Arama sonuçlarınız

1. Rüzgar_71

SATILIK CJ MOTORU

Ynt: SATILIK CJ MOTORU Şanzuman satılmıştır,ilan eski zaten...
  2. Rüzgar_71

Pajero İçin Headers

Ynt: Pajero İçin Headers son cevap 4 yıl önce yazılmış,konu kapatılmamış...
  3. Rüzgar_71

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Aradığınız bu renk midir?
  4. Rüzgar_71

Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği 3 e 5 e cj almayı planlıyorsanız almayın derim,size bir abimizin aracını önereceğim cj8 istiyorsanız,alacaksanız böyle bir araç alın,sanmayınki 5 e alırım 10 da masaraf yapsam 15 e çıkar...
  5. Rüzgar_71

CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler.

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. Çok güzel olmuş eline sağlık Emin Abi,Tşk ler...
  6. Rüzgar_71

Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği

Ynt: Karadenizli arkadaşlardan tavsiye isteği Öncelikle cj5-6-7-8 ne almak istediğinize karar verin,sonra cj leri biraz tanıyın 2000-2500 Motoru orjinal de olmaz,bu işe ne kadar bütçe ayırdığınızda çok önemli...Karadeniz bölgesi olarak yardımcı oluruz...
  7. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. Olabilir Emin abi,o kadar emek verdim arabaya bu kısmın düz olması arkadakini rahat ettiremez,ön koltuk civatası ile eşik arası ölçüde işime yarar tşk ler...
  8. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. Emin Abi bir ölçü daha alabilir miyim:) Senin gönderdiğin resimlerden fark ettimki arka koltuğa geçişteki eşik kısmı bende dümdüz yapılmış(cj7ye çevrilirken),o yüzden arkaya koltuğu öne almak istesemde ayak koyma yeri hep problem olacak,bu...
  9. Rüzgar_71

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Arkadaşım birde ekteki gri rengi koyarmısın hardtopa... tşk ler...
  10. Rüzgar_71

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Benim için iyi fikir oldu tşk ler...Hardtopun rengini ne yapsam diye düşünüyordum,pratik çözüm oldu eline sağlık....
  11. Rüzgar_71

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Eline sağlık...Krem rengi fena olmamış:) Birde bestop tentenin rengini yapabilsek güzel olurdu...
  12. Rüzgar_71

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Sadece hardtopta birkaç farklı renkte çalışma yapabilirsen sevinirim Araç kendi mavi renginde kalarak...
  13. Rüzgar_71

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Sevgili kardeşim, ilk resimdeki cj sahibiyim,hardtopumun rengini değiştirmeyi düşünüyorum birkaç renk çalışmasıda yaparmısın,birde kendi rengini beyaz olarakta görmek isterim tşk ler...
  14. Rüzgar_71

NEDEN CJ?

Yaklaşık 2 yıllık cj kullanıcısıyım,Çevreme bakıyorum offroad meraklısı arkadaşlar yada eski cj sahipleri ya cherookiye geçmiş ya defendera ya suzukiye,ya pajeroya vs.vs.alıpta garajında tutan kişi sayısı çok az,ben ve benim gibi cjyi elinde tutup peşinde 3 cj parası masraf yapan çok az kişi...
  15. Rüzgar_71

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) :) Ne diyelim Ankara esnafından korkulur...
  16. Rüzgar_71

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Amortisörün biri ezik olduğu için benim hesaptan düştü,sana yenisini verdiğini söylemişti...Ben 2.5 incini alıp fiyat farkı verdim...
  17. Rüzgar_71

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) O Kitler benden size geçti demekki,güle güle kullanın...diffler scout mu oldu ön arka?
  18. Rüzgar_71

Ynt: CJ'mde "........." olsaydı iyi olurdu diyenler. bugün resim koyup paylaşacağım,uzatma ön koltuğun hemen arkasından yapıldı yani basamakta sonradan yapıldı,aslında ön koltuktan arkası komple çıkarıldı yenisi yapıldı güzel işçilik yaptılar ama sabah dikkat ettim benim ön koltuklarım geride...
  19. Rüzgar_71

cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: cj 5 almak istiyorum. Kritik konularda tavsiyelerinizi bekliyorum Sevgili dostum,gördüğüm kadarıyla cj konusunda bilgi birikiminiz yok o yüzden acele etmeyin,birkaç ay iyice araştırın öğrenin ondan sonra alın,2000cc altı cj olmaz hepsi 6 silindir 3800 ve 4200 motordurlar,olanlarda sonradan...
  20. Rüzgar_71

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Kolay gelsin,hayırlı olsun...Yanında Göktuğ varsa denecek birşey yok zaten herşeyiyle doğru bir araç çıkacaktır ortaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.