Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar

Ynt: Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar mustafa bey ben kış aylarında baya bi ugratım bu konularla aracımı toplarken bıkmadan okursanız topikleri hem şanzıman hemde difransiyeller hakkında bilği sahibi olursunuz resimleriyle beraber hepsi mevcut. birde şöyle bişey söyliyeyim...
  2. huseyin43

Satılık CJ5 Kütahya

Ynt: Satılık CJ5 Kütahya 13.bin TL
  3. huseyin43

Satılık CJ5 Kütahya

Ynt: Satılık CJ5 Kütahya ilan süresi bitmiş olabilir ama araç satılık benim komşumdur kendileri onlarda sanayide ustadır. saygılar
  4. huseyin43

Satılık CJ5 Kütahya

Ynt: Satılık CJ5 Kütahya kusura bakmayın silelim nasıl silecekse oraya açim ben
  5. huseyin43

Jeep'ler de Şase Numarası Bilinmeyeni

Ynt: Jeep'ler de Şase Numarası Bilinmeyeni araştırıp bu bilğileri paylaştıgın için teşşekürler seyit abi. şimdi benim aracın neresinde oldugunu üreten fabrika bile bilmiyor sase numarasını ;D
  6. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu çok haklı bi tezde bulundun abi çok doğru Satılık cj5 kütahya diye açtıgım araç ilanında ki araçla bizzat ben kendim murat biyle istişare ettik tüvdekiler o cj5'i geçirmemek için ellerinden geleni yaptılar sonunda iş kavgaya döküldü muayeneyi yapan işçiyi...
  7. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu oyy oyy milletin motoru işlenmemiş olur kafası ona bulanıktır. bizim motorda problem yok şaşe işi püsürüklü :-X :-X :-X :-X bu emniyetteki memurlarda da var bi gevşeklik gecen seni benim servis aracına (kia Pregio ) arazi taşıtı yazmışlar halbuki...
  8. huseyin43

sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan benim bilğim yok ama sanayiye gittiğinizde en azından arıza tespiti için herhangi otomotiv mekanikeri bi ustanın yardımcı olacagını düşünüyorum
  9. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu seyit abiylede bu konuyu tel. görüşmüştük bizim aracın şase no su yok yani aracın şasesinde değil gögüs etiketinde oluyormuş şimdi ben bu gögüs etiketini buldum motor ısuzu ruhsata işli onun etiketinide saklamıştım onuda buldum. Motor No'sunda bi sıkıntı yok...
  10. huseyin43

Satılık CJ5 Kütahya

Ynt: Satılık CJ5 Kütahya güncell yeni tüv onaylı muayenesi dün yapıldı
  11. huseyin43

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri geçen seyit beylede görüştüm bu konuyu ben u tüvdekiler tambi çaylak bu işe devlet bakken bu kadar saçmalık çıkarmıyorlardı neyse. illada şaside istiyorlarsa yasal olmayan yolda buna çaktırmanız gerekebilir. bulundugunuz ildeki bi trafik takipçiye sorun derim...
  12. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu evet seyit abi bayağı işe benzedi yavaş yavaş ;) evet geçenlerde bizim kütahya'nın halk otobüs şöfrleri biraz dengesiz duraklara geldiklerinde onlara ayrılan ceplere girmiyorlar ne hikmetse bende dedim altımızdaki jeep 15-20 santimlik kaldırımdan nolur...
  13. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu son 2 foto daha
  14. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bir kaç güncel foto atayım biraz daha şekle girdi sanki =) daha yapılacak çok işi var ihtiyar delikanlının :) :) :) :)
  15. huseyin43

sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan uzun zamandır online olamıyordum. Saygı deger arkadaşlar ben size şöyle söyliyeyim burda arıza tespiti için açılan konuların çoğu havada kalıyor. Heleki araçtan garip sesler geliyorsa. Nasılki karınınız sürekli ağrıdığında...
  16. huseyin43

CJ6 şase numarasının yeri

Ynt: CJ6 şase numarasının yeri sağ arka lastiğin yanındaki şasenin tam kambur olan yerinin üstünde olması lazım. orayı güzelce kazyıp bakın. kupanın olmadıgını düşünün gökyüzüne bakan yüzünde yani saygılar...
  17. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bu ay fenni muayene işleri halledilecek. birde el freni.
  18. huseyin43

hasarlı cj-8 1982 model

Ynt: hasarlı cj-8 1982 model foto eklerseniz bizde size yardımcı oluruz çevremizdekilere söyleriz hayırlı satışlar...
  19. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu bilgilendirme için teşşekkür ederim.
  20. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Fren sisteminde bişey var galiba fren ana merkezi komple değiştirmem gerekecek. hangi araçlarınki cj ler üzerinde daha etkili bir fren sistemi olur saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.