Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

Ynt: Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği size şunu kesin ve net söyliyeyim LPG sisteminizde yada ateşleme sisteminizde bir sorun var saygılar.
  2. huseyin43

silecek konusunda yardım

Ynt: silecek konusunda yardım orjinallikten kaçmamak isterseniz sadece lastiklerini değiştirip yaylarıda sertleştebilirsiniz...
  3. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far Anladım.Kesin olarak söylemiyorum sadece fikir wermek amaçlı yardımı olmaya çalışıyorum.Birde dodge s100 1986 modellerinkine bakın derim onlarda yaklaşık olabilir...
  4. huseyin43

CJ Far

Ynt: CJ Far eski 124 hacı muratların ebatıyla aynı olabilir. saygılar...
  5. huseyin43

Dodik

Ynt: Dodik yokmu ?
  6. huseyin43

Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum.

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. hasan abi bakımları bitirip(buji-distiribütör)birde gazcı bi arkadaşa götürüp elindeki elektronik gaz kaçağı bulan bi cihaz var onunla bütün gaz borularını kontrol ettirin küçük kaçaklar olabilir borular yıpranmış...
  7. huseyin43

silecek konusunda yardım

silecekleri yeni nesil muz sileceklerle değiştirip silgi kollarının altın daki yayları sertleştirirseniz sorun çözülücektir.
  8. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Araç tekrar boyada.....
  9. huseyin43

Şaşkınlık veren 4x4??

Ynt: Şaşkınlık veren 4x4?? rica ederim :)
  10. huseyin43

CJ5'e 4 Silindir Motor Uygulaması

Ynt: CJ5'e 4 Silindir Motor Uygulaması ahhh hasan abi ahhh :) cj5 görünümlü willys alaydında hiç uğraşmayaydın :-\ araca yazık edersin o şanzumanı defransiyeli adam gibi kaldıracak çekecek dizel bi motor atacaksan 2.5 transit olabilir(dizel). yada en revaşta olananı 1.6 Tofaş :) :)
  11. huseyin43

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. evet üzerinde yazıyor. örnek göstermek olursa bizim aracımızdaki şanzımanın resmini ekliyorum.. :)
  12. huseyin43

Ynt: Bugün İzmirde 2 Amerikancı Ustaya CJ5 ve Tuzla yı Sordum. öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. motor değişimine gitmeyi düşünmeyin bence. Motor değişim prosedürü çok değişik artık.en güzel emniyetten öğrenebilirsiniz. daha öncede bahsettim benim açtığım...
  13. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşekkür ederim... bu arada seyit abi okursa burayı onda çok orjinal bi willys varmış Onun güncel olan resimlerini paylaşırsa çok sevinirim. sevgiler saygılart...
  14. huseyin43

Şaşkınlık veren 4x4??

bilenleriniz wardır belki ama bilmeyenler mutlaka izlesin... http://www.facebook.com/photo.php?v=127131197412947
  15. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu yapılanları yazalım artık. 1)elektiri tesisatı A'dan Z'ye sıfır yapıldı. 2)Stoplar farlar sıfır takıldı. 3)sinyal kolu far kolu Sıfır takıldı(50nc) 4)hararet göstergesi ve müşürler sıfır takıldı.(ölçüsan) 5)kilometre saati sıfır takıldı(ölçüsan) 6)gögüs...
  16. huseyin43

Willys Test

Ynt: Willys Test ben bizim willys le öyle zıplarsam kesin kırarım aracın bitaraflarını yada kendimin =)
  17. huseyin43

Willys Test

Ynt: Willys Test abi bu adamlar çıldırmış olmalı :)
  18. huseyin43

Şaft Geometrisi

Ynt: Şaft Geometrisi teşekkürler ;)
  19. huseyin43

Şaft Geometrisi

Ynt: Şaft Geometrisi bilğilendirme için teşşekkürler. Arka şaftın eğiklik acısı 13 derecemiydi seyit abi?
  20. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.