Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla benim de oyle hayallerim var di hep suya dustu 2.7 ye 265.65.17 bf at lastik koydum sehirler arasi 51 krs yaktim yukseltmeye gelince kimse tavsiye etmiyor beni de vazgecirdiler 2 inc get ile yukseltip yoluma boyle devam edicem simdilik
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic olmaz diyenlere karsi bence gayet iyi birde esagarage var abi biliyormusunuz videolarini izledim gayet basarili
Benim 2.7den ses cikarma hayali su oldu ama pes etmicem abi deneyecegim bilgin icin tesekkur ederim
Merhaba bu kadar tecrubeli abimlerim varken benim bir sorunum var yardimci olursaniz sevinirim 2.7 grand cherokee var. 4 inc yuksetlmek istiyorum get ile korkutular kit lede yapma dediler 2 inc yapayim diyorum kit mi get mi karar veremedim 2.7 yulseltme hakkin da bilgiye tecrubeye ihtiyacim var...
Hocam eline saglik tesekkur ederim bilgine ben nette arastirdim uzun sure hemde youtube da bir kac tane yapilmis var v8 kadar olmasa da ses bir nebze tatminkar istanbul da bir kac sirketle gorustum olur abi yapariz diyen de oldu ses alamayiz diyen de bir de yine youtube da 1.4 1.5 dizel...
Siz mt den at ye gecmissiniz yakitin dusmesi normal peki ben kumho at ye gecsem ayni ebatlarla degisiklik gorurmuyum sonucta arac ayni ebatlar da yere basacak markanin ne gibi bir avantaji olabilir ?
Hocam yukarida yazmistim bu arac ta 2 inc get 2 inc kit var 4 inc yuksek yani 10 cm civari ayrica 4 inc de direksiyon amortisoru degismeli siz 2 inc mi yukselttiniz?
Merhaba herkesin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller iyi hafta sonlari dilerim
Sorum 2.7 wj icin 4 inc kit ile mi yoksa 2 inc get 2 inc kit mi yukseltmek iyidir bir de tabi 4 inc get ile yulseltmek var nasil bir tavsiye de bulunursunuz bir de specar mi yok sa offsetli jant mi tavsiye...
Bugun burdan Ahmet Bey le görüstum 2.7 crd si var 1 saate yakin konustuk 2 inc get 2 inc kit kullanmis hatta aracinin resimlerinide paylasti benimle cokta guzel olmus hicbir sikintida yasamamis ayrica istedigi yere de girip cikmis arazi de
Çok teşekkür ederim abi capi hic hesaba katmamistim cok mantikli ben bu araca 31 veya 33 lastik dusunuyordum o zaman isler daha cok karisir yukseltme isine gelince kit cok salliyor diyorlar abi offroad donanimli bir kac abimle gorustum kit i sokup takoz yaya gecmistir ben bu araci 4 inc takoz ve...