Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem
Bu yapının üstüne ;portal aks ve 35" lastiklerle nasıl sonuç alınır sizce arazi de?Bugün araca bakmaya gittim....Şu kadarını söyleyeyim...Araziye petlas kamyonet lastikleri ile çıktık....Hatta yeni sürülmüş;kabartılmış bir araziyede girdim....Gaza...
Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?
bu araçla 1 saat arazi;1 hafta servis...Sanayileri zengin eder en sonunda da aracı satarsınız.Yazık değeri düşmeden satın..Başka bir şeyler alın...Yada satmadan başka bir araç alın....Yada E:Hiçbiri....Önce biraz arkadaşlarınızla yancı...
Ekli broşürleri buldum.Ama aracı henüz yakından görmedim,test etmedim.Ama özellikleri çok iyi gözüküyor....Ağır offroad ve camp için düşünüyorum...Ayrıca arada iş içinde kasa+personel bir arada taşıyacak bir araçta avantajlı oluyor....Olumlu olumsuz markayı ve modeli tanıyan arkadaşlar...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Güzel güzel....devam .Sezona kadar iyice alışsın tekerlerler ormana.....Benim çay demleme mıntıkam boş nasıl olsa....:) :)...Hayırlısıyla sanayiden bir kurtarayım beminkileride :)...Daha eğlenceli yerlerede geçeriz...Yağmurlar...
Ynt: acil durumlarda ne yapmali
3 tonluk 4m ;turuncu spandzet al;4 kat yap;2 ye katla;uçlarına standart gergi kancalarını tak;ister janttan;ister şaseye bağlı çekir demirinden hi-jack le kaldır......30 lira maliyet
Ynt: Acil yardim
:),eyvallah;kimine göre işgüzar ,kimine göre yardım sever ;bana göre olması gereken,yapılması gereken...Hep söylerim kimin nerede ,ne zaman ,nasıl kalacağı belli olmaz....
Ynt: yeni aracimi aldim)
İlk kez araç alarak ,ilk kez araziye çıkmak ve yalnız olmakla ilgili bence bu konuyu oku......
Lopez ile ilgili ;bence daha çok şey oku.......Ve öncelikle kendi aracınla değil,daha önce girmiş arkadaşların yanında ,sağ koltukta önce gir......Benden küçük...