Arama sonuçlarınız

1. Ertuğrul Açıkgöz

Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 )

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) Aladağlar Milli Parkı tabelasının fotoğrafını çekmek için durduğumda arkamdan hızlıca gelen araçta durdu.. direksiyondaki arkadaş aracın camından Türkm'üsünüz diye sorduktan sonra benim ard arda gelen sorularımı yanıtlamak için...
  2. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) size ailecek afiyet olsun .. :) yolunuz düşerse beklerim ..
  3. Ertuğrul Açıkgöz

Iğdır Grubu Gezilerimiz

Ynt: Iğdır Grubu Gezilerimiz Hadi bakalım hayırlı olsun hidrolik direksiyon .. ama bak şimdiden söylüym kol kasların zayıflar sonra ;D
  4. Ertuğrul Açıkgöz

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Zafer bey herzamanki güzel anlatımınızla bu güzel görseller içinde tşk..ler sormak istediklerimden birisi de bulunduğunuz ülkelerde internet erişimini nasıl çözüyorsunuz .. eğer paket olarak TR den...
  5. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) Çamardından Demirkazık köyüne doğru,
  6. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 )
  7. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) Bu yol herhalde doğrudan Zirveye çıkıyor ;D derken.. Yol 2.000 m.lerden sonra inişe geçti.. 1600 m.lere indikten sonra başlayan Elma bahçeleri gerçekten görülmeye değerdi
  8. Ertuğrul Açıkgöz

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması dün gittiğim aladağlar keşif gezisine ait link.. görsel ve anlatımları devam edecek :) yorumları o linkte yapacağımda ... gerçekten harika yerler .. özür, linki vermemişim :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62236.new#new
  9. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Geçmiş olsun üzüldüm .. katılmayı çok istiyordu..
  10. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) GPS e göre gittiğimden ana yoldan ayrılıp köy içerisindeki Yola girdim.. ama yol stabilize ve çok bozuktu, sorduğum köylü arkadaşımız önce aşağıdaki çevreden geçen anayoldan gitmeniz gerekirdi dedi.. sonra bana ve araca bakıp ::)...
  11. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) Yönümü belirledikten sonra .. aladağlara doğru....
  12. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) GPS'e bakmadan önce :) "http://www.dailymotion.com/swf/video/xf1dlf?additionalInfos=0"
  13. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 ) Göreme yakınlarında bisikletli turist kafilesi,
  14. Ertuğrul Açıkgöz

Dün sabah,daha öncedende fırsat bulduğumda yaptığım gibi Nevşehir,Göreme civarında ( bana yakın olduğundan ) biraz dolaşıp gelirim diyerek evden çıktım. Herzamanki gibi doğa güzeldi.. sezon bitmek üzere olduğundan bölge biraz daha sessiz ve sakindi. Aracımla klasik güzergahları gezerken bu sefer...
  15. Ertuğrul Açıkgöz

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar doğrudur kulaktan kulağa fısıldama oyunu gibi her aktarımda biraz değişmiştir ama şimdilik özü değişmemiş gibi .. sizin yaşadığınızda güzelmiş :)
  16. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması herkes yine kahvaltısını yaptıktan sonra gelsin buluşmaya ona diyeceğim yok..da. neyse OK .. ateş yanmayacaksa en az vakit alanı yine kahvaltı türü olacaktır. (Alışveriş yarın yapılmış olmalı tabii ... yoksa pazar öğlen yola ancak çıkılır :) )
  17. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması bu sabah sizlerden hala kesinleşmiş bir program göremeyince .. bende programsız olarak Nevşehir tarafına doğru yola çıktım.. baktımki hep aynı yerler,.. GPS e ÇAMARDI yazdım mesafe 120 Km çıkınca, görelim bakalım dedim ve direksiyonu o yöne...
  18. Ertuğrul Açıkgöz

Satılık 1977 Model Orjinal CJ5

Ynt: Satılık 1977 Model Orjinal CJ5 güzel görünüyor .. hayırlı satışlar dilerim.
  19. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması çamardı proğramı iptal olduysa ve başka gelen arkadaşlar olursa Erciyes-Sarıgöl e gidebiliriz diye düşündüm . bildiğim kadarıyla güzergahta ağır off roadluk bir yer yok.. bu son 2 hafta kar yağmadan önceki son zamanlar olabilir.. bugünkü yağmurlar nasıl...
  20. Ertuğrul Açıkgöz

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) Umarım keyifli bir etkinlik olur. duyurunuzla ilgili olarak birkaç hatırlatma yapacak olursam, duyuru forumunu ,off road ağırlıklı bir etkinlik olacak ise etkinliklerin Off Road bölümünde açmanız daha uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.