Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

itinayla ayna mahruti öğütülür

Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür kesin ve net söyleyebilirimki kasıntıdan olmuştur olay. bagadaki bilya bozuldu kırıldı yada maruti bilyalarından birinde dağılma bozulma söz konusu. saygılar...
  2. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Kütahya'nın Keçileri bunlar heyt be hepsinde ayrı bi asalet ayrı bi hava var ;D ;D ;D eksik çok. arkadakide benim dükkan :) yarın kütahya'nın en ihtiyar jeepi (orjinal CJ 3A ) gelecek onuda fotograflıyacaz inşallah
  3. huseyin43

Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. hadi bakalım kolay gele.
  4. huseyin43

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. Allah yardımcın olsun nedideyim benim yaşlı beni çok uğraştırdı ama temiz oldu. inşallah fazla uğraşmazsın hele birde sanayide değilsen uzaksan bu işlere hem vaktini harcıyacaksın başında bekliyerek hemde paranı napalım bu virüsün kalıtsal...
  5. huseyin43

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. herzaman söylüyorum toplama toplanmışını al :)
  6. huseyin43

Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın. öncelikle yanlış anlaşılmayacağımı umuyorum inşallah bu jeep işi biraz maddiyat işi sonuçta amerikan araçları. asvaltta bineceniz bi aracın frenleri disk olmalıdır. arazide bineceksenizde şanzıman ve difransiyel oranları , motor tork gücü...
  7. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşekkürler ;)
  8. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu :) ilginç
  9. huseyin43

CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU

Ynt: CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU rotbaşlarına baktırın boşluk çok ise burdan bi sonuç elde edemezsiniz size göre çok boşluktur bize göre hiç yoktur. :)
  10. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu izledim göktug bey 2 ci videoda körü körüne zorlamışsınız :D araç çalışmıor birde tekrar suya çekiosunuz :D geri çekmeye çalışsanız anlıycam :D
  11. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu göktug bey çok çok teşekkür ederim bu resimleri paylaştıgınız için. iyikide almışsınız bu jeepleri :) bugun bizde kendi çapımızda biraz offroad yaptık dağ tepe gezdik iyi oldu ama bayabi yorulduk :) saygılar..
  12. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bende size teşşekkür ederim ilgi ve alakanız için araçta çok emek verdik tabiki emek ve zaman ayırınca değil 69 19 model olsa bile bi şekle şemale giriyor. şu anda kafamda turbo takmak var bakalım nasıl bi iş içine giricez :) göktug bey sizde daha eski...
  13. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bu araç kimin ?
  14. huseyin43

SATILIK 1963 WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE

Ynt: SATILIK 1963 WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE Allah hayırlı satışlar nasip etsin. fiyat konusunda sizinle hem fikir değilim. saygılar
  15. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşekkürler zor bi işin altından kalktık çok şükür saygılar.
  16. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Teşşekkür ederim seyit abi. Konuyu inceledim araştırmalara devam ediyorum şuan için gögüs etiketinden başka bişey yok elimde saygılar...
  17. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu sadece küçücük bi deneme denyen abimizde bu işin çok acemisi zaten belli olmuyormu ? :D :D :D http://www.facebook.com/photo.php?v=10150738404274464
  18. huseyin43

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize ;)
  19. huseyin43

Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar

Ynt: Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar rica ederim yardımcı olabildiysek
  20. huseyin43

Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar

Ynt: Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar link vermeyi unutmuşum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83360.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.