Arama sonuçlarınız

1. erhan türker

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

çok güzel olmuş ellerinize sağlık bu arada dizel in resimleri de çok güzel arada yine eklerseniz sevinirim...allah nazarlardan saklasın ikisinide :)
  2. erhan türker

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) mükemmel bi araç olmuş emeğinize sağlık ...allah nazarlardan saklasın :)
  3. erhan türker

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası ellerinize ,emeğinize sağlık...mükemmel bi çalışma... :)
  4. erhan türker

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye emeğinize sağlık zevkle okudum baştan sona 2 günde
  5. erhan türker

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor çok güzel oluyor ellerinize sağlık....ve kesenize bereket.....
  6. erhan türker

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor ellerinize sağlık..inşallah bir gün bizimde olması temennisiyle ..işlerinizde kolaylıklar :)
  7. erhan türker

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU güzel çalışma emeğinize sağlık......
  8. erhan türker

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin ...maşallah :)
  9. erhan türker

Satılık 1987 Defender

Ynt: Satılık 1987 Defender sıfır gibi allah yeni sahibine bağışlasın ..hayırlı ugurlu olsun..kazasız kullanmak nasip olsun.... ;)
  10. erhan türker

Satılık 1987 Model Land Rover Defender

Ynt: Satılık 1987 Model Land Rover Defender araçlardan elinizde kaldıysa görüşebilirmiyiz
  11. erhan türker

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları hayırlı uğurlu olsun allah bizede nasip etsin inşallah..... :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.