Arama sonuçlarınız

1. Gürbüz25

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Kardeş bu astar mı?
  2. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) ;D ;D ;D
  3. Gürbüz25

Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka Bakalım yanlış mı yoksa doğru mu biliyorum. MKE den aldığına göre faturası veya sözleşmesi vardır.
  4. Gürbüz25

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka Benim bildiğim MKE sadece metal hurda malzemeleri alır. Elbise falan almaz.
  5. Gürbüz25

Ynt: Soğuk iklim kamuflajı gore tex askeri kamuflaj parka Askeriyeden nasıl çıkmış acaba?
  6. Gürbüz25

HOŞGELDİN 2011

Tüm Gezenbilir Ailesinin Yeni Yılı Kutlu olsun. Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
  7. Gürbüz25

Mercedes G ' ye Turbo ..

Ynt: Mercedes G ' ye Turbo .. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benzinli sizin araç değilmi. 240 GD ye takabilirmiyiz acaba. Yada Turbo yerine 300 GD motoru taksam hangisi faydalı olur acaba.
  8. Gürbüz25

G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı

Ynt: G Serisi Cadde Otomobiliı Olmaya Başladı Şu piyango yanlışlık sonucu bana çıkmaz mı acaba. Valla G yi öyle modifiye ettiririmki araplar bile şaşar.
  9. Gürbüz25

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Bende bıcı bıcı yaptırdım. Pazarı bekliyorum. Rotamız ona göre.
  10. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Yok Kardeş Aytunç diye bir akrabam yok. Aşkale Ovacık Köyündenim ben.
  11. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Fazla açılmayalım, suveren olsun.
  12. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Birde Ümit Kardeşimizin arabası bitseydi, hayırlısı ile ...
  13. Gürbüz25

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı Çok güzel olmuş, bende yapmaya çalışacam. Bakalım nasıl bir çıkacak.
  14. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Batmazsak olurmu hiç, hele bide İbrahim Abi atom karıncaya vinç takdırdıki kesin bi batağa sokar bizi.
  15. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Tamam kardeş. Tahmini ne kadar sürer faaliyet. Yer Suveren mi?
  16. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Kalabalık olalım iyi olur. Özledim arabamı valla. Sinir küpü oldum.
  17. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Acaba sonuç ne olur, ateşle barutu yanyana koymuşsun, Defender mi Mercedes G mi olur bu muhabbetten. ;D ;D
  18. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Teşekkür ederim kardeşim. Sende aracı Tarık ın garaja yolla.
  19. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Araba bitti Tarık aldı tamirden. Birazda Tarık tamir edecek, cam otomatikleri, tampon falan yapacak. ;D ;D ;D Pazar günü çıkcaz bakalım.
  20. Gürbüz25

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) Parçalar kargoda, nasip olursa pazar a çıkmış olur benim araba. Buyurun çıkalım Ağrı Dağına diyecektim ama İbrahim Abi başka yere götürecek. Çıkarız inşallah pazara.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.