Arama sonuçlarınız

1. B

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Merhaba Burak Bey parkurun tamamlayabildiğiniz kısmı var ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?
  2. B

2013 Likya Yolu Yolcuları..

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. METİN BEY 9 MAYISTAN SONRAKİ BİR TARİH SİZİN İÇİN UYGUNSA BENDE KATILMAK İSTERİM :)
  3. B

Likya Yolu Yol Arkadaşı

MAYISTA BU SEFER FETHİYEDEN :) SELAM ARKADAŞLAR BİZ GEÇEN SEN HİSARÇANDIR/ANTALYADAN YÜRÜMEYE BAŞLADIK BU SENE FETHİYEDEN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.. ÖZELLİKLE KELEBEKLER VADİSİ İLE İLGİLİ YUKARDAN İNİŞİN SIKINTILI OLDUĞUNU DUYDUM... MAYIS AYI İÇERİSİNDE...
  4. B

Likya Yolu Hakkında Son Haberler

Ynt: Likya Yolu Hakkında Son Haberler Doğa üstü birşey olduğunu zannetmiyorum
  5. B

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Merhaba arkadaşlar biz nisan ortasında yürümeyi düşünüyoruz isteyen arkadaşlarla haberleşelim. ozgur.kostekli@gmail.com ozgurhgk@mynet.com
  6. B

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları bu arada mail adresim ozgur.kostekli@gmail.com ve ozgurhgk@mynet.com mail gönderirseniz sevinirim müsait bir zamanınızda telefonla ayrıntılı bilgi almak isterim teşekkürler
  7. B

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Selam kelebek kardeşim (kusura bakma adını bilimiyorum) nisan ayında bizde likya yolunu yürüyeceğiz yardımlarını bizdende esirgeme lütfen harita desteği ve notlarını paylaşırsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Geri