Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
Zafer bey,
sürekli olmasını dilediğim gezilerinize ara verecek olursanız bu zengin görsel ve bilgilerle dolu çok güzel yorumlarınızı kitap haline getirmenizi kuvvetle öneririm..
tüm paylaşımlarınız için tşk.ler
Ynt: Sinop - Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak Yarışları (1-2-3 Ekim 2010)
Eminim çok güzel olacaktır.Keyifli ve sağlıcakla bitecek bir etkinlik diliyorum.
Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması
bu hafta sonu yapılacak gezi detayını o forumda konuşmaya devam edecek olsaydık gerçekten doğru olmayacaktı .. o forum off road yapmış ve gelecektede yapacak bütün üyeler için dersler verecek, üzücü olduğu kadar herkesin kendisine birşeyler aldığı...
Ynt: Aydın'da OffRoad
ilçelerinide katarsanız Aydın'da Off Road yapacak çok zengin bir katılım listesi oluşturabileceğinizden eminim .. sanırım şimdilik sorun iletişim ve Gezenbilir grubunun yeterince tanıtılamaması gibi görünüyor .. ::)
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)
haklısın Yahşi .. özellikle günübirlik gezilerde off road ve muhabbete daha fazla zaman kalabilmesi için önceden çözmemizde fayda var.. da isterseniz bu detayları bu forumda paylaşılan ana konuyu...
Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları
bu doğru bir yaklaşım olmaz ...
vize için istenen bu türden belgeler bencede ne yazıkki aşağılayıcı ve gelmenizi istemiyoruz anlamına geliyor ancak bu evrakları olan yada temin edebilen kişilerin vize için şartlar koyan evrak isteyen ülkelere gitmesine gerek...
Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)
Ok .. şimdilik Çamardı olarak not ettim detaylar için haberleşiriz.
bu hafta sonu için çok detaylı program hazırlamaya zaten vakit yok tabiide tahminler doğru çıkarsa perşembe günü gece kuvvetli yağış ,cumartesi gece sağanak görünüyor.. havalar iyice soğumadan şöyle GECE...
Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender
güzel fotoğraflar Engin tşk..
sabah ben hatırlatacaktım gelirken BALON ları çekin diyede herhalde fazla çekemediniz iniş saatleri gelmişti siz ordan geçerken :)
Ynt: Burası Neresi?
sizin 23 Nisan tatilinde nerede olduğunuzu bilsek kolay olacak :)
soldaki aydınlatma projektöründen ve çevresinın çitle çevrilmesi tarihi bir kalıntı olduğunu düşündürüyor.sağdaki sabit gözlem dürbünümüdür ?
Ynt: Evlenmek
Arkadaşlar hepiniz güzel ve ders verici sözler yazmışsınız.. paylaşmışsınız .. hepinize teşekkürler .. bu başlangıcı epeyce önceye dayanan forumu okurken bunların bir kısmını , tabiidirki önemli önemsiz ayırımı yapmadan bana diğerlerinden daha ilginç gelenleri aşağıya kopyaladım...
Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender
yayınladıkların için sğl Engin.Gelecek sefere daha zengin olur umarım diyeceğimde .. görsellerin kayıtı başlı başına ayrı bir iş .. bu yüzden kalabalık geziler haliyle daha zengin oluyor :)
Sğl Zerrin de pek zengin görsel olmadı gezinin kendisi görünenden daha keyifliydi :)