Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. görüntü önemli değil ise ben CJ5 derim motor gücü ve aktarım organları olarak çok iyidir...
  2. huseyin43

cj motor sesi

Ynt: cj motor sesi kendimin değil ama begendiğim bi ses yükleyim =) http://www.youtube.com/watch?v=Op1iuUyC2tM
  3. huseyin43

Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. öncelikle selamlar. değerli seyit abimizin bu konuya açıklık getirdiği bi yazısını gönderiyorum tavsiye ediyorum mutlaka okuyun... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43986.20
  4. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşşekürler emin bey orjinal kalmasını istemedik çümkü böyle olması gerekiyodu eldeki imkan ve zevkimize göre topladık. ilk resmini gördüyseniz üstü kapalı willys'ti cj görünümü vermek için kople kestik biçtik ;) motor 6 silindir cj5 olsaydı orjinallikten...
  5. huseyin43

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ilği ve alakanız için tekrar teşekkür ederim saygılar...
  6. huseyin43

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual bende alabilir miyim? mail adresim:darling__husam@hotmail.com teşşekürler saygılar
  7. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu son1
  8. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu dewam
  9. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu iyi bir fotoğraf makinesiyle çekilmiş fotoları üstekilerle aynı
  10. huseyin43

ßir CJ'nin rengi ne olmadı?

Ynt: ßir CJ'nin rengi ne olmadı? alev kırmızısı tercihimdir ismail ustam :) :)
  11. huseyin43

Ynt: ßir CJ'nin rengi ne olmadı? =)
  12. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu kısıntı yapma ve rahat ol amerikan gevurların vardır bi bilği ;)
  13. huseyin43

Dodik

(cj5)arkadaşlar çıkma ama sağlamda olabilir elinde ön sağ ve sol olmak üzere sadece ön dodik lazım elinde olan yada arkaları satmış olupta elinde sadece önleri olan var mı ? saygılar...
  14. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu kaçak yoksa neden bi sıkıntı yaratsınki gereksiz gerilme bence güzelce izole et kapla hiç bişi olmaz ;)
  15. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu ewet kullanmadık zaten aracımız dizel benzinli olsa bu değişime gitmezdim çünkü yakıt sarfiyatı konusunda dizel birazdaha titiz :)
  16. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu öncelikle deponun nerde oldugu değilde depoyu dolduracağınızın kapağın nerde oldugu mühim. biz depo kapağını sağ arkaya aldık çünkü depomuzu ona göre ayarlamak için çok fazla büyük bi depo yapmadık aslında şase arasına sığabilecek şekilde yaptık 2 adet...
  17. huseyin43

enter arazi şanzumanı

Ynt: enter arazi şanzumanı teşşekkürler ilğiniz ve alakanız için hallettik :)
  18. huseyin43

Landrover'de Gaz Kesme Sorunum

Ynt: Landrover'de Gaz Kesme Sorunum Bence siz arızayı tam anlatamıyorsunuz. size sordugum soruyu tekrar soruyorum Araç rolantide çalışıyor mu? Boşta gaz verdiğinizde araç gaz yiyor mu ?
  19. huseyin43

Ynt: ßir CJ'nin rengi ne olmadı? siyah hele simli siyah çok güzel ama temiz durması imkansız hele Cj ise :)
  20. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşekkür ederim ismail usta ve diğer arkadaşa değerli yorumlarınız için. Çok yakar Diil bizimki Az yakarından =) deneme fırsatımız olmadı ama tahmini kilometrede 250-270 yakıordu lastik abatınıda katarsak en fazla 300 krş :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.