Arama sonuçlarınız

1. G

Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler

Ynt: Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler Haydaa ozaman sigarayı felan bırakmak lazım :) Dünde ben işlerin yoğunluğundan gece de çalıştım ve daha yeni uyandım artık başka sefere inşallah gelirim.Yarışda arazide olacak sanırım. Havada güzelmiş ne güneşli ne de yağmurlu tam bisiklet...
  2. G

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil Teşekkürler, Taş gibi alet off-roada çıksa Antalya trafiğindeki gibi yorulmayacak hasarlanmayacak :)
  3. G

Yardım Lütfen Sizce Hangisini tercih etmeliyim

Ynt: Sizce Hangisi Merhabalar, Daha önce bir Off-road tecrübem veya arabam olmadı fakat 1-2 yıldır merakla etkinlikleri takip ediyorum.Bir kaç arkadaşım var sürekli off-road yapan onlarla sürekli muhabbet ederim ve teknik açıdan sürekli modeli eski araçlarım olduğu için karşılaştığım sorunlar...
  4. G

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM Merhaba Arkadaşlar, Ukranyada çok güzel zaman geçirebileceğinizi düşünüyorum iyi gezmeler dilerim.Keşke zaman ayarlayıp bende gelebilseydim fakat şu sıralar yaz sezonu açıldığı için işlerim çok yoğun.Ukranya'da 5 yıl öğrencilik yapmış bir...
  5. G

fotoğraf makinası alacağım

Ynt: fotoğraf makinası alacağım Merhabalar, Bende geçenlerde bir slr almayı düşünürdum.Teknolojiden iş yerim dışında sürekli uzaklaşmaya çalışıyorum fakat şu yeni iphone 5lere geçenlerde göz attım.Cihaz 1080p felan video çekiyor fotoğraf çekiyor.Yakında zoom olayını felan hallettilermi slr ler...
  6. G

Ynt: Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler Verdiğin bilgiler için çok sağol Mountainbiker, Ben şu sıralar forma girme amaçlı istiyorum bisiklet sürmeyi.Bir kaç kişi ile uzun yola çıkmayı denedim fakat dediğin gibi konsiyon farklı çok büyük bir problem oluyor.Tek başıma da sürüyorum.Tek...
  7. G

Honda CBR 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, 4-5 yıllık motor tutkumu motorlarımın çıkarttığı masraflar yüzünden kısa bir süre önce kaybetmiştim,ta ki 2 ay önce Honda cbr 250r alana kadar.Yeni motorumu sıfır ve yetkili servisten aldım fakat şöyle bir sorunum var; Moturumun sol grenajındaki (sol yanakta) renki...
  8. G

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil Merhabalar, Arkadaşlar küçük bir sorum olacak, 2-3 ay önce bir arkadaşımın L200 aracı vardı ve onunda sizin resimde gösterdiği yer yüksek bir kaldırımdan hızlıca inince kırıldı. Acaba lastiklere oraya kadar yükseldi ve ondan dolayımı kırıldı yoksa sarsıntıdan falan...
  9. G

Ynt: Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler Evet zaman ayarlarsam bende katılacağım fakat yaz gelmeden zor gibi aksamları derslerim oluyor.
  10. G

Merhaba, Anladım cevabınız için teşekkür ederim. Belki yazın bu tür aktiviteler yapılır ve Antalya'da olan arkadaşlarımızında haberi olursa ve buradan birbirimizi bilgilendirirsek çok güzel olur. Teşekkürler,
  11. G

Merhabalar, Forumda daha önce bu konunun açılıp açılmadığını site şu anda çok yavaş çalıştığı için arayamadım.Acaba buradaki arkadaşlarımız arasında Antalya'da ikamet etmekte olan ve perşembe günleri büyük bir bisiklet topluluğunda bulunan var mı acaba?Ben her perşembe konyaaltı caddesinden...
  12. G

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2012 - Honda CBR 250r
  13. G

Antalya ve çevresinde dağ ayakkabısı/botu satışı

Merhaba Arkadaşlar, Antalya'da yaşamaktayım ve özellikle yazın doğa sporları ile ilgilenmekteyim.Şu sıralar kışın katılabileceğim etkinliklere göz gezdirirken benim karda-kışta kullanabileceğim bot veya bir ayakkabıya ihtiyacım olduğunu farkettim.Kullanım koşulları hafif kaya tırmanışlarına ve...
  14. G

Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011)

Ynt: Ağva'da Bir Gece Konaklamalı Etkinliğimizin Ardından (18 - 19 Haziran 2011) Böyle kareler görünce çok özeniyorum bu gezilere, umarım bir gün bende böyle çıkacağım bir ay ilişkimi keseceğim bütün şehir yaşantımdan :)
  15. G

Antalya ve çevresi kayakçılar

Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar Malesef Antalya civarında su sporlarından faydalanan çok fazla yatırımcı var.Kano kiralayıp spor yapmak cebe çok fazla yük bindiriyor.Ben şu anda otel grubunda çalıştığım için otellerde su sporlarından faydalanabiliyorum ve ileride de kendi kanomu alıp...
  16. G

Adrasan - Gelidonya feneri arası trekking

Merhabalar, Dostlar ben bir arkadaşım ile adrasandan çıkıp gelidonta fenerine likya yolu üzerinden yürüyüş yapmak istiyorum.İnternetten araştırdım ve yolun 15 km olduğunu öğrendim bir cumartesi sabahı yola çıkıp gece fener civarında çadır kurup pazar günü geri adrasana dönmeyi...
  17. G

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Merhabalar, Antalya çevresinde kamp alanı olarak birçok yer bulunmaktadır.Etrafımda kimse olmasın diyorsan Olympos-Çıralı taraflarında herhangi bir dağa çıkıp kamp yapabilirsin.(Çıralıda yanartaşı öneririm hem taşlardan cıkan ateşle bir sucuklu...
  18. G

Ynt: Antalya ve çevresi kayakçılar Merhabalar, Cevabınız için teşekkür ederim,su kayağı derken deniz kayağını kastediyordum biraz yabancı olduğum için bu konulara karıştırıyorum :).Fakat Antalya gibi koyları olan ve turizmin gelişmiş olduğu bir ilimizde deniz kayağının bu kadar az rağbet...
  19. G

Merhabalar, Arkadaşlar Antalya ve çevre illerden su kayağı sporu ile ilgilenen bir topluluk veya grup varmıdır acaba bu spora yeni başlıyorum ve çevremde bu işi yapan insanların olmasının benim için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.