Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka
Bakalım yanlış mı yoksa doğru mu biliyorum. MKE den aldığına göre faturası veya sözleşmesi vardır.
Tüm Gezenbilir Ailesinin Yeni Yılı Kutlu olsun.
Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benzinli sizin araç değilmi. 240 GD ye takabilirmiyiz acaba. Yada Turbo yerine 300 GD motoru taksam hangisi faydalı olur acaba.
Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı
Şu piyango yanlışlık sonucu bana çıkmaz mı acaba. Valla G yi öyle modifiye ettiririmki araplar bile şaşar.
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)
Batmazsak olurmu hiç, hele bide İbrahim Abi atom karıncaya vinç takdırdıki kesin bi batağa sokar bizi.
Acaba sonuç ne olur, ateşle barutu yanyana koymuşsun, Defender mi Mercedes G mi olur bu muhabbetten. ;D ;D
Parçalar kargoda, nasip olursa pazar a çıkmış olur benim araba. Buyurun çıkalım Ağrı Dağına diyecektim ama İbrahim Abi başka yere götürecek. Çıkarız inşallah pazara.