Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fren sorunu...
Selam uzaktan ahkam kesmek istemem ama fren hidroliğini kontrol ettinizmi? ettinizse tekerlerden fren balatalarının ayarlanması lazım onun içinde ustaya gitmeniz lazım hoşcakalın.
Ynt: satılık hurican motor
İyi akşamlar motor durumu nedir blokta catlak varmı fiyat nedir kardeşim jeep tamircisi alıcısı o
direksiyon kutusu konusundada kardeşim size yardımcı olabilir toyata direksiyon olmaz çünkü
sagdan direksiyon için benim bildigim kadarıyla ters istikamette döner.
Ynt: vıllys cj 6 aldıgıma lanet etmek
arkadaşım bende bodrumdayım profilimdeki resimden belki aracımı tanirsin. derdini pek anlayamadım ama cözülmeyecek bir sorun yoktur istersen yardımcı olmaya calışırım. benim kardeşim aydında jeep tamircisi benim tel 05345210080
slm belki haddim olmayarak nacizane bir fikirde benden. benim gladyatörün üzerinde
kamyonların hidrolik pompası ve direksiyon kutusu var lastikler 32x11.5x15 20 senedir sorun çıkarmadı
öğle birşey düşünürmüsünüz size kalmış sadece bir fikir vermek istedim.
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup
uzun süredir haber alamayınca küstünüz sandım kusura bakmayın.
sanayide yetişme oldugumuz için sizin sıkıldıgınız konulara yabancı degiliz bizleri dahi ugraştırıyorlar.
hele eski modeller onlara zor geliyor.alışmışlar at eskiyi getir yeniyi onu bende...
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup
kusura bakmayın ben kargadan başka kuş tanımam onuda gak demesinden tanırım ;D ;D
ama yinede harıka bir iş cıkarmışsınız.kesenize ve emeğinize sağlık.
haddim olmayarak jeep için renk konusunda bir fikir beyan etmek isterim.
benim araçtaki mavi yer siyah beyaz...