Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezi programını ancak bugün okuyabildim ve kendi adıma çok üzüldüm. Maalesef bu hafta sonu için istem dışı bir programım var ama kalbim doğaseverlerle beraber.Geziye katılacak herkese keyifli anlar diliyor ,paylaşımlarınızı bekliyorum.
Ynt: Yürüyen portakal
Büyük geçmiş olsun zor bi etabı başarılı şekilde geçmişsiniz.Sizin gibi doğa aşığı dostların varış için önünde daha çok güzel etapların olmasını diliyorum.
Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....
Çok güzel bi paylaşım olmuş keyfinize ve emeğinize sağlık.İnşallah ilerki günlerde bizlerde iştirak edebiliriz......
Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor
Kısmetse ilk defa aranıza katılacağım.Sizlerle tanışmak ve oyunlar hakkında bilgi edinmek adına bana da iyi geleceğine inanıyorum.Unutmadan birileri mangal mı dedi.................?
;D
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
Merhaba;
İnanılmaz bir tasarım,emek ve sabır şahaseri. Hayal eden,emek veren,özelliklede bizimle paylaşımı sağlayan
tüm dostlara bu film için çok teşekkür ederim.(Anlattığınız bu hikaye gerçek hayattan alınmıştır.)...
Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul
Tüm dostlara merhaba.
Hakan bey yeni bir eğitim dönemi düşünüyormusunuz veya hazırlanmış bir eğitim programınız varmı?Şayet şehirde olursam mutlaka eğitime katılmayı düşünüyorum.(İşim dolayısı ile periyot dışı dönemlerde şehirdışına çıkmam...
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Bütün NİSSAN 'cılara merhabalar;
Bende 3 ay evvel Nissan Terrano 2.7 TDI 2000 Model araca sahip oldum ancak aranıza katılabildim forumu başından sonuna gözden geçirdim.Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.Ben aracımı yavaş yavaş tanımağa...
Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi
En kötü gününüz,günümüz böyle olsun.
Gezileriniz keyfiniz,paylaşımlarınız keyfimiz ,kulüp faaliyetleriniz hayırlı olsun. :D :D :D
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar; Bendeniz Necip
"Nette zaman geçirmek pek bana göre değil " derdim siteyi fark edene kadar.
2.5 aydır forumların içinde kayboldum ancak yolu bulup tanışma faslına gelebildim.
Herkesin emeğine sağlık, kendi adıma muhteşem bi keşif yaptığıma...