Arama sonuçlarınız

1. tyfnokur

İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem Bu yapının üstüne ;portal aks ve 35" lastiklerle nasıl sonuç alınır sizce arazi de?Bugün araca bakmaya gittim....Şu kadarını söyleyeyim...Araziye petlas kamyonet lastikleri ile çıktık....Hatta yeni sürülmüş;kabartılmış bir araziyede girdim....Gaza...
  2. tyfnokur

OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?

Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim? bu araçla 1 saat arazi;1 hafta servis...Sanayileri zengin eder en sonunda da aracı satarsınız.Yazık değeri düşmeden satın..Başka bir şeyler alın...Yada satmadan başka bir araç alın....Yada E:Hiçbiri....Önce biraz arkadaşlarınızla yancı...
  3. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem 26 arkadaş bakmış;hiç fikri olan yok mu?
  4. tyfnokur

Ynt: İ/H 1200 çiftkabin almayı düşünsem photoları ;aracın durumu için bilgi versin diye koymuşlar....
  5. tyfnokur

Ekli broşürleri buldum.Ama aracı henüz yakından görmedim,test etmedim.Ama özellikleri çok iyi gözüküyor....Ağır offroad ve camp için düşünüyorum...Ayrıca arada iş içinde kasa+personel bir arada taşıyacak bir araçta avantajlı oluyor....Olumlu olumsuz markayı ve modeli tanıyan arkadaşlar...
  6. tyfnokur

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Kaşıntı başlamış yine :);vinçler geldi galiba Ömer :)
  7. tyfnokur

Acil yardim

Ynt: Acil yardim Bir yerlerden buldum....O gün çekmişiz...Biraz geç oldu ama :)
  8. tyfnokur

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Yaaa offfff;şu arabalar bir çıksa artık :(...özledim yaaaa....Olan var olmayan...Gelen var gelemeyen :) :)
  9. tyfnokur

NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ 31x10,5x15 Silverstone MT 117 Extreme var
  10. tyfnokur

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Güzel güzel....devam .Sezona kadar iyice alışsın tekerlerler ormana.....Benim çay demleme mıntıkam boş nasıl olsa....:) :)...Hayırlısıyla sanayiden bir kurtarayım beminkileride :)...Daha eğlenceli yerlerede geçeriz...Yağmurlar...
  11. tyfnokur

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Arabalarımı sanayiden kurtarabilirsem :(........ :)......
  12. tyfnokur

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular.. 2 adet Nissan ihtiyar :)
  13. tyfnokur

acil durumlarda ne yapmali

Ynt: acil durumlarda ne yapmali
  14. tyfnokur

Ynt: acil durumlarda ne yapmali 3 tonluk 4m ;turuncu spandzet al;4 kat yap;2 ye katla;uçlarına standart gergi kancalarını tak;ister janttan;ister şaseye bağlı çekir demirinden hi-jack le kaldır......30 lira maliyet
  15. tyfnokur

Acil yardim

Ynt: Acil yardim :),eyvallah;kimine göre işgüzar ,kimine göre yardım sever ;bana göre olması gereken,yapılması gereken...Hep söylerim kimin nerede ,ne zaman ,nasıl kalacağı belli olmaz....
  16. tyfnokur

Ynt: acil durumlarda ne yapmali Bir haftadır yazıyorum,tek gitme diye.......Git ve gör...Kalırsan ara......ömer biliyor numaramı .:)05366240144.....
  17. tyfnokur

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) özelden mesaj yazdım almadın mı?
  18. tyfnokur

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) Kurusuna hele hiç bulaşma...sezon o yüzden bitti diyoruz..şuan da o çamurların herbiri kaya... :)...İkiye bölersin aracını...
  19. tyfnokur

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) Lopezden birkaç kare...bir fikir verir sanırım...
  20. tyfnokur

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) İlk kez araç alarak ,ilk kez araziye çıkmak ve yalnız olmakla ilgili bence bu konuyu oku...... Lopez ile ilgili ;bence daha çok şey oku.......Ve öncelikle kendi aracınla değil,daha önce girmiş arkadaşların yanında ,sağ koltukta önce gir......Benden küçük...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.