Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son upload ve yorumlarinizla beraber bana ve sekiz yasindaki ogluma artik ekimde hem Kaş hem de Kaş Camping yolu gorundu :) Guzel paylasimlariniz icin tesekkurler.
turn your DREAMS into REALITY
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, üstünde düşüneceğim. Anlatımınız gerçekten çok güzel. Not: Resimlerde kim kim açıklarsanız sizi tanımış oluruz ayrıca :)
Ynt: Başlamadan Biten Karavan Ve Kamping Sevdası
İsmail Bey ben de sizin gibi bu işe ailemle birlikte yapmaya heves ediyorum bugünlerde. Yazınızı üzülere okudum inşallah benim başıma benzer talihsizlikler gelmez. Umarım siz de en yakın zamanda doğaya geri dönersiniz.
Yani son yazinizi okudum ve aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Istanbulun neminde calismak izdirap oldu :( oralar ekim ayinda nasil olur acaba cunku ekimde izin alabilecegiz dizi cekimlerinden dolayi cok yogunuz su anda?
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba sevgili arkadaslar. Yeni yerleri gormek, degisik maceralar yasamak ve farkli insanlari tanimak icin yola cikiyorum sizlerle. Umarim baskalarinin hayallerinin ulastigi yere biz hep beraber gideriz.