Arama sonuçlarınız

1. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın dustero : şu sizin cümleniz: "...sayın forester elbetteki subaruyu yabana atıcak değilim heleki üstündeki 4çeker sisteme nissan dahi ulaşamamışken..." e dusterın sistemi değil mi bu (nissandan alınan sistem), bu durumda nasıl duster arazide subarudan...
  2. S

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sevgili dustero , demagoji yapmakta usta olduğun anlaşılıyor... ben qasqhaiye değer biçmedim , hiç de sevmem. sadece XV ile aynı segmentte olan Qasqhai dedim :) tamam dediğiniz olsun , Forester arazide iş yapmaz. Bu arada cevabınızı...
  3. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sevgili dustero , beni anti-dustercu olarak sınıflandırıyorsan yanılıyorsun. tek tek detaylı yanıt vermeyeceğim , gerek de yok , subaru'nun da benim tanıtımıma ihtiyacı yok. 159 mesajı hep buraya yazmışsın diyorsun ya , daha önce de 2 defa söyledim , duster...
  4. S

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri...
  5. S

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri örnektir.
  6. S

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sayın dustero , Subaru'nun off road aracı XV değildir... hatta XW Qasqhai'ye tam denk gelen sınıftır , yani off road için Forester daha uygundur. (Yanlış anlaşılmasın Forester off road aracı değildir ama XV ile kıyaslanıp illa biri off road...
  7. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sayın karkaplanı , tamam duster çok güzel araç ama forester'la (impreza değil oradaki...) boy ölçtürmeye kalkmayın lütfen. Size denk gelen şöför arabasını hiç tanımayan , karda buzda sürmeyi bilmeyen biri olabilir. yakıt tüketimi hariç :) foresterın...
  8. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sevgili serkanefe , kibar yanıtın için teşekkür ederim. hepimiz yeni şeyler öğrenmek için buradayız. dostça paylaşımların devamı dileğimle.
  9. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? rica ederim
  10. S

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) afyonlu araç ve haş haş plaka :)
  11. S

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) hayırlı olsun , plaka da afilliymiş :)
  12. S

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. enis bey heyecanınız tahmin edebiliyorum :) acaba tamamen yeni iç dizayn mı gelecek , düğmeler kolçağa mı alındır , 3 satırı düğmelerin yerini değiştirmeden sığdırabilirler mi vs vs... gerçekten heyecanlı bekleyiş :) hayırlısı olsun inşallah sizi en çok...
  13. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? İşin doğrusunu aşağıda yazdım , buna rağmen birçok otomobil firması daha düşük rakamlar elde edildiği için 90 km sabit hızda olan tüketimini vererek alıcıyı yanıltmaktadır. Bu da benim 90 sabitle gidilmesi 60-70 le gidilmesinde az yaktırır...
  14. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sevgili serkanefe , yanlış bilgi diye hemen etiketlemişsin ama bilgi yanlış değil haberin olsun. şuralarda yanılıyorsun , 1-Evet peugeotun öyle bir iddiası vge destekleyen testini hatırlıyorum , ben de biliyorum. Yalnız orada araçlar...
  15. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi "Çok sert zeminde AT lastikli(BFG) Duster karı parçalayarak, kazıyarak yere temas etmeye ve ilerlemeye çalışır, tekerlekler karı kazıdıkça araç kara oturur saplanıp kalır. Sert kar ile buzlu bir zemin anlaşılmamalı." ümitbey güzel söylüyorsunuz da AT Lastiğin...
  16. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çok sert zeminde ben de anlamadaım , tekerlekler kara gömülebiliyor mu ki , aracın altı oturuyor ?
  17. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı demek ki konu çok kişiyi aslında ilgilendiriyormuş , boşuna açılmamış.
  18. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı sayın tolgaefe , haber verdiğiniz için teşekkürler. servise gitmeden , telefon açıp da doğru adama ulaşmak için çabalamadan sayenizde birşey öğrenmiş oldum. forumun amacı da budur zaten , doğru bilgileri paylaşmak...
  19. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sayın bilalr , rica ederim. 60 - 70 ile evet motor daha az yakıt tüketir fakat seyahat süreniz uzar , yani motor daha uzun süre çalışır , bu da ne demektir , daha fazla yakıt... 140 la giderseniz evet daha kısa zamanda hedefe varırsınız...
  20. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı düşmanında kalite arayanlar önce kendisi kaliteli olmalıdır... aynı kişi olup olmamam mesele değil , sizin üslubunuza gelelim ; 1-Hiçbiryerde kimse ile alay eden ya da küçük gören bir mesajım bulunmamaktadır , fakat sizinkinden çokça bulabilirim. (burayı copy...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.