Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.
görüntü önemli değil ise ben CJ5 derim motor gücü ve aktarım organları olarak çok iyidir...
Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.
öncelikle selamlar.
değerli seyit abimizin bu konuya açıklık getirdiği bi yazısını gönderiyorum tavsiye ediyorum mutlaka okuyun...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43986.20
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu
teşşekürler emin bey orjinal kalmasını istemedik çümkü böyle olması gerekiyodu eldeki imkan ve zevkimize göre topladık. ilk resmini gördüyseniz üstü kapalı willys'ti cj görünümü vermek için kople kestik biçtik ;)
motor 6 silindir cj5 olsaydı orjinallikten...
(cj5)arkadaşlar çıkma ama sağlamda olabilir elinde ön sağ ve sol olmak üzere sadece ön
dodik lazım elinde olan yada arkaları satmış olupta elinde sadece önleri olan var mı ?
saygılar...
ewet kullanmadık zaten aracımız dizel benzinli olsa bu değişime gitmezdim çünkü yakıt sarfiyatı konusunda dizel birazdaha titiz :)
öncelikle deponun nerde oldugu değilde depoyu dolduracağınızın kapağın nerde oldugu mühim.
biz depo kapağını sağ arkaya aldık çünkü depomuzu ona göre ayarlamak için
çok fazla büyük bi depo yapmadık aslında şase arasına sığabilecek şekilde yaptık 2 adet...
Ynt: Landrover'de Gaz Kesme Sorunum
Bence siz arızayı tam anlatamıyorsunuz.
size sordugum soruyu tekrar soruyorum
Araç rolantide çalışıyor mu?
Boşta gaz verdiğinizde araç gaz yiyor mu ?
teşekkür ederim ismail usta ve diğer arkadaşa değerli yorumlarınız için.
Çok yakar Diil bizimki Az yakarından =) deneme fırsatımız olmadı ama tahmini kilometrede 250-270 yakıordu lastik abatınıda katarsak en fazla 300 krş :)