Arama sonuçlarınız

1. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Dağların arkası Üçevler sonrası Muş :)
  2. pierrecardin

Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak

Ynt: Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak Ben asıl fiyatı merak ediyorum.
  3. pierrecardin

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hocam güle güle kullanın çok sade çok şık omuş. Performans yorumlarınızın devamını da bekliyoruz.
  4. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Tam neresi hocam?
  5. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hocam sen bi araziye hele de çamura çık, o lastiklerin performansını bir gör, ninni gibi gelir o uğultu :)
  6. pierrecardin

Ynt: Re: Dacia Duster At Lastik Secimi Hala bekliyoruz ;)
  7. pierrecardin

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 2 gün önce lastiklere hava bastım. Hepsi istisnasız 27 idi. Buradan da gazı alıp 32 bastım. Arabanın duruşu bile değişti. :-) Konfor ve performans'da önemli bir değişiklik hissetmedin. Ana direksiyon yumuşadı doğal olarak. Bugünde uzun...
  8. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hocam harika olmuş. Kazasız belasız binesin. De kafama takılan bişey oldu. Bugün istanbul dönüşü yolda lastiğim patladı. Mecbur değiştirdim tek başıma. Sorum şu : Acaba Allah korusun bir lastik patlaması durumunda stepnenin küçük oluşu bir sorun yaratmaz mı...
  9. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Competus A/T de kar tanesi simgesi olmasa da M+S ibaresi var degil mi?
  10. pierrecardin

Dacia Duster 4x4 110 bg yakıt deposu kapasitesi

Ynt: Dacia Duster 4x4 110 Bg Yakıt Deposu Kapasitesi Benimki 90 hp ve yol bilgisayarı yok. Ama bende bunu uyguladılar sonra depoda kalan mazot miktarını görebiliyorum. Birkaç şey daha var ama o bilgileri anlayamadım. Daha başka bildiğiniz özellikler var mı bildiğiniz? Mesela sol gözümüzü...
  11. pierrecardin

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları +1 ;)
  12. pierrecardin

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bizim ebat yok ama sanki olsa 36 olurdu gibi.
  13. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Mesaj alınmıştır :)
  14. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi 215/70 daha da korkuttu beni şimdi :-\
  15. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi İzlenimler cok guzel olmus. Tesekkur ederiz. Keske birde lastigin ve aracin temiz fotolari olsa. Nasil duruyor aracla bir gorsek :)
  16. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Yapmaz yapmaz :)
  17. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Aslında burada çok yazıldı çizildi ama yinede malum görmeden insan canlandıramıyor. 215/70 16 lastikler herhangi bir sürtme yapmıyor değil mi...
  18. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hayırlı olsun. Competus AT leri hangi ebatta aldiniz? Fiyat gayet uygun. Performans degerlendirmenizi merakla bekliyoruz.
  19. pierrecardin

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Gördüm ama pek önemsemedim. Malum yaz ayları devamlı bisiklet taşıyoruz. Perdeyi nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum :-)
  20. pierrecardin

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Artık umutlar yeni kasaya.... :)
Geri