Arama sonuçlarınız

1. S

Dacia Duster arka cam silecek rolesi

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi hava alıyor mu dan kastım , sadece alması gereken yerden mi alıyor anlamındaydı , anlarsınız sanmıştım pardon. yoksa hava almayan bidondan bile su akmayacağı sanırım aşikar ...yani beni küçümseyici bir mesaj yazmışsınız ama... bu arada hortumlardaki...
  2. S

Dacia Logan 1.4 ambianc...

Ynt: Dacia Logan 1.4 ambianc... dedim ben size olguncandan bey gelir diye , dayanamaz. siz yine iyisiniz uzun uzun cevap verdi , başka bir arkadaşa "bu servislik konudur , buraya başlık açmak gereksizdir , bu konuda buradan alınacak bilgi yoktur , o yüzden yazmaya değer bulmadım" demişti...
  3. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı olgun bey o zaman cruise konuşanlar , hard off road modifikasyonu yazanlara da " Kaldı ki, debriyaj gibi önemli bir aksam için uzaktan fikir tavsite değil, ustanın elleri gerekir. " demeniz gerekirdi... Özellikle cruise... kabul etmeseniz de verdiğiniz cevap doğru...
  4. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) benzin zaten 2 gün önce zamlandı , her zaman önce benzin sonra motorin.
  5. S

Dacia Logan 1.4 ambianc...

Ynt: Dacia Logan 1.4 ambianc... sayın olguncandan bey size yardımcı olacaktır ;D
  6. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sayın bilalr bu arada 60-70 le yolu tamamlarsanız , 90 la gitmekten daha fazla yakıt harcarsınız haberiniz olsun 90 ı tutturmaya çalışın.
  7. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? şu mesajımda da cevap vermiştim zaten : "aracınız zaten uzun yolda farzı misal şehiriçindeki 8 litre yerine 5,8 litre yakıyordur , cruise ile 4 litre yakması hayal olur..."
  8. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? savas bey , veteriner beyin dediğini ben daha önce size söyledim zaten de tutarsız konuşuyorsunuz şimdi... en başta cruise en az %30 farkettirir dediniz , şimdi şehiriçi - şehirdığı % 30 farkettirire çevirdiniz. e onu herkes biliyor...
  9. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı "Ortada, başlık konusunda alınacak bir bilgi de yoktur. Arabanızın debriyajında sorun olduğunu düşünüyorsanız, doğruca servise gider, kontrol ettirir ve sorun varsa garantiden değiştirtirsiniz. Bu kadar. " sayın olguncandan bu mantıkla bakarsanız forumdaki...
  10. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı sayın tolgaefe , siz öyle diyorsunuz ama bakın açtığınız konu , yazdığınız mesaj cevaplanmaya bile değer bulunmamış... yani size "bu basit bir konudur , serviste halledilir , bu kadar takılmayın" demeye bile gerek görmemişler... oysa "arka cam silecek rölesi"...
  11. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı gördünüz mü , hemen cevap geldi :) haklı olduğumu da kendileri ispatlamış oldu :):):)
  12. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi fakat o kadar dik parketseniz bile depo suyu geri kaçırmayacak şekilde dizayn edilmiştir , yani çekime aykırılığı değil de bağlantıları bir kontrol edin derim. depo kapağınız hava alıyor mu ?
  13. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi aracın silecek suyu deposu arka cam fıskıyesinin daha yukarısında kalacak kadar dik parkediyorsanız çekim yasalarına aykırı bişey yoktur...
  14. S

Duster Debriyaj ayarı

Ynt: Duster Debriyaj ayarı bu konular çok önemli değil sayın baylar , antidustercı olarak yaftalansaydınız , söylediğiniz herşeye cevap gelirdi ahtta yorumlarınız kınanabilirdi , fakat böyle bilgi almak gibi konular olunca trafik yavaşlıyor... bakın kimse yardımcı olmuyor demiyorum sadece...
  15. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi sayın monti , teşekkür ederim , hepimizin hakkında hayırlı olsun. anti dustercı olduğumu hangi mesajımdan çıkardınız ? duster benim gördüğüm kadarı ile hep olumlu yanları ile anlatılıyor , ben de elbette hemen 10 tane iyi mesaja bakıp , aliim o...
  16. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi Bence de yeri değil zaten , o yüzden dedim kemik atiim tarzındaki mesaj hoş değil diye , bir anlık hatadır dedim ama siz öyle olmadığını gösterdiniz , böylece konu kapandı. FINISHED
  17. S

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? sayın veteriner , her ne kadar biz ayağımıza hakim olarak gaz pedalı kontolü ile hızı sabit tutmaya çalışsak da , bazen ideal devri tutturmayı aracın bilgisayarı kadar net başaramayabiliriz. Dolayısı ile cruise bizim manuel kullanımıza göre...
  18. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi sevgili serkanefe ,adamına göre tavrını koymak zaten herkesin doğal hakkı... bana böyle kemik atarım tarzı yazmadıkça beni de ilgilendirmez ama ne yazıldı da bu tarz bir yaklaşımda bulundun onu bileyim ki kendimi ayarlayayım , baksana yine yazarım...
  19. S

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri mujarrem bey gönderdiğiniz linkte 4X2 yazıyor zaten , dolayısı ile mitsubishiden bahseden beyfendinin bu aracı yazdığını sanmıyorum ? kendi adıma tekrarlıyorum evet AWD bu sitede de defalarca açıklanmıştır , ben üstad değilim ama sürekli 4X4...
  20. S

Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi sevgili serkanefe , dün bana olguncandan beyin yazdığı mesajınızı kınıyorum cevabından sonra daha dikkatli yazmalıyım sanırım diye düşündüm ve değişik topiclerin sayfalarını uzun süre taradım , ne tartışmalar yaşanmış , neler neler yazılmış... hele...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.