Arama sonuçlarınız

1. Ayhan_A

235/85 /16 Vs 265/75/16

Selamlar bu iki lastik ebadı görüntü olarak nasıl durur bizim + 2 yükseltmiş araçlarda taktım kafayı bir kaç gündür bununla uğraşıyorum lastik alacağım araştırma yaptıkça kafa dağılıyor ama yapacak bir şey yok bu işler böyle sürekli araştır bakın dur öğrenmeye çalışıyoruz işte kendi...
  2. Ayhan_A

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Çok teşekkür ederim Özay Bey, Mutlaka işime yarayacaktır özellikle bu ara çok fazla uğraşıyorum aracımla Saygılar.
  3. Ayhan_A

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Selamlar, Mümkünse bende istiyorum aracım puma motorlu ayhan.aydmr@gmail.com
  4. Ayhan_A

Defender, CJ, XJ için satılık dodik seti ve Defender için ön göğüs...

Ynt: Defender, Cj, Xj İçin Satılık Dodik Seti Ve Defender İçin Ön Göğüs... üretilen malzemelerin sıralı resimleri yüklense ne iyi olur.
  5. Ayhan_A

Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı

Ynt: Defender 110 Dan Çıkma Sıfıra Yakın Komple Koltuk Takımı Selamlar, Konsol için fiyat ne düşünüyorsunuz ? bu aralar araştırıyorum uygun olursa almak isterim
  6. Ayhan_A

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih kardeşim geçen hafta elime ulaştı motor koruma sacı eline koluna sağlık ,gayet başarılı bir iş çıkarmısın çok teşekkür ederim. panjur içinde bugün yarın arayacağım inşl..
  7. Ayhan_A

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı vay anam yaldır yaldır harika görünüyor nedir bunun komple set fiyatı birde sadece gösterge panelinin set hali fiyatı nedir? tabi fiyat vermeniz buradan mümkünse ise teşekkürler.
  8. Ayhan_A

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum Selamlar, arkadaşlar elimde çok fazla kalmadı isteyenler özelden adres bilgilerini yazarlarsa önümüzdeki hafta içi yollarım .
  9. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum adresleri özelden yazın yollarım arkadaşlar.
  10. Ayhan_A

Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

Ynt: Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar renk siyah mı? gride var resimlerde anlayamadım
  11. Ayhan_A

Resimler Görünmüyor.

Ynt: Resimler Görünmüyor. vay be sonunda bee süper oldu bu haber şimdi,moralim düzeldi resmen teşekkürler emekleriniz için yani ipten almak gibi bir durum bana göre good job abi good job..:)
  12. Ayhan_A

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Boyalı fiyatımı 125 tl ? yoksa + boya ücreti var mı?
  13. Ayhan_A

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl varsa yeni güncel resmi tekrar yüklerseniz ne iyi olur malum resimler uçtu forum genelinde şu resim işinden ne çektim ben yaa :)
  14. Ayhan_A

SATILIK DEFENDER ARKA TAMPON

Ynt: Satılık Defender Arka Tampon yok arkadaş bu resim işi düzelmeyecek çok yazık ya
  15. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum PM den mesaj atın arkadaşlar elimde onlardan yollarım yettiği kadar
  16. Ayhan_A

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Ynt: 1996 - İstanbul-bodrum Turu (1287 Km.) her şey şahaneymiş gerçekten tebrikler resimler enfes elinize sağlık.
  17. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum genişliğini A4 ebadından yaptık isteyen arkadaşlara yollarım yettiği kadar.
  18. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum bir kaç tane baskı yapabildik nihayet
  19. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum ha süper oldu istediğim cevapta buydu :) Şimdi şöyle izah edeyim yolladığın resim referans alarak Adobe Illustrator de çizim yaptım ve logonun vektörel halini çıkardım benim yüklediğim vektörel (çizgisel)hazırlanmış çalışma istediğimiz kadar büyütebilir...
  20. Ayhan_A

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum halletim sanırım çizim olayını nasıl görünüyor ağalar?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.