Arama sonuçlarınız

1. Züpürge

1995 Model Discovery 1 Satılıktır

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır daha ne izolasyonu abi motor sesi hiç mi gelmesin içeriye ;D motorun sesini duymayacaksam binmem ki ben arabaya ;D ;D
  2. Züpürge

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır izolasyona falan ne gerek var abi geçende gördüm arabanın farları falan ful çamur dolmuştu, içinde milim bişey yoktu.. (gerçi temizlemiş de olabilirler içini evet ;D ;D)
  3. Züpürge

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır ilave derken abi? :D
  4. Züpürge

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır öyle deme abi canavar gibi araba maşallah.. her gün okula giderken ağzımın suyu akıyor, arada durup bakıyorum hatta, nazar yolluyorum muhtemelen bol bol ::)
  5. Züpürge

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır cem, abi senin araba şu dolapderedeki mi? (emin olamadım bir an :))
  6. Züpürge

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi maşallah abi çok tatlıymış :)
  7. Züpürge

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey ben 18 numarayı istemiştim, bir yazıldım bir silindim.. Aldım mı almadım mı emin olamadım açıkçası numarayı :)
  8. Züpürge

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım aa ben yok olmuşum :(
  9. Züpürge

TROFF Karadağ

Ynt: TROFF Karadağ off çok güzel gezi olmuş, nasıl canım çekti anltamam :(
  10. Züpürge

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Merhaba arkadaşlar İncirli/Bahçelievler'deyim, Toyota Land Cruiser FJ75'im var, gezilerinize katılmak isterim :) Mümkün müdür?
  11. Züpürge

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri Aslında kullanım sorun olmuyor, hatta diğer araçlar kaçıp yol verdikleri için binek otodan daha kolay ve keyifli oluyor sürmesi.. Ancak yakıt konusunda tamamen haklısın, trafik görünce depresyona giriyorum :P
  12. Züpürge

'' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat )

Ynt: '' Üçü Bir Arada'' Tadında (Barış, Selahattin, Serhat ) şu sıralar finallerim var, boş vakit bulabilirsem uğrarım yanına sakıncası yoksa
  13. Züpürge

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Merhaba arkadaşlar Ben Sina, İstanbul'da öğrenciyim; Hukuk okuyorum.. 1987 model bir FJ75e sahibim.. Forumu uzun süredir takip etmeme rağmen mesaj atmamıştım, yeni başladım yazmaya.. Hepinize mutlu yıllar dilerim ^^
  14. Züpürge

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup elinize sağlık abi çok güzel gidiyor.. takip ediyorum ^^
  15. Züpürge

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ayrıca land cruiser sahibiyim ^^
  16. Züpürge

!!!MUTLU YILLAR GEZENBİLİR AİLESİ!!!

Ynt: !!!MUTLU YILLAR GEZENBİLİR AİLESİ!!! Mutlu yıllar arkadaşlar :)
  17. Züpürge

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım 18 numarayı istedim, şoförsün dediler vermediler :( sağlık olsun kendi montumun üstüne keçeli kalemle yazarım artık lendkırüyzır :P
  18. Züpürge

Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması

Ynt: Gezenbilir Ailesi Yaş Ortalaması 20 ^^
  19. Züpürge

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Istanbul Bilgi Universitesi-Hukuk (2. Sinif)
  20. Züpürge

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım merhaba arkadaşlar 18 numarayı alabilir miyim? mümkün müdür?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.