Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj8 şanzıman ve difrensiyel kodları nerde yazar
mustafa bey ben kış aylarında baya bi ugratım bu konularla aracımı toplarken bıkmadan okursanız topikleri hem şanzıman hemde difransiyeller hakkında bilği sahibi olursunuz resimleriyle beraber hepsi mevcut.
birde şöyle bişey söyliyeyim...
Ynt: Jeep'ler de Şase Numarası Bilinmeyeni
araştırıp bu bilğileri paylaştıgın için teşşekürler seyit abi.
şimdi benim aracın neresinde oldugunu üreten fabrika bile bilmiyor sase numarasını ;D
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu
çok haklı bi tezde bulundun abi çok doğru Satılık cj5 kütahya diye açtıgım araç ilanında ki araçla bizzat ben kendim murat biyle istişare ettik tüvdekiler o cj5'i geçirmemek için ellerinden geleni yaptılar sonunda iş kavgaya döküldü muayeneyi yapan işçiyi...
oyy oyy milletin motoru işlenmemiş olur kafası ona bulanıktır.
bizim motorda problem yok şaşe işi püsürüklü :-X :-X :-X :-X
bu emniyetteki memurlarda da var bi gevşeklik gecen seni benim servis aracına (kia Pregio )
arazi taşıtı yazmışlar halbuki...
Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan
benim bilğim yok ama sanayiye gittiğinizde en azından arıza tespiti için herhangi otomotiv mekanikeri bi ustanın yardımcı olacagını düşünüyorum
seyit abiylede bu konuyu tel. görüşmüştük bizim aracın şase no su yok yani aracın şasesinde değil gögüs etiketinde oluyormuş şimdi ben bu gögüs etiketini buldum motor ısuzu ruhsata işli onun etiketinide saklamıştım onuda buldum. Motor No'sunda bi sıkıntı yok...
Ynt: CJ6 şase numarasının yeri
geçen seyit beylede görüştüm bu konuyu ben u tüvdekiler tambi çaylak bu işe devlet bakken bu kadar saçmalık çıkarmıyorlardı neyse. illada şaside istiyorlarsa yasal olmayan yolda buna çaktırmanız gerekebilir. bulundugunuz ildeki bi trafik takipçiye sorun derim...
evet seyit abi bayağı işe benzedi yavaş yavaş ;)
evet geçenlerde bizim kütahya'nın halk otobüs şöfrleri biraz dengesiz duraklara geldiklerinde onlara ayrılan ceplere girmiyorlar ne hikmetse bende dedim altımızdaki jeep 15-20 santimlik kaldırımdan nolur...
bir kaç güncel foto atayım biraz daha şekle girdi sanki =) daha yapılacak çok işi var ihtiyar delikanlının :) :) :) :)
Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan
uzun zamandır online olamıyordum. Saygı deger arkadaşlar ben size şöyle söyliyeyim burda arıza tespiti için açılan konuların çoğu havada kalıyor. Heleki araçtan garip sesler geliyorsa. Nasılki karınınız sürekli ağrıdığında...
Ynt: CJ6 şase numarasının yeri
sağ arka lastiğin yanındaki şasenin tam kambur olan yerinin üstünde olması lazım. orayı güzelce kazyıp bakın. kupanın olmadıgını düşünün gökyüzüne bakan yüzünde yani saygılar...
Fren sisteminde bişey var galiba fren ana merkezi komple değiştirmem gerekecek. hangi araçlarınki cj ler üzerinde daha etkili bir fren sistemi olur saygılar...