Arama sonuçlarınız

1. T

TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci Mesaj yazan herkese çok çok teşekkür ederim. Bu geziyi gerçekleştirdim ve yaklaşık 1 hafta önce İstanbul'a döndüm. @NedimAkkav bu rota beni kesmez. Zamanım olsa Avustralya'ya kadar giderdim :) @habun, @nedesek kader midir kısmet midir; PAkistan...
  2. T

Gürcistan-Ermenistan-Azerbeycan

Ynt: Gürcistan-Ermenistan-Azerbeycan Cevaplarınız için teşekkürler. Sınır kapıları kapalı gerçekten. Gürcistan-ermenistan-gürcistan-azerbeycan yapacağım. Azerbeycan pasaportunda Erm. vizesi var, geri git derse; keyfiniz bilir deyip Türkiye'ye geri dönerim. Vize kapıda daha ucuz. Yanımda 1-2...
  3. T

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Merhabalar, yakın zamanda Gürcistan ve Ermenistan'ı gezeceğim. Bu geziyi yapan üyelerimizin bana tavsiyeleri var mıdır ?
  4. T

Gürcistan-Ermenistan-Azerbeycan

Merhabalar, yakın zaman içinde bu üç ülkeye gezi yapacağım. Vize alırken sorun yapmamak için bu komboyu sırası ile nasıl yapabilirim? Ermenistan'dan Azerbeycan'a sınırdan geçebilir miyim? PAsaportumda bu iki devletin herhangi birisinin vizesi bulunması durumunda diğeri sıkıntı yapar mı? Bu...
  5. T

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Zafer Bey, tüm sayfalarınızı satır satır okuyorum. Oldukça yorumlarımı buraya yazacağım. Öncelikle 3 ay önce İran'ı ziyaret etmiştim. İran insanı gerçekten inanılmayacak derecede iyi insanlar. Çok...
  6. T

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci Rezerv :-*
  7. T

Ynt: TAHİR’İN ASYASI-Pasaport Süreci İlk olarak bugün(07.05.2012) pasaportumu aldım. Kalmayı düşündüğüm ülkeler ve bu ülkelerdeki kalacağım gün sayısı şöyledir: İRAN: Tebriz, Tahran, Isfahan, Yezd, Zahedan/10 gün PAKİSTAN: Quetta, Lahor/5 gün (eğer vizesini alabilirsem kaçar gibi geçeceğim...
  8. T

Herkese merhaba, 29 Haziran akşamına Ankara’ya oradan Trans asya treni ile özgürlüğün(bu serserilerin özgürlüğü değil ) ne demek olduğunu keşfe gideceğim. İran’dan Endonezya’ya kadar karayoluyla seyahat edeceğim. Önümde birçok soru(n) olmasına rağmen böyle bir siteyi tanıdığımdan dolayı...
  9. T

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Dilekleriniz için teşekkürler. Her ne kadar yazı yazma alışkanlığım olmasa da notlarımı forumda paylaşacağım :)
  10. T

HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND

Ynt: HEM ACEMİ-HEM YANLIZ , SİNGAPUR-MALEZYA-TAYLAND Takipteyim. 2 ay sonra İran'dan Endonezya'ya kadar gitmek için yola çıkacağım. Sizden bazı konularda yardım isteyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
  11. T

ALINIK: 70 Litre'ye Kadar Sırt Çantası

Ynt: ALINIK: 70 Litre'ye Kadar Sırt Çantası Evet, almak için hala çanta aramaktayım.
  12. T

Ynt: ALINIK: 70 Litre'ye Kadar Sırt Çantası 70 Litre çantalar benim ihtiyacımın çok üstünde olduğunu anlamış bulunmaktayım. Bu nedenle 60 litre üstündeki çantalarla ilgilenmiyorum.
  13. T

Hangimize lazım değilki?

Ynt: Hangimize lazım değilki? 3 Dolar olduktan sonra isterse Çince olsun ;D @tornado57, ben mi yanlış anladım yoksa gerçekten 3 dolar mı ? Edit: Pardon anahtarlık 3$, telefon 70$'mış.
  14. T

Air Asia Fiyat Karışıklığı

Ynt: Air Asia Fiyat Karışıklığı Gönderilen mesajda büyük harflerle "ALL In Fare" yazıyor. Sonraki kampanyada da böyle olursa Air Asia'nın varsa Türkiye bürosunu arayacağım.
  15. T

Ynt: ALINIK: 70 Litre'ye Kadar Sırt Çantası Teklifiniz için teşekkürler. Çantanız çok kaliteli. Ve maalesef benim çantaya bu kadar para ayırabilecek bütçem yok. :)
  16. T

Loap Melbu III

Ynt: Loap Melbu III ;D Şimdilik ben de böyle düşünüyorum. Benim için "gençliktendir" diyorlar. Ama yok ben Özgürlüğü seviyorum.
  17. T

Özel Mesaj ve Profil Görüntüleme

Ynt: Özel Mesaj ve Profil Görüntüleme Hoşbulduk ;D Takılıyorum zaten. Gezevelik yapmak karakterime de pek uygun değil.
  18. T

Air Asia Fiyat Karışıklığı

Merhabalar, öncelikle sorumu doğru başlık altında sorduğuma emin değilim. :-\ Air Asia'dan bana gönderilen mesajda Kuala Lumpur-Bali toplam 21 USD görünüyor. Mesajdaki "Book" sekmesine tıkladığımda açılan sayfada aynı bilet 63 USD görülüyor. Rezervasyon için işlem yaptığımda ise 60-100...
  19. T

Ynt: Özel Mesaj ve Profil Görüntüleme Hoşbulduk :D Gevezelik etmek istemem ama kurallar buna sevk ediyor ;D Çünkü şimdilik buraya yazabilecek kadar bilgim yok. Gerçi ben daha forumdaki arkadaşlarla tanışmadım. Şu Tanışma bölümünü ziyaret etsem iyi olacak. Teşekkürler.
  20. T

Ben bu iki işlemi de yapamıyorum. Sorun benim profilimle mi alakalı yoksa tüm üyeler aynı sorunu yaşıyor mu? :-\

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.