Arama sonuçlarınız

1. borozanci

Tertemiz 2.7 Satip V8 Almak Istiyorum

Teşekkür ederim abi fiyat beni bozar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. borozanci

2.7 Grand Cherokee Egzoz

Merhaba 2.7 grand cherokee egzoz yapmis bir kisi bile yok mu su koskoca camia da LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. borozanci

Wj 2,7 Aldım, Yapılacaklar Konusunda Tavsiyeleriniz Ricasıdır

Ergün Bey tesekkur ederim arayacagim insallah LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. borozanci

Yardım! Grand Cherokee Wj 2.7 Crd 4'' Yükseltme

Merhaba araciniza yükseltme islemini yaptiniz mi ben de dusunuyorum 2.7 var lakin burada 2.7 yukseltme icin pek olumlu seyler söylenmedi bir de 265 öneriyormus site suan bende yukseltme olmadan 265 var aramizda bilgi paylasimi yaparsak ikimize de faydali olacagini dusunuyorum. LG-D855...
  5. borozanci

Satılık Çok Temiz 2.7 Grand Cherokee

2002 grand cherokee 318 binde cok temiz servis bakimli sivilar ve yaglar yeni degisti muayne yeni yaptiricam gecen sene agustos agir bakim yapildi 11.800+1.650 tl tüm gecmisi evrak altinda detayli bilgi icin arayabilirsiniz 533 251 08 07 5.2 veya 4.7 takas tercihim Fiyat 55.000 LG-D855...
  6. borozanci

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Hocam bilgi candır ona buna sordum bilmeyenlere korkuttular 2.7 aldik isin icine girince ogrendim suan 2.7 ile 4.7 nin tupte yaktiginin iki katini yakiyorum neredeyse cok pismanim coooook insallah nasip olur 5.2 veya 4.7 LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. borozanci

Tertemiz 2.7 Satip V8 Almak Istiyorum

aracim cok temiz ve bakimlidir 5.2 veya 4.7 ile takas yaparim 2002 model Ilgilenen abilerim olursa 533 251 08 07 ulasabilirler detaylari zevkle anlatirim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. borozanci

Wj 2,7 Aldım, Yapılacaklar Konusunda Tavsiyeleriniz Ricasıdır

Merhaba abi arkadasiniz kac inc kit kullanmis 2.7 de sorun yakamis mi? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. borozanci

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Abi merhaba yeni yag degisimi yapicam askeri personelim dag basindayim yaglari siparis verdim kitapcikta 6.5 lt ustama sordum 6-7 litre dedi sen ise 9 ben kac litre koyayim ☺ LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. borozanci

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

2.7 aracima 265/ a/t lastik taktim sehirler arasi 3 lt gibi yükseldi yakit saskinim[emoji15] LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. borozanci

2.7 Grand Cherokee Offroad Donanim Da Bilgi

ben araca 265/70/r17 at lastik taktim surtme cok nadir durumlar da oluyor lakin yatici cok degistir sehirler arasi 3 lt gibi fazla yakar oldu bu normal mi birde yukseltmeyle ilgili yazdiklarinizi okudum cok tesekkur ederim lakin benim usta yapariz hallederiz diyor 4 inc isini nasil olacak bir...
  12. borozanci

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Herkese merhaba ayni dert bende de var abi 2002 2.7 grand cherokee m var bende v8 istiyorum abininde dedigi gibi cok riski macera arar gibiyim kendi aracima da cok mahraf ettim lakin v8 cok istiyorum bende ayni kararsizlikla geciyor gunler yakita gelince offroad klupte herkese sordum 40 45 krs...
  13. borozanci

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. borozanci

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Hepinize selam olsun abilerim ben GC 2002 2.7 wj kullaniciyim yasim daha 24:) 2.7 ye egzoz yapan abilerim var mı ? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. borozanci

Acil Durum

Merhaba 2002 grand cherokee nin yag degistirmek icin yag civatasini sokerken yalama yaptirdik mahrumiyet yerindeyim sanaiye gidemiyorum civatanin uzerine yeni civata kaynatsak sokebiliriz lakin arac uzerinde kaynak saglikli olur mu nasil yapmaliyiz bilgisi olan varsa cok mutlu olurum... LG-D855...
  16. borozanci

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

Hocam aynisi bana oldu cildiracaktim ben de neredeyse yakit reguletoru mu nr varmis o degisti sorun duzeldi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. borozanci

Grand Cherokee Icin Yardim Acil

Merhaba 2.7 grand cherokee m var askeri personelim bugun araziye cikardim aracimi eskilere gore cokta zorlamadim bi ara hararet yapar gibi oldu 125 lere ciktigini gordum hemen kaloriferi actim normale indi zorlamaya devam ettim donus bakimin ise motor da gram yag olmadigini gorunce sok oldum...
  18. borozanci

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Kesinlikle alinmali LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. borozanci

2.7 Grand Cherokee Offroad Donanim Da Bilgi

Herkese merhaba tecrubeli abilerimin yardimina ihtiyacim var 2.7 crd grand cherokee aracimi yülseltmek istiyorum kit mi yoksa takozlami karar veremedim agir offroad yapmayacagim bir de lastik ebati 31.10.50r15 dusunuyorum veya 33' lastik secimim ne olmali bir de ses degisimi icin komple egzoz...
  20. borozanci

Grand Cherokee 2.7 Egzoz

Merhaba 2.7 grand cherokee sahibiyim egzoz yaptirmak istiyorum daha önce yaptiran sesini duyan yardimci olursa cok makbule gecer simdiden tesekkur ederim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.