Arama sonuçlarınız

1. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arazi araçlarında işi bilenler otomatik de tercih ediyor , manuel mi avantajlı otomatik mi o hep tartışılıyor ama otomatiğin dezavantaj yaratmadığı konusunda çok sayıda topic sayfası var. sürekli 4X4 konusunda da Assasin ve bir arkadaş...
  2. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? tamam bilal bey siz JİP demeye devam edin ;)
  3. S

DUSTER - MERCEDES -VW -FORD

Ynt: DUSTER - MERCEDES -VW -FORD bu konuda bir uzlaşmaya varıldı mı yahu , ben eskilere bakarken ilgimi çekti bu sessizlik konusu. şu an benim kullandığım vito biraz motor gürültüsü alıyor acaba duster vito karşılaştırması mı yapılmış ? bu arada benimki 2000 model , 12 yıllık araç..
  4. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? hocam işte ssyang yong filan... ya da Geely... alır mısınız ?
  5. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bilal bey normal şartlarda ıslık sesi sizin turbonu hava emiş sesidir , belki de sakin kullanmaya başlayınca duyar oldunuz :) valla 4x4 , dizel , otomatik ,düz , benzinli farketmez , ister 6 litre ister 9,5 litre. Saçma gelen her koşulda...
  6. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? orta sınıf JİP demeyelim bence. 46 metre kötü bir değer 42-43 filan olsa iyiydi de , 46 ı ıh. 35-38 metrede duran spor araçları yahut yeni nesil hiçbir aracı saymıyorum tabii , ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
  7. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bilal bey farklı hıza göre falan değil her iki testte de 100 km hız varken fren uygulanıyor. Kaldı ki daha önceki mesajınızda dergi dusterı pek övmemiş , promosyon alamadı herhalde diyorsunuz. Oysaki mesajlara bakılırsa o dergideki rakamlar daha iyi (39-41), yurtdışı...
  8. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bu durumda şöyle bir fikir oluşuyor , maliyet ... yani sayın serkanefenin dediği gibi a"razi şartlarında kampana daha iyi sonuç vereceğinden arkaları kampana bırakalım " denmemiştir , maliyet kaygısı güdülmüştür... ben zaten emindim de merak ettim böyle farklı bir...
  9. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bir de evet , modifiye edilmeden ağır off road yapan pek yok tabii de , modifiye yapanların hiçbirinde arka frenlerin diskten kampanaya çevrildiğini ben duymadım , belki yapan vardır gerçekten de ? madem o kadar avantajlı ve öndemli , hijack için , vinç için o kadar...
  10. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın bilalr , şimdi ben değindiğiniz konulara girerek yeni bir tartışmaya yol açmak istemem. sadece şunu soruyorum , dusterda arkaların kampana olması avantaj sağlıyorsa ve bu düşünülerek kampana olarak bırakıldıysa , önler de balata-kampana yapılsaydı ? Üstelik ön...
  11. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sayın bilalr , aynı şeyden bahsetmiyoruz , ben elektronik yardımcılar , elektronik donanımlar çok olsun daha iyi olur mantığını savunmuyorum. fakat arazide çok başarılı olarak bildiğimiz örneğin toyota land cruiser in arkalar kampana mıdır (cidden bilmiyorum) ya da...
  12. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? selimbey , cruise sanırım bir 10 yıl sonra dahi yollarımızda göreceğimiz bir araçtır , korandoyu ise bilemiyorum... aynı kefeye koymayın bence...
  13. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? "Arkadaşlar benim aracım bakımdan önce her koşulda 6,0lt yakıyordu " herkoşulda aynı tüketim nasıl oluyor ?
  14. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? duster'ın 100 Km - 0 Km fren mesafesini bilen var mı acaba ?
  15. S

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? O zaman Audi , Mercedes , BMW , Range Rover , Toyota, VW , Subaru , Nissan ve birçok diğerleri filan bu işi bilmiyorlar ?
  16. S

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? sayın youngsan "Ancak şu an %37 ÖTV li baz araçları 50000 TL ye satan firmalar da var ama full donanımlı %80 ÖTV li araçları 50 küsürlere satan firmalar da var." bir örnek verir misiniz mesela ?
  17. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ümit bey fotoğraf nereden acaba ?
  18. S

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI sayın create ben genel için söylemiştim "300 lira yakıt farkı için popo ısıtmadan vazgeçmez adamın aylık 50.000 tl geliri" varsa diye... yani şahsa indirgememiştim , neyse önemli değil bence sence ikimizde de seviye problemi yok :) 5.9 ve 520 aldık diye...
  19. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bilal bey ,kameranızın , monitörünüzün montajlı halinin fotosunu paylaşsanız ?
  20. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi portatif vinçte emek harcayan herkese bravo , güzel ve ses getiren bir iş çıktı , bravo...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.