Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)
Merhaba .öncelikle aracınız cok güzel bende 10 gün oldu 1992 model xj aldım tamemen orjinal .ve bu 1998 model jand lar uyuyormu diye merak ediyordum süper olmus.Güle güle kullanın.en kısa zamanda bende bulacagım.gerci benimki kırmızı nasıl durur bilmiyorum ama...
1992 MODEL XJ MODEL ARACIM İÇİN 2ADET ARKA KANMPANA VE ŞÖFÜR KAPISINDAKI CAMI KONTROL EDEN ELEKTİRİKLİ KUMANDA PANELİ ELİNDE OLAN ARKADASLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM.TŞKR..
Ynt: 16X10 5x114.3 et 0 cherokee xj-kj jant!!!!!
Aynı soruyu bende soracaktım 2 el. xj için ihtiyacımız var.ve size ulasabilecegimiz telefon rica ediyorum.baska ne modeller var elinizde
Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..
sevgili arkadaslar ben 3 gün evel bir tane 1992 model xj aldım 4000 motor bildiginiz gibi . ne yakması gerekiyor sizce izmirde lpg litresi 2.50 tl yaklasık. karaısıkta 5.50 tl yakıyor ne dersiniz????
Ynt: Satılık Federal MT Arazi Lastiği Sıfır 30x9,5 R15 Kaçırılmayacak Fırsat
slm lastikleriçin yazıyorum sahibinden link arıza var baglanamıyoruz cep tel yazarmısınız.tskr
Ynt: 1990 Range Rover Vogue
slm markus arkadas .from yeni buldum ve su an aynı olayları bende yasıyorum her an bir 1992 model 3.9 buldum ve ne yapacagımı sasırdım .sen ne yaptın aldınmı .??
Ynt: 89 Range Rover Classic Orta Konsol Torpido
slm konunuzla ilgili degil ama range kullanıcısı oldugunuz için sormam gerekiyor.ben 1977 model buldum bir arkadasımda . bu aracta beyin falan varmı alsam gürütebilirmiyim .yetek parcaları ne durumda .yoksa hurdacılardan cıkmazmıyım.birde versisi...
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?
iyi günler arkadaslar ben bir şey sormak istiyorum bir adet 1964 land kısa şse var ve adam bunu üstüne 2000 MODEL PERKİNS TURBO DİZEL MOTOR , İNTERCOOLER .taktırmıs ve ruhsata işli bu motor nasıl bir makina tavsiye edermisiniz bu arac...