyfe gibi bir bölgeye duyarsız kalan birisini düşünemiyorum bile. Ömer abi ye gelince, tek kelimeyle helal olsun diyorum. Böylesi şahıslara değil bizler tüm insanlık borçludur sanırım. İnşallah bu...
  5. Quasar

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bence askeriye kendisi direk satış yapmalı, elden çıkarılacak araçlar kendi kademelerinde ikinci el satış için alıcının istegine göre askeri kademe tarafından yapılıp siparişli ihale bile yapılabilir. Kademe var, usta var, maliyet yok, kira yok, parça...

6. Quasar

İpek Yolu

Ynt: İpek Yolu Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Yolun adı en başından beri ipek yolu değildi. 19 yy. da Alman arkeolog ve bilim adamı bu ismi vermiş ilk defa. Bence bu isim hiç uymamış. Sadece ipek değil bir çok mistik ve ilginç mal batıya gidiyordu üstelik sadece mallar değil; felsefe...

7. Quasar

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor Güzel olacak, kolay gelsin.
  8. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Tuz kokmuş yani. yazılacak yerler bunları bilmiyorlar mıdır acaba? Bilmiyorlarsa da neden hala oralarda otururlar ki?
  9. Quasar

Lütfen kask kullanalım...

http://www.youtube.com/watch?v=6DyQ4MpGXs0 En masumane yolculuk bile felaketle sonuçlanabilir.

10. Quasar

garmin 62s

Ynt: garmin 62s Merhabalar, Benim merak ettiğim 62s ile 62 st arasında topografik harita farkı var. 62s'e sonradan topografik harita yüklemek mümkün mü ve maliyeti nedir? Ayrıca bir de anlamadığım konu var; maalesef bu durum her sektörde mevcut, disbritörler temsil ettikleri markaların tüm...

11. Quasar

deklinasyon acisi

Ynt: deklinasyon acisi Benim de işime yaradı teşekkürler
  12. Quasar

inegöl motokross ekibi 20.02.2011 karlı gezimiz

Ynt: inegöl motokross ekibi 20.02.2011 karlı gezimiz İki tane de ramzey var yanılmıyorsam, düşünceleriniz nedir ramzey cross için acaba?

13. Quasar

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Haklısınız, ancak benim itiraz ettiğim şey olayın motosiklete bağlanması. HIV virüsü gibi kabul ediliyor maalesef. Adamda kask yok, kuralllara uymak zaten yok, hız çok, trafikte bir sürü delinin oldugu yerde akla gelmeyecek riskler alıp resmen azraille inatlaşarak motosiklet kullanıp kaza yapar...
  14. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet 3000 tdi kastetmiştim. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Hurdasını almak bile uzmanlık, uyanıklık ve atiklik gerektiriyor. Hayırlısı diyelim...
  15. Quasar

Ganos dağında kamp

Ynt: Ganos dağında kamp Koray Bey, Bu sefer katılamadım ancak bir dahakine iştirak etmek isterim.

16. Quasar

nasıl bişey alabilirim

Ynt: nasıl bişey alabilirim Ramzey'in temizlerinden bulabilirsen iyidir. Ramzey motoru suzuki fabrikasından alınmıştır(dr200) Sen bakma çinli diye damgalandığına, çinli değil. Türk firması,Tuzla montajlı ve japon motorlu artık adına ne denirse. Ramzey 11.5 KW (15.3 BG) motor gücüne, 14.5 NM...
  17. Quasar

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Motosiklet, yani bir taşıt. En güzel taşıt olması dışında başka ne gibi bir anlam yüklenebilir ki. Demek suç aleti gibi görülüyor. Çağ: uzay çağı.
  18. Quasar

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çok teşekkür ederim Musatafa Bey. Yine bir şey soracağım ama dikkat ettiniz mi bilmem. 2011 yılından itibaren satılacak dizel araçların 3 L dizel motorlu araçlar olacağı söyleniyor ama gördüğüm kadarı ile 2.5 L ler satılıyor. Orada gördüğünüz araçların...

19. Quasar

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım :D :D :D :D
  20. Quasar

land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

Ynt: land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri Elleri ayakları kırılasılar. Hırsızlığın alası bu. İhale şartnamesine bakmak gerek ihale sonrası şartlar değiştiği için fiyat da değişmeli bu durumda. Ama amaç hırsızlık oldu mu her engel aşılıyo tabi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,209
Kayıtlı Üye Sayımız
167,074
Kaydolan Son Üyemiz
Dilek Kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR