Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır
daha ne izolasyonu abi motor sesi hiç mi gelmesin içeriye ;D motorun sesini duymayacaksam binmem ki ben arabaya ;D ;D
izolasyona falan ne gerek var abi geçende gördüm arabanın farları falan ful çamur dolmuştu, içinde milim bişey yoktu.. (gerçi temizlemiş de olabilirler içini evet ;D ;D)
öyle deme abi canavar gibi araba maşallah.. her gün okula giderken ağzımın suyu akıyor, arada durup bakıyorum hatta, nazar yolluyorum muhtemelen bol bol ::)
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
Mücahit Bey ben 18 numarayı istemiştim, bir yazıldım bir silindim..
Aldım mı almadım mı emin olamadım açıkçası numarayı :)
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
Merhaba arkadaşlar
İncirli/Bahçelievler'deyim, Toyota Land Cruiser FJ75'im var, gezilerinize katılmak isterim :)
Mümkün müdür?
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
Aslında kullanım sorun olmuyor, hatta diğer araçlar kaçıp yol verdikleri için binek otodan daha kolay ve keyifli oluyor sürmesi.. Ancak yakıt konusunda tamamen haklısın, trafik görünce depresyona giriyorum :P
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Merhaba arkadaşlar
Ben Sina, İstanbul'da öğrenciyim; Hukuk okuyorum..
1987 model bir FJ75e sahibim..
Forumu uzun süredir takip etmeme rağmen mesaj atmamıştım, yeni başladım yazmaya..
Hepinize mutlu yıllar dilerim ^^
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
18 numarayı istedim, şoförsün dediler vermediler :(
sağlık olsun kendi montumun üstüne keçeli kalemle yazarım artık lendkırüyzır :P