Arama sonuçlarınız

1. notdream

Tecrübe Satın Aldık ( Ege - Akdeniz Gezisi)

Son upload ve yorumlarinizla beraber bana ve sekiz yasindaki ogluma artik ekimde hem Kaş hem de Kaş Camping yolu gorundu :) Guzel paylasimlariniz icin tesekkurler. turn your DREAMS into REALITY
  2. notdream

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, üstünde düşüneceğim. Anlatımınız gerçekten çok güzel. Not: Resimlerde kim kim açıklarsanız sizi tanımış oluruz ayrıca :)
  3. notdream

Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası

Ynt: Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası İsmail Bey ben de sizin gibi bu işe ailemle birlikte yapmaya heves ediyorum bugünlerde. Yazınızı üzülere okudum inşallah benim başıma benzer talihsizlikler gelmez. Umarım siz de en yakın zamanda doğaya geri dönersiniz.
  4. notdream

Yani son yazinizi okudum ve aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Istanbulun neminde calismak izdirap oldu :( oralar ekim ayinda nasil olur acaba cunku ekimde izin alabilecegiz dizi cekimlerinden dolayi cok yogunuz su anda? turn your DREAMS into REALITY
  5. notdream

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba sevgili arkadaslar. Yeni yerleri gormek, degisik maceralar yasamak ve farkli insanlari tanimak icin yola cikiyorum sizlerle. Umarim baskalarinin hayallerinin ulastigi yere biz hep beraber gideriz. turn your DREAMS into REALITY
  6. notdream

Çok güzel vakit geçirmişsiniz çok imrendim. Tebrik ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.