Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ Far
Anladım.Kesin olarak söylemiyorum sadece fikir wermek amaçlı yardımı olmaya çalışıyorum.Birde
dodge s100 1986 modellerinkine bakın derim onlarda yaklaşık olabilir...
Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.
hasan abi bakımları bitirip(buji-distiribütör)birde gazcı bi arkadaşa götürüp elindeki elektronik gaz kaçağı bulan bi cihaz var onunla bütün gaz borularını kontrol ettirin küçük kaçaklar olabilir borular yıpranmış...
Ynt: CJ5'e 4 Silindir Motor Uygulaması
ahhh hasan abi ahhh :) cj5 görünümlü willys alaydında hiç uğraşmayaydın :-\
araca yazık edersin o şanzumanı defransiyeli adam gibi kaldıracak çekecek dizel bi motor atacaksan 2.5 transit olabilir(dizel). yada en revaşta olananı 1.6 Tofaş :) :)
evet üzerinde yazıyor. örnek göstermek olursa bizim aracımızdaki şanzımanın resmini ekliyorum.. :)
öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
motor değişimine gitmeyi düşünmeyin bence. Motor değişim prosedürü çok değişik artık.en güzel emniyetten öğrenebilirsiniz.
daha öncede bahsettim benim açtığım...
Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu
teşekkür ederim... bu arada seyit abi okursa burayı onda çok orjinal bi willys varmış Onun güncel olan resimlerini paylaşırsa çok sevinirim. sevgiler saygılart...