Arama sonuçlarınız

1. S

Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı ümit bey , 90 derece aşıyla bağlayıp da çekmeye kalktığınızda bence iyi sonuçlar çıkmayabilir ,çeken ve çekilenin karşılıklı bakması bence tercih edilmelidir... 90 derece bağlayıp da çekmeye kalktığınızda evet vinç kafası dönerek kendini ayarlar...
  2. S

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? makyajlanması ayrı bir konu , brezilya'da halihazırda farklı bir iç dizaynla satılıyorsa bu ayrı bir konu. ben ona dikkat çekmek istedim öyle birşey varsa.
  3. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sayın monti bence siz yine de o kafanın o kadar oynamamasını sağlayan bir ekleme yapın , arazide , o koşullarda kontrol şansınız olmaz bir anda bakarsını tamponun iç tarafına doğru 3 cm yırtık yapmış allah göstermesin. madem bu kadar uğraştınız...
  4. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sağa sola kafa oynatarak tamponu çizmez mi dediğim bölge sarı ile çizdiğim alanldır
  5. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı sayın monti, vinç kafayı oynatmalı da , tampona vuracak kadar oynatmaz mı onu sormak istemiştim ?
  6. S

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? "...çünkü Brezilya'daki araçlar da böyleydiyse ve bu yıl değişti ise bize sürekli bunları satamazlar diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?..." arz talep mevzuu , demek ki oradaki adamlar uygun fiyatlı nasıl olsa...
  7. S

Ynt: Portatif Vinç Yapımı ve Arazide Kullanımı elinize sağlık sayın monti , yalnız bu vinç kafayı sağa sola oynatmasın ?
  8. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilal bey selam , mesajlar sizin tarafınızdan yazılmamıştı zaten , serkanefe arkadaşımız yazmıştı ben de kendisine sormuştum ama es gelmedi , yeni duyumlar bekliyor sanırım :)
  9. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilal bey bambaşka tellerden çalıyoruz , jiplerin hala lüx olarak görülmesi , masraflı görülmesi , imaj mevzuu bambaşka birşey "duster vergi konusunda jipten avantajlı" diye hala bilgiye dayanmayan sallama mesaj yazmak ayrı... aynı şekilde 4 cm uzunmuş avrupa'da ...
  10. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? "duster yurtdışında 4 cm daha uzunmuş" duyan var mı ?
  11. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? serkan beye gelen "duyumlar" birkaç sene öncesine dayanmıyor sanırım , bilal bey merak etmeyin ben de biliyorum birkaç sene önce öyle olduğunu. kaç sene geçti siz hatırlıyor musunuz mesela ?
  12. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? serkan bey sizi yormayayım , jip - otomobil vergisi farklılığı yoktur ve araba uzayınca vergisi değişir diye birşey de yoktur... bu "ruhsatta duster jip yazmadığı için vergisi avantajlıdır" muhabbeti iyice komik olmaya başladı.
  13. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? serkanbey size bir soru , eğer duster 4 cm uzun olsaydı , 2010 model dusterın vergisi ne olurdu ? Aynı şekilde 2010 model 1.5 Megan vergisi nedir ?
  14. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilal bey ben de zaten disk ucuz demedim ama murat 124 sınıfındaki bir araba bile hem de 70li yıllarda 4 teker disk fren üretime çıkıyorsa , maliyet konusu durup bir düşünülmeli konu fren olunca , bun demek istemiştim. jipler konusunda düzenleme yapılması ise...
  15. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilal bey daha sonra yanıtlayacağım yazdıklarınızı , muhabbeti yumuşatalım :) ben jipe jip demem , jip jeep olmadıkça :)
  16. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? çamurluk içi boyanın ses yalıtımına da ufak olsa da katkıda bulunacağını sanıyorum
  17. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? fren konusunda duster aracın araziye çıkacağını düşünerek arkaları kampana bırakmıştır diyorsunuz o zaman öyle mi ? keşke başka şeyler de araziye göre olsaydı da bu teziniz geçerli görünseydi o zaman... bu arada disk frenler maliyetli deniyor ya buna çok gülüyorum :)...
  18. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? ruhsatta jip yazması ile otomobil yazması ne kadar farkettiriyor acaba söyleyebilir misiniz ? SIFIR olabilir mi... "otomobil yazınca; vergi, muayene,hız,sigorta,vs. avantajları var tabıkı... aracın artısıyla övünülür tabiki... " ilaveten sigorta + kasko konusu da...
  19. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? madem atış serbest 3-5 de ben ekleyeyim , elektrikli koltuk olsun , ön arka ısıtmalı koltuk , masaj ve soğutma olsun , ısıtmalı direksiyon simidi olsun , follow home olsun , viraj aydınlatmalı bi,xenon far olsun , otomatik park olsun , webasto olsun , arka...
  20. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? yok serkabey sadece jeeplere jip diyorum :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.