Arama sonuçlarınız

1. S

Gri Plastiklerde Boya Atması!

Ynt: Gri Plastiklerde Boya Atması! kürşat beyin dediğine katılıyorum , şikayetlerin birçoğu aslında kabullenilmek istenmeyen kullanıcı hataları... bir de şu var , dacia şikayetleri 5 sayfa , toyota 24 sayfa , hadi 25 sayfa diyelim. yani dacianın 5 katı şikayet var.. peki türkiye'deki...
  2. S

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi 1.vites oranı çok kısa değil mi dolayısıyla seri kalkış yapmıyor mu serkanefe ? daha önce öyle yazılmıştı sanki hatta hemen 2ye geçmek lazım araç 1.vitesi hemen bitiriyor deniyordu.
  3. S

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. hocam güzel söylemişsiniz ama o link verdiğiniz cihazda cd player bile yok farkındaysanız.
  4. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi jantlar sanırım aracın genel görünümünü değiştiren bir numaralı etken. Tabii rebi vesaireyi saymıyorum , aynı renkli standard donanımlı iki araçtan bahsediyorum. Yani ek spoyler , köpekbalığı anten , far karartma filan tamam ama jantlar çok fazla değiştiriyor...
  5. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bilal bey hayırlı traşlarrrr :)
  6. S

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? hocam eskisini tam gözünüzün önüne getiremediniz sanırım , zaten fotoğraf da çok fikir vermez diyorum. Özellikle yaklaşma açıları bir önceki kasa ile kıyaslanamaz bile. tavanı az daha yükseltirlerse zaten disco 2 kadar olur sanırım , herneyse :)...
  7. S

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? bu mu basık hocam ?
  8. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bu jantların bakış yönü benim ilk dikkatimi Tempralar SX AK , olarak piyasaya çıktığında çekmişti. O yıllar için çok şık jantları vardı. Bir taraftan bakıyorum , jant deseninde sivri uçlar ileri doğru bakıyor , dedim ki herhalde diskler hava alsın çabuk soğusun...
  9. S

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri son mesajımdan sonra gelenleri okumaya gerek görmedim , ben ispatlarımı yazmıştım çünkü daha fazla boşa zaman harcamaya gerek yok. konu başlığı ile de sadece "otobanda duster ile hız yapmanın riskleri" ile diğer suv-crossover-jeep lerle riskinin...
  10. S

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? hocam link atmaya gerke var mı yollarda dolaşıyor birsürüsü zaten , güncel kasa :)
  11. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? kesinlikle ortak frekansı henüz bulamadınız bence , ben ev için , bebğimizi gözlemek için almıştım , çinden kendim getirtmiştim sıkıntı olmadı. çalışır bence , satıcıdan tarif isteyin siteden mesajla.
  12. S

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? yok sayın olguncandan size atıfta bulunmadum zaten bu arada son kasa forester bence station havasında değil ?
  13. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sayın bilalr , bence kablosuz olduğuna göre alıcı cihazınızın frekansı belki vericiyi bulmamıştır ?
  14. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın maresal ben forester kullanıyorum , eşim legacy. legacy de arka diz mesfesi hayli geniş , belki de suprb skodadan sonraki en geniş fakat duster acaba daha geniş mi diye dün bayağı bir inceledim maalesef. iki çocuk koltuğunun arasına oturmak için...
  15. S

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri “…Crossover segmentinde; simetrik sürekli dört tekerlekten çekiş, CVT otomatik şanzıman ve 1.6 motor gibi özellikleri birarada sunan tek model olan Subaru XV,…” “…Crossover segmentinin güçlü markası Nissan, Şubat ayında 29 bin 189...
  16. S

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? resul bey , doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. prestij aracı deniliyorsa öyledir...
  17. S

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri son satırınıza dikkat çekerim , forester fotosu koyup da impreza yazan ben değildim hatırlatırım... (sayın karadamı idi...) yazdığınız terbiye dışı tüm tabirleri de tarafınıza iade ediyorum. sizin canlı gördüm dediğiniz aracı ben 2,5 senedir...
  18. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi iç ölçüleri gösteren çizimler oluyor ya hani , duster için olan var mı kimsede acaba ?
  19. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın monti bu kadar kızmanıza gerek yok :) sayın maresal yazacağım yerde monti yazmışım , ne de olsa insanım , hata yapabilirim , sizi bilemiyorum tabii herhalde sıfır hata var sizde.
  20. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın dustero , bakın tutarsızlığınızı tekrar ortaya koymuşsunuz : "...ama iş off road'a yani etaplara engebelere yokuş inip derin çamurlara gelince orda durun diyorum ..." bence esas orada duster dursun , size gönderdiğim mesajda açıkça yazıyor çapraz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.