Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
bu iki lastik ebadı görüntü olarak nasıl durur bizim + 2 yükseltmiş araçlarda taktım kafayı bir kaç gündür bununla uğraşıyorum lastik alacağım araştırma yaptıkça kafa dağılıyor ama yapacak bir şey yok bu işler böyle sürekli araştır bakın dur öğrenmeye çalışıyoruz işte kendi...
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
Çok teşekkür ederim Özay Bey,
Mutlaka işime yarayacaktır özellikle bu ara çok fazla uğraşıyorum aracımla
Saygılar.
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
Selamlar,
Mümkünse bende istiyorum aracım puma motorlu
ayhan.aydmr@gmail.com
Ynt: Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı
Selamlar,
Konsol için fiyat ne düşünüyorsunuz ? bu aralar araştırıyorum uygun olursa almak isterim
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl
Fatih kardeşim geçen hafta elime ulaştı motor koruma sacı eline koluna sağlık ,gayet başarılı bir iş çıkarmısın çok teşekkür ederim.
panjur içinde bugün yarın arayacağım inşl..
Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı
vay anam yaldır yaldır harika görünüyor nedir bunun komple set fiyatı birde sadece gösterge panelinin set hali fiyatı nedir? tabi fiyat vermeniz buradan mümkünse ise teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum
Selamlar, arkadaşlar elimde çok fazla kalmadı isteyenler özelden adres bilgilerini yazarlarsa önümüzdeki hafta içi yollarım .
Ynt: Resimler Görünmüyor.
vay be sonunda bee süper oldu bu haber şimdi,moralim düzeldi resmen teşekkürler emekleriniz için yani ipten almak gibi bir durum bana göre good job abi good job..:)
Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl
varsa yeni güncel resmi tekrar yüklerseniz ne iyi olur malum resimler uçtu forum genelinde şu resim işinden ne çektim ben yaa :)
Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum
ha süper oldu istediğim cevapta buydu :)
Şimdi şöyle izah edeyim yolladığın resim referans alarak Adobe Illustrator de çizim yaptım ve logonun vektörel halini çıkardım benim yüklediğim vektörel (çizgisel)hazırlanmış çalışma istediğimiz kadar büyütebilir...