Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota Yedek Parça
Sadece tamir takımı lazım boş yere 120 vermeye gerek yok benim acelem yok getirtirim derseniz beklerim hepsini birden kargo edersiniz belki başka ihtiyaçlarda çıkabilir.
Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel
Aslında benim konuyla alakalı bir fikrim var.
Üç beş toyotacı birleşelim gürcistana gidelim ordan 2-3 bine temiz bir araç alalım buraya getirip parçalıyalım herkesin neye ihtiyacı varsa alsın.
Bu konuda çok ciddiyim.
Ayrı ayrı milyar milyar parça alacağımıza tek...
Arkadaşlar aracıma içten ve dıştan bar yaptırmak istiyorum fakat elimde google de bulduğum resimlerden başka birşey yok
elinde iç veya dış bar projesi olan varsa yada ayrıntılı fotosu olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir
Gardaş hiç zor değil istediğim renge boyat boya faturasını al Trafiğe git tamam başka bişeye gerek yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir
Benimki şehir dışı kırk yakıyo normal demekki mt lastik yükseltme var normal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi
2.2 Hilux şehir içi 60 krş şehir dışı 40-45 krş off road da 80 krş ile 1 tl arası yakıyor
Ben 2200 motor araçla bunu yakıyorum ve bu araç toyota yani az yakmasıyla ünlü araçlardan.
5200 motor araçla 35 krş yakan arkadaşlara helal olsun diyorum inip arabayı...
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Arkadaşlar bildiğiniz iyi bir lastik kaplamacı varmı...
Benim lastikler kaplama ve deseninden aşırı memnunum silvertone den daha iyi desem abartıyosun dersiniz fakat gerçekten daha iyi .
Geçen hafta kulüpten bir arkadaş cj 8 aracına sıfır dört...