Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/216844
İhale Bilgileri
İhale Adı1987 PEUGEOT J5 MOTOKARAVAN
İhale No2041KOC2020T046A205
BirimKOCAELİ T.İ.M.
İhale KategorisiARAÇ
Alt KategoriMOTORLU KARAVAN
ModeliPEUGEOT
Model Ek BilgiJ5
Model Yılı1987
Motor Hacmi2487 CC
Silindir Sayısı4
Hasar Oranı20 %...
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/216390
İhale Bilgileri
İhale Adı2000 MERCEDES SPRINTER KARAVAN
İhale No2035IZM20200290A249
BirimİZMİR T.İ.M.
İhale KategorisiARAÇ
ModeliMERCEDES
Model Ek BilgiSPRINTER KARAVAN
Model Yılı2000
Motor Hacmi2148 CC
Silindir Sayısı4...
Yedekteki kişi de teminatı yakıp ikinci ihaleye girecek ama fiatı yükseltmeyecektir muhtemelen.
Gezenbilir'den bir arkadaş alsın isterim doğrusu. Çünkü karavan az kullanılmış ve temiz.
Bu da 20 bini geçer. Ama etmez o kadar. (Zuggabel) marka
4x4 bir panelvan , belki ihaleye çıkar ümidiyle, bu siteyi takip ediyorum. Öyle bir araç ihaleye çıkarsa birbirimizi haberdar edelim.
Selamlar.
Merhaba
Bu sitede (E İhale) motorlu araçların fiatı genellikle fazla yükselmiyor. Ama nedense karavanlar veya fiber tekneler uçuk fiatlara alıcı buluyor. Bu karavanın da 20 bin lirayı bulacağını düşünüyorum. 10 bin civarı asıl değeridir. Bu para gözden çıkarılabilir, yerinde görmeden de teklif...
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/215717
İhale Bilgileri
İhale Adı1984 ZUGGABEL KARAVAN
İhale No2006ERG20180293A331
BirimERGAZİ T.İ.M.
İhale KategorisiARAÇ
Alt KategoriDİĞER
ModeliDİĞER
Model Ek BilgiKARAVAN
Model Yılı1984
Hasar Oranı20 %
Bulunduğu YerANKARA TCDD AMBARI
Başlangıç...
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/214808
İhale Bilgileri
İhale Adı1983 MERCEDES 307 D
İhale No2016BRS20200042A94
BirimBURSA T.İ.M.
İhale KategorisiARAÇ
ModeliMERCEDES
Model Ek Bilgi307 D
Model Yılı1983
Motor Hacmi2399 CC
Silindir Sayısı4
Hasar Oranı35 %...
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/212711
Dikkat :Bu ihalelerde bazen fiatlar abartılıyor. Gaza gelmeyelim.
İhale Bilgileri
İhale Adı1988 MODEL AVENTO ROYAL 395 TL
İhale No2044MLT20200001A1
BirimMALATYA T.İ.M.
İhale KategorisiARAÇ
Alt KategoriRÖMORK
ModeliAVENTO ROYAL
Model Ek Bilgi395 TL...
Merhaba
Çubukla su bulma hakkında yeterli bilgim yok. Ben de Dalyan Gökbel'deki bahçemde bu yöntemle su buldurdum. Adamlar suyun yerini tam olarak bildikleri gibi kaç metreden çıkacağını da bildiler. 5 ile 30 m. arasında kirli su 62. metrede ise içme suyu çıktı. Aynı yöntemleri birkaç kişiye...
Merhaba
Şahsen ben bir ambulansı (Bedava verseler bile) asla karavana dönüştürmem. İçinde yaralı veya ölen insanların taşındığı bir araç beni rahatsız eder. Not : Bunun batıl inançla ilgisi yoktur. (?)
Herkese selamlar.
Merhaba
Metal, organik olmayan (inorganik) bir maddedir. İnsan vücudu ile uyumlu değildir. Ayrıca tüm metaller bir manyetik alan oluştururlar (yatağınızın içindeki yaylar dahil). Ve yine tüm metaller bir anten gibidirler. Metallerin az olduğu ortamlarda (Ör: ormanlarda, doğada)...
Merhaba
E-İhale
Mersin gümrüğünden satılık çekme karavan. (Hasarsız) (23 bin 25 bin arası alınabilir
www.eihale.gov.tr/Kullanici/Ihale/Detay/211892
Not : Arkadaşlar bu sitedeki araçlar, satışa esas bedel (yüksek) üzerinden değil, genellikle ihale başlangıç tutarının biraz üzerinde satılıyor...
Mersin gümrüğünden satılık çekme karavan. (Hasarsız) (23 bin 25 bin arası alınabilir.)
eihale.gov.tr 6. sayfada
Not : Arkadaşlar bu sitedeki araçlar, satışa esas bedel (yüksek) üzerinden değil, genellikle ihale başlangıç tutarının biraz üzerinde satılıyor.