Arama sonuçlarınız

1. borozanci

2.7 Wj Olmaz Dediler 4 Inc Yükselttik Çok Ta Iyi Oldu[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. borozanci

Sonun Da Garaja Girdim Yardima Ihtiyacım Var

3. borozanci

2.7 Wj Yükseltme

4. borozanci

Şuan durum mu lastikçi bugün deneyecek bakalım Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. borozanci

2.7 Grand Cherokee Offroad Donanim Da Bilgi

Yarın jant lastik Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. borozanci

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Fırsatçılar var tabi 58 bin isteyen adama sorsan aracı çok temizdir agır bakım ne yaptınız diye sorsanız ses çıkarmaz yapılan masrafın tamamı tabiki istenemez lakin satıcı bir kısmını istemekte haklı alıcı da bu değişenleri göz önünde bulundurmak zorun da yoksa 39 bine var alırsın sanayiden...
  7. borozanci

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Bakım hacı abi bakım bakımlı temiz araba pahalıdır en basıt tanpon reflektörleri 250tl cam çıtası takım 600tl gerisini var sen hesapla yaştan dolayı ağır bakım yapılmışsa ve temiz kullanılmişsa satıcı ister hakkını dediğin gibi 39 bine de varmış polimige hiç gerek yok sayın abi alın o araçları...
  8. borozanci

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Aynen wj temiz bulmak çok zor ben de bir tane var çok temiz satıyordum vazgeçtim piyasaya inat şöyle söylim abi sana ben geçen yıl babamın arkadasından aldım çok temiz servis bakımlı aldıktan 1 hafta sonra üst kapak çatlattım istanbul jeep garage da 11.800 + 1.650 tl fatura kestiler ağır bakım...
  9. borozanci

2.7 Wj -44 Jant

Jant lastik için fikirlere ve deneyimlere ihtiyaç var Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. borozanci

Devamı gelecek Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. borozanci

Hocam ustam çok sağlamdır sormaya dahi çekinirim olursa öyle bir olay anca araç bugün çıkacak lastikciye gidecek görsel fotoları paylaşırım lakin sürüş deneyimini biraz beklemeniz lazım askeri personelim memlekete gidince artık Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. borozanci

2015-16 Off Road Için En Iyi Pick Up

Off road gezilerine çok gittim genelde l200 Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. borozanci

2.7 Wj -44 Jant

Merhaba 4 inc yükseltilmiş, wj tanpon değiştirmeden -44 jant ve 31/10.5R15 jant lastik kullanılabilir mi? Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. borozanci

Grand Cherokee Wj Standart Ve Krom Cam Çıtası

Merhaba wj nin orjinal cam çıtası bir yerde buldum sadece o da 600 tl takımı daha uygun veya parça bulabilirmiyim bir de krom cam çıtasını nereden temin edebiliriz Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. borozanci

Yardım! Grand Cherokee Wj 2.7 Crd 4'' Yükseltme

Hocam aracı yükselttiniz mi?son durum nedir bilgi verirseniz sevinirim ben de şuan yükseltiyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
  16. borozanci

Ben herşeye rağmen aracı teslim ettim 4 inc yay ve amatisörle yükseltecek hafta sonu teslim alacagım fotoları paylaşırım arac 2.7 Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. borozanci

Merhaba 2.7 gc aracımı dün itibari ile agır bakım için garage bıraktım 4inc yükselticem lastik ve jant için yardıma ihtiyacım var Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. borozanci

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

Bf at kullanmaya basladiktan sonra 3 lt yakit artisi oldu bende de LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. borozanci

Fotolari gorsem cok iyi olur abi sana zahmet yutartaki kasit aracin acilari vs onu kastediyorlar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. borozanci

Hocam simdi satilan kitler de yaylar yok 2 inc kit aldigimiz da yayla da almalimiyim bazi konular da wj 2 inc geti yutar telafi eder diyorlar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri