Arama sonuçlarınız

1. kadirdaban

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba Araca ait resim veya bir ilan var mı görebileceğim ?
  2. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Teşekkür ederim dostlar sağolsun :(
  3. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Aynen size katılıyorum, ancak 2. ci araçta kafama takılan tek şey "İlan Tarihi 05 Kasım 2013" bu kadar süredir ilanda kalan bir aracın satılmaması kafamı karıştırıyor. Sonuncu araç beni daha çok cezbediyor çok fazla el değiştirmemiş ve yorulmamış bir...
  4. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba, Bursa'da bir kaç araç baktım ancak istediğim gibi olmadı maalesef :( Bursa'da Özcan Bey Örnek Wolkswagen den çok yardımcı oldu buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine... Sonuç olarak araç arayışına devam etmekteyim aşağıdaki araçlar için...
  5. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Evet ufak tefek kazaları önemsemiyorum sonuçta trafikte olan şeyler maalesef. ama ağır kazası olan araçlar maalesef sonrasında büyük sorunlar yaşatıyor... GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba, Aşağıda düşündüğüm 2 araç var sizce nasıldır ? Yorumlarınızı alabilir miyim... Bu araç sanırım komple boyalı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1996-jeep-grand-cherokee-5.2-lpg-li-143861549/detay/ Bir de bu araç var...
  7. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Teşekkür ederim bursa'da ihtiyacım olacak bir araç görmek için bursaya gideceğim çünkü ....
  8. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! İlginiz için çok teşekkür ederim bursa da güvenilir işini iyi bilen ekspertiz yaptirabilecegim bir yer var mı bildiniz ? GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Mutlaka bazı sıkıntılar çıkacaktı sonuçta 18 20 yaşlarında araçlardan bahsediyoruz. Sizin soyediklerinize kısmen katılıyorum ağır off road yapmayacağım genellikle gezi olarak düşünüyorum ancak ileride ne olur bilemem bu güne kadar baktığım araçlar...
  10. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! İstanbul/Avp yaksındayım, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-aslan-besliyorsan-yedigini-sorma-163809872/detay/ Şu araçla ilgileniyordum ancak ekspertiz sorunu yaşadık bu gün satılmış hayırlısı olsun dedik alana da satana da :)
  11. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Değerli bilgiler için teşekkür ederim, mutlaka işini iyi bilen bir ustaya baktıracağım sonuçta dediğiniz gibi aracın arıza durumları sonrasında başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum. Buradan ve sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda işallah düzgün...
  12. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Kısmet değilmiş hayırlısı olsun ;) Peki dediğim fiyatlar normal değil mi makyajsız ve donanımsız olarak... Bir tane buldum 96 model Get le yükseltilmiş federal M/T lastik 8000lb vinç (Sanırım çin) ve çelik tamponlu 20 bin istiyor...
  13. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Satmayı düşünüyor mu acaba ve fiyat nedir bilginiz var mı ?
  14. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Merhaba açıkçası 19 20 arası donanımsiz olarak düşünüyorum çünkü herkesin zevki farklı hoşuma gitmeyen bir tampon sepet vs gibi bi araç almış olmak için almam sanırım 19 20 arası donanimsiz bir araç alabilirim diye düşünüyorum GT-I8190 cihazımdan...
  15. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Ancak aracınız maşallah çok hos görünüyor allah kaza bela vermesin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Kısmet diyelim yapacak birşey yok :D GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. kadirdaban

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Fiyat yüksek değil mi :) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. kadirdaban

Merhaba, Grand Cherokee Zj 5.2 96-98 Model sahibi tarafından kıymeti bilenen temiz kullanılmış bir araç arıyorum Lpg'li olup olmaması önemli değil... Forumda bahsedilen sorunlu araçlardan olmasın yeter.
  19. kadirdaban

96-98 Arası Cherokee ?

Ynt: 96-98 Arası Cherokee ? Merhaba, oguzhan3434 bey aracınız hala satılık mı ?
  20. kadirdaban

Grand Cherooke Zj Sorusu

Ynt: Grand Cherooke Zj Sorusu Bilgi için çok teşekkür ederim... çok kafama takılmıştı :) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri