Arama sonuçlarınız

1. huseyin43

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu çok teşekkürler. Daha yapılacak bi çok işi var. Yani dışına makyaj olarak ;)
  2. huseyin43

Satılık CJ5 Kütahya

arkadaşlar araç satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-dag-kecimi-satiyorummm-maleseff-74540088/detay sanayide bi abimizindir. Gerekli acıklama ilanın altındadır.
  3. huseyin43

enter arazi şanzumanı

Ynt: enter arazi şanzumanı anaşanzımanla birlikte olsaydı çok iş görürdü benim için yani :)
  4. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu herkese teşşekkür ederim. güzel ve çok zor you bitirdik sayılır ama daha bi çok şeyi var yapılıcak olan. tente şuan için düşünmüyoruz seyit abi belki önümüzdeki kışa artık çünkü baya bi uğraşıldık yaza bikini düşüyoruz. ozamanda değerli fikirlerinize...
  5. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu :D
  6. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu adı Taytıs ne sebebtendir bilmem Taytıs işte =)
  7. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu araç tamamen bitti sayılır son haline ilişkin cep tel. çekilmiş görüntüsü bozuk bi kaç foto atıcam. havalar soğuk artı çok kar var deneme şansımız dükkanın önünde oldugu kadar saygılar.. şahsi fikrim çok sexy oldu :)
  8. huseyin43

enter arazi şanzumanı

Ynt: enter arazi şanzumanı yanlış okumadıysam sadece arazi şanzumanı var yani ana şanzuman değil dimi?
  9. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu 2
  10. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu 1
  11. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu hemen şimdi çektiğim kadar yükleyeceğim ;) fotolar pek iyi değil tel. kaynaklı daha iyi fotolar yolda :)
  12. huseyin43

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! beğendim :) :) saygılar
  13. huseyin43

Kişisel Galeri cidowsky

Ynt: Kişisel Galeri cidowsky harika.... şu orman resmine bayıldım ağaçların arasından güneş ışığının süzüle süzüle geldiği foto :) masa üstü arka plan olur hemde en güzelinden :) :) devamını bekliyoruz Saygılar...
  14. huseyin43

Willys parça yardım lütfen

Ynt: Willys parça yardım lütfen ustada ustaymış ama seyit abi :) tamam yarın işler yoğun olmazsa kesin bakarım...
  15. huseyin43

Willys parça yardım lütfen

Ynt: Willys parça yardım lütfen seyit abi bende war ama araç karın altında kar kalkınca sana haber weririm ÇaLmamışlarsa :D
  16. huseyin43

Kişisel Galeri cidowsky

Ynt: Kişisel Galeri cidowsky fotoğraflar çok güzel. devamını merakla bekliyoruz. bi sorum olucak ekipmanlarınızıda yazarsanız çok sevinirm saygılar...
  17. huseyin43

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

;) bişiyler çıkacağına eminim :)
  18. huseyin43

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu boyacı arkadaşımız çok üzerinde duruyor aracın geliyorum gidiyorum macun zımpara çalışıolar araçta bende sabırsızlanıyorum artık :) :) :) saygılar...
  19. huseyin43

kia sportage 96-97 2.0i ----suzuki vitara 1.6 mı.... hangisi tercih edilmelidir?

Ynt: kia sportage 96-97 2.0i ----suzuki vitara 1.6 mı.... hangisi tercih edilmelidir? ben Kütahya'da bi dönem KiA yetkili servisliği yaptım. Parça konusunda kütahya'ya hiç sıkıntı çektirmedim desem doğrudur. şimdi sizin bulundugunuz ilde kia parçası ve tamiri yapan meslektaş arkadaşlara...
  20. huseyin43

Cj'lere (6silindir) Karbüratör Değişikliği

6 silindir bi motor için hele jeep'se 55-60 kuruş çok ideal bence

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz