Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada
Allah nazardan saklasın. Masallah usta :) Yapılan modifikasayonları anlatırmısınız müsait oldugunu bir zaman. Kac inç kaldırıldı,aynalı mahturi onarı vs. :) Binmekten vakit kalırsa tabide :D
Ynt: CJ cilere bir sorum olacak
Göktug abi aracı cok iyi biliyor kendisine bende sormustum bir ara aracı. Onunla iletisime gecip detaylı bilgi alabilirsiniz.Göktug abinin profili buyrun http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=2726
Ynt: cj piyasasını katledenlere
Aracınızın masallahı varmıs ilan vs. acmadınız galiba bir ay sonra falan hala duruyor olursa iletişime gecelim insallah hocam. Hakkaten fiyat donanım işte budur dedirtiniz. Son olarak sanzumandan da bahsetseniz .Cok sey istedim ama. :)
Su ara baya bir bunalımdayım parasal konuda ama merak ettim ne kadar istiyorsunuz ? Lastik motor hacmi bg vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.
İsmail hocam demek istedigimi anlatamadım galiba en nihayetinde 78-79-80 vs. model bir arac satılıyor.Bende bir cj hastasıyım tekrar bir önceki mesajımda yazdıgım gibi sitede garaj bölümünün sıkı takipcisiyim ben eder etmez demiyorum ama 75000 ne olursa olsun...
Aynen öle sürekli bakıyorum inceliyorum ilanları kafama göre güzel bir tane ilan bulamadım. Aslında benim bulamama sebebim dizel bakmamda neyse :) Bu aksam yine isten geldim yeni ilan varmı diye bir bakayım dedim 75 000 yazmıs arkadasın biri yok artık dedim...
Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)
Hayırlı ugurlu olsun simdiden insAllah dilediginiz gibi bir arac olur. İlgiyle takip...
Ynt: ustalardan yardım lütfen
Yavuz abide vardı 1987 düz 2,5 dizel Defender 110 satmıs valla param olsa kesinlikle alırdım. 35'' lastikli ve jantlarla 16 bin standart boy lastiklede 14 500 istiyordu nasıl sattı bilmiyorum ama sattı keske bir kac gün önce acsaydınız baslıgı :)
Umarım...
Yavuz abi senin arac cok yakısıklıda benim durumlar kötü :) Yok bi tanıdık olsa motor ve kaporta ile bitceni bilsem girerim o işede sanzıman defransiyeldi varsa kesinlikle yaklasmam koyde ve ufak tefek geziler için kafaya taktım bir 4x4 ayarlıcamda iste bakalım ne zman kısmet olcak :D Yer aldık...
Selamu aleykum suanda gördüm konuyu ve hemen telefona sarıldım aradım Kırıkkale ' yi 0318 224 68 56 bu arada telefon .Neyse 2500 tl yi cebine koycan gelcen alıcan dedi beyefendi. Araclar ne durumda abi dedim ''500 tane vardı 20 tane kaldı ve hepsi dökük ahı gitmiş vahı kalmıs acık kasa pickup...
Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?
Konuyu Defender bölümüne acmıssınız defender olarak diyorsanız yavuz-çelikel abi var.Onda bir tane 110 vardı satılık düsünürseniz bence irtibata gecin. Ben aracı görmedim ama yavuz abi bile kıyıpta aracla off road yapmamak için satılıga cıkardıysa o...