Arama sonuçlarınız

1. kadirdaban

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! teşekkür ederim GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. kadirdaban

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? Merhaba, Aranıza bende katıldım +1 İstanbul/Avp
  3. kadirdaban

SunRoof

Ynt: Sunroof Merhaba, Problemi nerder çözdürdünüz ? ve şu andaki durum nedir memnun musunuz ?
  4. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Aşağıda resimlerini paylaşıyorum. Birkaç eksiği var yavaş yavaş eksiksiz hale gelecek işallah zaman içerisinde...:) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba evet buldum GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kadirdaban

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Merhaba, İsmim : Kadir 30 Yaşındayım. 11 Haziran 2014 Tarihi itibariyle 1998 Model Grand Cherokee 5.2 Sahibiyim :) Yaklaşık olarak 3 aydır Off-Road ile ilgileniyorum. Freelance olarak Web Yazılım işleri ile uğraşıyorum. Herkese iyi forumlar dilerim. Saygılarımla Kadir DABAN...
  7. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki ilandaki araç hakkındaki fikriniz nedir veya tanırmısınız ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakmadan-gecme-kelepir-omvl-tuplu-5.5-get-yukseltme-kitli-158864679/detay
  8. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba, Aracınız çok temiz görünüyor ancak maalesef bütçem yetmiyor teşekkür ederim...
  9. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba, aracın detaylı resimlerini ve varsa ilan veya da fiyat bilgisi alabilir miyim ?
  10. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Evet araç sahibiyle görüşmüştük oldukça bilgili biri diye tahmin ediyorum bu aracı a dan z ye kendi toplamış hem zevk hemde ticaret için demişti... ancak xj hakkında nerdeyse hiç bilgim yok biraz bütçemi zorlayabilsem çok isterim görüntüsü de oldukça...
  11. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Kare kasalardan aklıma en yatanı bu araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sifir-motor-sifir-masraf-off-road-a-ve-kamp-a-hazir-164148394/detay
  12. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Alakanız için teşekkür ederim oldukça detaylı ve açıklayıcı yazmışsınız söylediklerinizin çoğunda haklısınız.... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-az-bulunan-off-road-aksesuarli-laredo-162549581/detay bu araç uzun zamandır...
  13. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Sizin aracınızı zamanında incelemiştim hatta bir yerde hatırlamıyorum ama satmaktan vazgeçmiştiniz sanki ??? Aracınız maaşallahı var ama bütçem o kadar geniş değil :( Ayrıca artık ist dışında araçlarla ilgilenmiyorum yoruldum şehir şehir gezmekten bir...
  14. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba, umarım aradığınız aracı bulabilirsiniz, benim listelediğim araçların neredeyse %98 bakıldı istediğiniz özelliklerde değiller maalesef temiz kullanılmış amerikan çok zor bulunuyor... :( Bütçe olarak 25 üstlerinde güzel araçlar var onlara benim...
  15. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Teşekkür ederim işallah güzel bir araç bulacağım sanırım zaman gerekiyor temiz araçların fiyatları inanılmaz yüksek 25 lerden aşağı yok :( GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba size özel mesaj gönderdim ancak almadiniz sanırım? GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Lpg işi riskli iş :) Rica ederim Kyenipazar kardeşim. Az önce sondaki bordo araca baktık, aracın motor durumu iyi ancak çalışmayan aksamlari haricinde araç su aldığı için bagaj kapısı ve zemin çürümüş durumda ve 2 yıl önce motor yağı değişmiş...
  18. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Açıkçası lpg tarafında biraz çekingenim Otopark Sorunları vs.. Hele bu gün başıma gelen olaydan sonra lpg olsaydı ne olurdu soruları dolaştı aklımda, Aracımın benzin hortumu patladı ve doğal olarak bütün benzin boşa gitti :( ya lpg olsaydı ve buna benzer...
  19. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Bu konua aynı fikirdeyim bende acaa fiyat indirmek manasında mı söylediniz diye düşündüm :D
  20. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... LPG olmaması ne gibi bir avantaj sağlar ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.