Arama sonuçlarınız

1. barbaros531

2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi

Ynt: 2 Ay Sonrası İçin Araçla Rusya Ukrayna Üzeri Hollanda Gezisi ben gelebılrım yanlız ararsanız benı detaylı bılgı almak ısterım 0534 788 76 67 adım barbaros aramanızı beklıyorum !!
  2. barbaros531

Karavan İle İran Ve Umman

Ynt: Karavan İle İran Ve Umman arkadaşlar 2013 ekım veya kasım ayında veya arkdas bulabılrısem bu sıteden 2014 ocak ayına kadar beklıyebılrım sımdı benım bı seyhat cılgınlıgım var amacım hındıstana gıtmektı hep !! ve cok kısıtlı bır butce ayırdım 3 bin kadar amacım once kara ve demır yollarını...
  3. barbaros531

Gezenbilir Kurban Bayramı Dalış Gezisi (26 - 30 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Kurban Bayramı Dalış Gezisi (26 - 30 Kasım 2009) arkadaşlar 2013 ekım veya kasımveya 2014 ocak ayında hındıstana gezı arkadaşı arıyorum amacım turlara baglı kalmadan ozgurce bı ulkeyı gezebılmek eyer arkadaslarınız varsa gıdfıcek lutfen bana ulasın 27 yasındayım 0534 788 7667...
  4. barbaros531

2013 Kurban Bayramı Balkanlar Turu

Ynt: 2013 Kurban Bayramı Balkanlar Turu arkadaşlar burası onlıne bır sıte yanı sureklı faal oldugundan emın degılım adım barabros 27 yasındayım amacım ekım veya kasımda hındıstana gıtmek ama amacım kara ve demır yolları uzerınden ulasım yapmak butcem 3 bın yetermı bılmıyorum yol arkadaslarıda...
  5. barbaros531

kara yoluyla hindistan

Ynt: Kara Yoluyla Hindistan arkdaslar adım barbaros 27 yasındayım bende ıran pakıstan dan sonra hındıstana gıtmek ıstıyorum yanlız yol arkdaslarına ıhtıyacım var yanlız o yollar cekılmez paylasım gerekır ayrıca 2013 yılındayız ve ben yenı pasaportumu aldım !! 2013 ekım kasım aralıkta yolculuga...
  6. barbaros531

1 Ay Boyunca Tayland Kamboçya Malezya Sıngapur

Ynt: 1 Ay Boyunca Tayland Kamboçya Malezya Sıngapur arkadaslar sadece hındıstana gıtmek ıstıyorum kara ve demır yolları ulasımınla sızce ne kadarlık bır butce bana yeter 10 15 gun kalmak ıstıyorum hındıstanda !!
  7. barbaros531

Türkiye'den,İran,Pakistan ve Hindistan'a Gitme Planı için Yardım İstiyorum

Ynt: Türkiye'den,iran,pakistan Ve Hindistan'a Gitme Planı İçin Yardım İstiyorum arkdaslar adım barbaros 27 yasındayım bende ıran pakıstan dan sonra hındıstana gıtmek ıstıyorum yanlız yol arkdaslarına ıhtıyacım var yanlız o yollar cekılmez paylasım gerekır ayrıca 2013 yılındayız ve ben yenı...
  8. barbaros531

HİNDİSTAN

Ynt: Hindistan arkadaslar adım barbaros 27 yasındayım daha yenı pasaportumu cıkartım ve hındıstana gıtmek ıstıyorum yolculuk yapmak ısteıdıgm tarıhler 2013 ekım kasım aralık aylarında olarak planlıyorum yol arkdassız boyle bır macera yasamak ıstemıyorum ;) yerı geldıgınde resım cekebılen...
Geri