Arama sonuçlarınız

1. tyfnokur

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Sokak;6 yıldır bizimle;o bizi sahiplendi;şimdi evin kralıçesi...İsoff un kampları;yada bireysel kamplarımızda da hep yanımızda;adıda Sarıkız. :)
  2. tyfnokur

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

takip;hafta sonu ne olur bilemem;ama cmtsi gecesi belli olur;yedekte olayım.Tayfun okur Nissan D21 ;At lastik;9000 vinç;7000 strap;7000 mapa.......
  3. tyfnokur

Satılık 235/85/16 fedaral M/T (sıfır ayarında)

Ynt: Satılık 235/85/16 fedaral M/T (sıfır ayarında) takip
  4. tyfnokur

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel İyi günler Adnan Bey;1986 D21 ;sd23 Nissan için; Seçenek ve fiyat bilgisi alabilir miyim?Yerinde montajlı hali ve faturalı lütfen.....(Ön kupa;göstergeler;kabin içi;kaput içi vs. Patrol ile aynı;yardımı olur mu bu bilginin bilmiyorum...
  5. tyfnokur

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk bende de takip durumu olmalı; :)
  6. tyfnokur

Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça link çalışmıyor arkadaşlar;720 ve d21 tek kabinim var;kesin bana göre birşeyler vardır orada :);malum hurdacıyız :);şaka bir yana;sinyal kolundan;kilometre dişlisne ;devir saatinden ;motor kulağına kadar ne bulursam alırım,hatta silecek su kabı bile :9;iyi günler...
  7. tyfnokur

İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında iki aracımda toplanma durumunda 15 güne kadar çıkıyorlar;o zamanlara bir org olursa seve seve bizde katılırız....
  8. tyfnokur

Tüm arkadaşlara iyi günler

Ynt: Tüm arkadaşlara iyi günler çok teşekkürler....girdik bir yola;kolay vazgeçen bir yapım yok;umarım her yaptığım yenilemeyi burada paylaşabilirim...
  9. tyfnokur

Tüm arkadaşlara iyi günler

Başıma iş mi aldım;yoksa hayatıma anlam mı kattım bilmiyorum :);ama 2 adet 86 Nissan Pickup ım oldu;yavaş yavaş orası burası şeklinde debeleniyorum;biri tek kabin ;diğeri çift kabin;pazar günü fırsat bulursam Sarıyer e de gelmeye çalışacağım;herkese iyi günler :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.