Arama sonuçlarınız

1. erhan türker

Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

hayırlı uğurlu olsun :)
  2. erhan türker

1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum

Ynt: 1966 Model Jip Yaza Hazırlıyorum çalışmalarınızın hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık :)
  3. erhan türker

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi ellerinize sağlık çok güzel bi çalışma :)
  4. erhan türker

Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için)

korkuyorum ekonomik anlamda iyi olacağım günde banada kalacakmı bunlardan kırıkkalede :) maşallah allah nazarlardan saklasın....
  5. erhan türker

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. herzamanki gibi güzel olacak inşallah :)
  6. erhan türker

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) kolay gelsin merakla bekliyorum :)
  7. erhan türker

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor merakla bekliyorum ..ama motorda sıkıntı var galiba bi haber yok ???
  8. erhan türker

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

bu da diğerleri kadar güzel olacağa benziyo ellerinize sağlık :)
  9. erhan türker

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor uzun da olsa çok güzel bi çalışma ...emeği geçen herkesin eline sağlık...işlerimin yoğunluğu nedeniyle 3 günde baştan sona okudum az sohbetli bol detay resimli bi çalışma inşallah bitmiş halini görmek dileğiyle iyi çalışmalar... :)
  10. erhan türker

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera çok güzel emeğinize sağlık.... :)
  11. erhan türker

Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında

Ynt: Katlanır Alüminyum Kayık Hakkında hafta sonları sürekli balığa çıkan biri olarak merakla bekliyorum bunu ... :)
  12. erhan türker

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı :) :) :) :)
  13. erhan türker

1983 cj8

Ynt: 1983 cj8 hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin ...en son işlemde çok güzel olmuş... :)
  14. erhan türker

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... içim gidiyo maşallah ...çok büyük emek ve meşkuliyet var...yapan ustalarında ellerine sağlık... :)
  15. erhan türker

Çekme Karavanına Mover Takan Arkadaşımız

Ynt: Çekme Karavanına Mover Takan Arkadaşımız bu çok güzel bi ürün büyük kolaylıkmış... http://www.youtube.com/watch?v=Y9QF2i44qII
  16. erhan türker

Adım adım karavan imalatı..

Ynt: Adım adım karavan imalatı.. merakla bekliyorum :)
  17. erhan türker

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG iyi günlerde kullanın inşallah :)
  18. erhan türker

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam 32 yaşındayım ilgi alanlarım arasında land rover defender ,ve karavanlar var matbaacılıkla ugraşıyorum ...saygılarrrrr
  19. erhan türker

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 üzücü bir durum ... malsef bizim ülkemizde her şey böyle

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.