Arama sonuçlarınız

1. ghostrider12

Offroad

Ynt: Offroad her pazar 3 4 araç geziyoruz gelmek isterseniz sabah 9 da buluşuyoruz hasan bey.
  2. ghostrider12

9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :)

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) bunlarda benden =)
  3. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) bypass lar oldu tabiki o kadar da değil :)
  4. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) ben tek geldim grup sonradan geldi bende battım ama zahiyat yok çok şükür =)
  5. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) aynen bendim :) hiç aklıma gelmedi valla benimde :)
  6. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) vinç çok sıkıntı yok ;)
  7. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) resim çekemedim daha . bugün saat iki gibi bi göktürk yapıcam orda çeker akşam atarım =)
  8. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) aldım ;D
  9. ghostrider12

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) bizde davetlimiyiz :)
  10. ghostrider12

Acemi Off Roadçı :)

Ynt: Acemi Off Roadçı :) şuan kullandığım araçla takas etmem gerekiyor ikinci aracı alçak durum yok şu anda bi araç var takas için konuştuğumuz kare kasa o yüzden buna karar kılmak zorunda kaldım yoksa dediğiniz gibi grand cheroke benimde aklımda olan bir araç :-\
  11. ghostrider12

Ynt: Acemi Off Roadçı :) araç güzel zevkli fakat araziye göre biraz kibar :) kısmet olursa bu hafta içinde cheroke alıyorum 4.0 kare kasa
  12. ghostrider12

Ynt: Acemi Off Roadçı :) evet 4 araçtık , biraz eğlendik inanın bu araçtan böyle bi performans bende beklemiyordum =)
  13. ghostrider12

2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz???

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? bi planınız varmı ?
  14. ghostrider12

Ynt: Acemi Off Roadçı :) araç 5 cm yükseldi ve çamur lastikleri var onun dışında bir şey yok tabiki zorlanacağının farkındayım
  15. ghostrider12

Ynt: Acemi Off Roadçı :) çok teşşekkür ediyorum bilgilendirdğiniz için
  16. ghostrider12

Ynt: Acemi Off Roadçı :) sitede yeni olduğumdan dolayı sormuştum kusura bakmayın ;D peki aracımın resminden pay çıkarırsanız gittiğiniz yollara uyumluluk sağlar mı ? ???
  17. ghostrider12

merhabalar.. bende aranıza yeni katılanlardanım ;D 2 aracımız var pek donanımımız yok ama kendi çapımızda eğleniyoruz gezilerden bizide haberdar ederseniz size katılmaktan mutluluk duyarız saygılar herkeze hayırlı günler .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.