Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup
Benim sizi ve ustamı anlamama gibi bir şansım yok. Cünkü eğer yaşasaydı yaşı benzemesin rahmetli babam
aydın san eski ustalarındandı.Şimdi onun mesleğini kardeşim gürbüz devam ediyor.Eski ustalar bu konularda elleri
bırakılıp ayakları öpülecek insanlar bu...
Ustamın kızgın olması takım elbise yüzünden değil kendinin üğrasamamasından
dolayı sinirlenmiş birde iş sorumlulugu ondan sinirli videodan öğle anladım. :D
Ah necmi bey Ah daha neler söyleyecekler dur bakalım.siz eski modelde daha yenisiniz benim tanıdıgım kadarıyla.
benim gibi yolarara bir cıkında daha ne laflar duycaksınız selamamlar kolay gelsin.
Ynt: 77 cj aracıma 10 inc lık jant usa kırom ıhtıyacım war tel 05323863984
Ah ah o konuda bende müzdaribim Metin bey aydı jantlardan banada lazım ama normal fiyatta yok olanda cok pahalı tanesi 650-800 tl cıvarında eyer bulursanız banada yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Ynt: 1964 Model Jeep Gladiator Pick-Up
teşekkürler selçuk sana cok zahmet verdik sagolasın sen olmasan lamba ve aynaları amaerikadan
getiritmek benim ve gürbüzün işi degildi sagolasın ben sana cooooook teşekkür ederim iyiki senin ve ilhan hocam gibi
DOSTLARIM ve KARDEŞİM var. hepiniz sagolun...
Ynt: motor numarası problemi
iyi geceler ünal beyin fikri en basit yol ama onunda uyulması gereken yolları var
öncelile bunları araştırın ondan sonra girişimde bulunun.
Necmi bey sakın daha fazla yüksetmeyin susta ile defrasiyel arasında var daha fazla yükselince
arabayı yolda tutmak cok zor asfatta gezme yapıyor denenmiştir tarafımdan hoşcakalın.
Aracımın en sonunda amerikadan Selçuk Eroğlunun sayesinde ön park lambalarını getirtik sağolsun çok uğraştı.
ama sonunda başardı resimleri sonra yayıılarım çünkü ben beceremiyorum.
Necmi ön pancur sizin istediginiz istanbulda Ali Özel özel tiç vardı.sitede sayfası var galiba ama bu yeni model araçlara ait panjur iyi geceler.
Oto güneş sevdigim bir abimizdir. bende eski jeep yedek parçacısıyım aynı zamanda jeep tamircisi Gürbüz ustanın abisiyim araç yazları Bodrumda calıştıgım için Bodrumda anca kışın Aydında görebilirsiniz saygılar.
Ynt: Wagoneer Pickup Yardım
Necmi bey elimde gelen yardımı esirgemem ama bu aracı bu kadar rahat binmemin kardeşimin tamirci olması parça işlerinide komşumuz Selçuk Eroğunun sayasinde benim pek sorunum yok.bendeki araçın motor cj5 inter 4ileri sanjıman var.orjinalde parça sorunu cok