Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: itinayla ayna mahruti öğütülür
kesin ve net söyleyebilirimki kasıntıdan olmuştur olay. bagadaki bilya bozuldu kırıldı yada maruti bilyalarından birinde dağılma bozulma söz konusu. saygılar...
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu
Kütahya'nın Keçileri bunlar heyt be hepsinde ayrı bi asalet ayrı bi hava var ;D ;D ;D eksik çok.
arkadakide benim dükkan :)
yarın kütahya'nın en ihtiyar jeepi (orjinal CJ 3A ) gelecek onuda fotograflıyacaz inşallah
Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.
Allah yardımcın olsun nedideyim benim yaşlı beni çok uğraştırdı ama temiz oldu. inşallah fazla uğraşmazsın hele birde sanayide değilsen uzaksan bu işlere hem vaktini harcıyacaksın başında bekliyerek hemde paranı napalım bu virüsün kalıtsal...
Ynt: Ustalarımdan bir yardım. Beni de CJ'ci yapın.
öncelikle yanlış anlaşılmayacağımı umuyorum inşallah bu jeep işi biraz maddiyat işi sonuçta amerikan araçları.
asvaltta bineceniz bi aracın frenleri disk olmalıdır.
arazide bineceksenizde şanzıman ve difransiyel oranları , motor tork gücü...
izledim göktug bey 2 ci videoda körü körüne zorlamışsınız :D araç çalışmıor birde tekrar suya çekiosunuz :D geri çekmeye çalışsanız anlıycam :D
göktug bey çok çok teşekkür ederim bu resimleri paylaştıgınız için. iyikide almışsınız bu jeepleri :)
bugun bizde kendi çapımızda biraz offroad yaptık dağ tepe gezdik iyi oldu ama bayabi yorulduk :)
saygılar..
bende size teşşekkür ederim ilgi ve alakanız için araçta çok emek verdik tabiki emek ve zaman ayırınca değil 69 19 model olsa bile bi şekle şemale giriyor.
şu anda kafamda turbo takmak var bakalım nasıl bi iş içine giricez :)
göktug bey sizde daha eski...
Teşşekkür ederim seyit abi. Konuyu inceledim araştırmalara devam ediyorum şuan için gögüs etiketinden başka bişey yok elimde saygılar...
sadece küçücük bi deneme denyen abimizde bu işin çok acemisi zaten belli olmuyormu ? :D :D :D http://www.facebook.com/photo.php?v=10150738404274464