Arama sonuçlarınız

1. Ertuğrul Açıkgöz

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Geçmiş olsun umarım çok ciddi birşey çıkmadan yaptırırsın .. CJ 5 le gelemiyormusun ?
  2. Ertuğrul Açıkgöz

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Zafer bey, sürekli olmasını dilediğim gezilerinize ara verecek olursanız bu zengin görsel ve bilgilerle dolu çok güzel yorumlarınızı kitap haline getirmenizi kuvvetle öneririm.. tüm paylaşımlarınız için tşk.ler
  3. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Okan zaten msj. göndermiş bugün liste kesinleşir demişti.
  4. Ertuğrul Açıkgöz

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi?
  5. Ertuğrul Açıkgöz

Sinop - Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak Yarışları (1-2-3 Ekim 2010)

Ynt: Sinop - Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak Yarışları (1-2-3 Ekim 2010) Eminim çok güzel olacaktır.Keyifli ve sağlıcakla bitecek bir etkinlik diliyorum.
  6. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması bu hafta sonu yapılacak gezi detayını o forumda konuşmaya devam edecek olsaydık gerçekten doğru olmayacaktı .. o forum off road yapmış ve gelecektede yapacak bütün üyeler için dersler verecek, üzücü olduğu kadar herkesin kendisine birşeyler aldığı...
  7. Ertuğrul Açıkgöz

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad ilçelerinide katarsanız Aydın'da Off Road yapacak çok zengin bir katılım listesi oluşturabileceğinizden eminim .. sanırım şimdilik sorun iletişim ve Gezenbilir grubunun yeterince tanıtılamaması gibi görünüyor .. ::)
  8. Ertuğrul Açıkgöz

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) haklısın Yahşi .. özellikle günübirlik gezilerde off road ve muhabbete daha fazla zaman kalabilmesi için önceden çözmemizde fayda var.. da isterseniz bu detayları bu forumda paylaşılan ana konuyu...
  9. Ertuğrul Açıkgöz

Vize Almanın Püf Noktaları

Ynt: Vize Almanın Püf Noktaları bu doğru bir yaklaşım olmaz ... vize için istenen bu türden belgeler bencede ne yazıkki aşağılayıcı ve gelmenizi istemiyoruz anlamına geliyor ancak bu evrakları olan yada temin edebilen kişilerin vize için şartlar koyan evrak isteyen ülkelere gitmesine gerek...
  10. Ertuğrul Açıkgöz

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Ok .. şimdilik Çamardı olarak not ettim detaylar için haberleşiriz.
  11. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) bu hafta sonu için çok detaylı program hazırlamaya zaten vakit yok tabiide tahminler doğru çıkarsa perşembe günü gece kuvvetli yağış ,cumartesi gece sağanak görünüyor.. havalar iyice soğumadan şöyle GECE...
  12. Ertuğrul Açıkgöz

Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender

Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender güzel fotoğraflar Engin tşk.. sabah ben hatırlatacaktım gelirken BALON ları çekin diyede herhalde fazla çekemediniz iniş saatleri gelmişti siz ordan geçerken :)
  13. Ertuğrul Açıkgöz

Işık Sağlamada Yardım

Ynt: Işık Sağlamada Yardım bilgi için tşk. carrefour ada bakıym :) fiyatı nekadardı ?
  14. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) KAMPLImı günübirlikmi ?
  15. Ertuğrul Açıkgöz

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? sizin 23 Nisan tatilinde nerede olduğunuzu bilsek kolay olacak :) soldaki aydınlatma projektöründen ve çevresinın çitle çevrilmesi tarihi bir kalıntı olduğunu düşündürüyor.sağdaki sabit gözlem dürbünümüdür ?
  16. Ertuğrul Açıkgöz

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kadir bey sizde Nursel hanımı biraz fazla zorlamıyormusunuz ... ben sizi bu kadar yormamıştım :D
  17. Ertuğrul Açıkgöz

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Arkadaşlar hepiniz güzel ve ders verici sözler yazmışsınız.. paylaşmışsınız .. hepinize teşekkürler .. bu başlangıcı epeyce önceye dayanan forumu okurken bunların bir kısmını , tabiidirki önemli önemsiz ayırımı yapmadan bana diğerlerinden daha ilginç gelenleri aşağıya kopyaladım...
  18. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender yayınladıkların için sğl Engin.Gelecek sefere daha zengin olur umarım diyeceğimde .. görsellerin kayıtı başlı başına ayrı bir iş .. bu yüzden kalabalık geziler haliyle daha zengin oluyor :)
  19. Ertuğrul Açıkgöz

Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender Sğl Zerrin de pek zengin görsel olmadı gezinin kendisi görünenden daha keyifliydi :)
  20. Ertuğrul Açıkgöz

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi çamurunuz BOL , Suyunuz AZ olsun ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz