Arama sonuçlarınız

1. borozanci

4.4 Vogue Hakkında Bilgisi Olanlar

Kerem abi yıllardır range kullanan birine sordum olumsuz bişey demedi acaba şans işimi biraz da sen de olumsuz yorum yapıyorsan insan düşünmüyor değil İstanbul işi de henüz karar vermedim abi ama 1 aya kadar gelirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. borozanci

Ne bilim ya hiç tatminkar gelmiyor bana fakirliğin gözü kör olsun miktar çok ara da kalıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. borozanci

İkiside fiziki olarak hitap etmiyor Q7 cazip geliyor lakin çok ağır kaçar bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. borozanci

Japon sevmiyorum hocam yaş 24 benim görselliğe önem veriyorum offroad hevesim vardı aldım sayılır bununla uzun yola gidemiyorum lastik yükseklik vs den dolayı rr alayım dedim sizde bunları söyleyince 100 bine kadar gösterişli keyifli donanımlı ne alınabilir ki düşünüyorum Tapatalk kullanarak...
  5. borozanci

4.4 benzinli düşünüyordum bende bana masraf deme hocam grand cherokeem var aldım alalı 30 bin tl devirdim tansiyonum çıkık zaten[emoji23] yorumlarınızı dikkate alıyorum ve teşekkür ediyorum lakin henüz karar vermiş değilim araştırmaya devam ediyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
  6. borozanci

Hocam bu sorunlar kronik mi yoksa size mi denk geldi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. borozanci

Merhaba range rover 4.4 vogue 02 03 model almayı düşünüyorum araç hakkında bilgisi olan abilerim paylaşırsa çok sevinirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. borozanci

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

58 bin hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. borozanci

Aracın hiçbir yerde satılık ilanı yok henüz ilan koyamadım araç satılıktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. borozanci

Merhaba hocam aracım 2002 model 2003 trafik çıkışlı 1.5 yıldır ben de babamın mimar arkadaşından aldım İstanbuldan oda aracı 4 yaşındayken almış ben 3. Sahibiyim tüm geçmişi evrak altında herşeyini biliyorum jeep garage bostancı da bakımları yapılmış ben de aldıktan sonra jeep garage ağır bakım...
  11. borozanci

Bende 2.7 var temiz düşünürsen görüşürüz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. borozanci

Merhaba araca baktın mı abi veya aldın mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Valvoline atf4 mopara eş değer sanırım temini konusun da heryerde bulabilirmiyiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Aslın da haklısınız lakin insan biraz titiz olunca aklında soru işareti kalıyor bakım ürünü bakıyorum baktığım ürünün haricinde şununla kullanılmalı diyor dedikleri üründe kendi ürünleri gibi bir de motor yağ shell ve mobil kullandığım zaman araç arazide 10 saniye patinaj edip hararet yaparken...
  15. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Atf olsa veya olmasa bile mopar zaten piyasa da yok ki bulan var mı ? Kullanan Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  16. borozanci

2.7 Crd Egr Iptali

Teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. borozanci

2.7 Crd Egr Iptali

Hocam bir sorum daha olacak size iptal edince egr yi motor arıza ısığı yanıyormuş bazı araçlar da bunun için de yazılımla düzeltiyorlarmış 2.7 egr söktükten sonra siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Burada okudum kesinlikle atf kullanılmamalı demişler şüphelendim ben de Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  19. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Netten baktım lakin Türk satıcı hiç çıkmadı nereden temin edebilirim biliyormusunuz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. borozanci

Wj Direksiyon Yağı

Erol Bey teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geri