Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkadaslar benim aracın far seviye ayarı anahtarı çalışmıyor sorun sigorta olabilirmi habgi kademeye alsam far tepki vermiyor sorunu nasıl cözebiliirm acaba bilgisi olan varmı nereleri kontrol etmeliyim.. ?
güzelmiş allah kaza bela vermesin bende maxix AT 245 70 16 aldım 1100 e 4 adet. jant işini sonra halledeceğim insallah birde bu araçların kriko su nerde oluyor acaba ? ben bulamadım koltuk altında sadece bijon anahtarı var baska yerdemi acaba ?
mrb arkadaslar 2000 model WJ yeni aldım yağ ve flitre bakımlarına 6000 km var gösteriyor ekranda
yinede değiştirmek istiyorum kafam rahat olsun diye ben k.maraş tayım burda pek parça bulma imkanımız yok ankara istanbul gibi veya baska yerlerden sipariş verebileceğim adresler verebilirmisiz...
eyvallah abi çok tşk ederim cevpa verdiğiniz için..
aracınız çok güzel olmuş allah kaza beladan korusun. ben av amaçlı aldım aracı üzerinde donanım yok henüz yükseltme jant lastik maliyeniz ne kadar oldu acaba yükseltme kiti dısında ilave parça gereklimi
mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır.
orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...
mrb arkadaşlar 2000 model WJ aldım araç hakkın fazla bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var bir sorum olacaktır.
orjinal jant lastik var araçda yükseltme yok bu jantlar sıkıntı olurmu sürtme yaparmı 245/70/16 veya 255/70/16 at lastik ve aşağıdaki ofsetli jantları düşünüyourm sorun olurmu tşk...
mrb arkadaslar bu iki araç arasında hangisini almak daha mantık ve faydalı olacaktır yardımcı olursanız sevinirim....
Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium 2007 170 hp 180.000 km 37500 tl
Grand Vitara 2.0 JLA 2007 140 hp 180.000 km 39000 tl
amaç hafif arazi av ve piknik tarzı en fazla...
Ynt: Jeep 4.7 Yükseltme Maliyeti Ne Olur ?
ilginiz tşk ederim arkadaslar av amaclı alamamlıyım artık sahibinden bakıyorum pek temiz araç yok gibi ama ?