Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
oldukça free ve zamana bağımsız bir tatil yapıyor, resmen ipi kopmuş uçurtma gibiydiler.
iste her zaman yapmak istedigim tatili ifade eden cumle rifat abiyi tebrik ediyorum...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
kemal abi dusunceguzel ve pratik diger fikirlerin gibi ins verimli de olur...sizden sonra burda bit fransadan gelen bir aileyi misafir ettim mersedes yarim otobusler kadar buyuk karavanlariyla neyse lafi uzatmayayim onlarin karavanda kullanilan...
guzel calisma olmus levent bey resimlere bakarken aklima cozum icin katlanir karavan masa ayagi hani su bi tarafi duvara sikistirmali masalarda kullandigimiz masa ayagini kastediyorum. acaba katlanan ayagi sizin kullandiginiz ayagin karsisina monte edilse masa haline ortaya cikinca ayak acilsa...
Ynt: Kim Nerede?
ben hep rize findiklidayim sayin armes bilginiz olsun gece araci cekecek guvenli bir yer olsun ne konuda olursa olsun...guzel geziler...
Ynt: Bizim Motokaravanımız : Anemon
gerçekten detayları tek tek düşünülmüş çok güzel bir karavan...güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ..hayırlı olsun..
Ynt: Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler
inşallah karşırız...
buarada bizimde 1,5 yaşında bir kızımız var henüz küçük ama,ileride canı sıkılacağı için ben şimdiden yazayım dedim... :D :D
Ynt: Kim Nerede?
meRhaba arkadaslar 1,5 yasindKi kizimla birlikte 3 kisilik bri aileyiz. 22 agustosta boludan kamperimizle antalyaya gitmeyi ilk olarak bogaz kampinge ugramayi dusunuyoruz..bu vesile ile orada olan o tarafa gidecek olan forum dostlarla da yuzyuze tanismayi umut...
Nerde ne zaman isterseniz arayabilirsiniz sayin aka 5059211070 yurt ici gezisini yurt disi ilebirlestirebilirsiniz sinirda batum a kimlik le gecilebilmekte oldugunu hatirlatmak isterim...keyifli geziler diliyorum...
Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça
cok hos bir gezi Hasmet bey..aracinizin on cam kismini kapatmak icin kullandiginiz reflektif urun sanirim fiammanin..urununu nerden ve ne kadara temin edebiliriz..?daha onceki okudugum gezi yazilarinida yanlis hatirlamiyorsam bir alkovenli karavan...