Arama sonuçlarınız

1. hakkı57

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri teşekkürederim kocaeli biraz ters kalıyor malum avrupa yakasından anadolu yakasına bile geçmek işkence :) aslında bu işe geçen cuma falan niyetlenseydim dediğiniz gibi olurdu cumartesi pazar yuvacık aytepedeydim.en azından ordayken hallettirmiş...
  2. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri teşekkürederim...
  3. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri evet ylos made in turkey olandan :) valla çevremde yok bende tamamen buradaki konudan görüp aldım.cihaz normal dir diye düşünüyorum.
  4. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri estağfurullah komik gelicek bir durumu yok ;) ilk gaz basışta evet bir yığılma sanki gaz yemiyomuş gibi oluyor ama sonra açılıyor.ara hızlanmalarda aynı biraz yığılıp sonra normale dönüyor.ayrıca teşekkürederim.
  5. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri evet 2.2.valla ne bilim ayar tutturamıyoruz bilen birinide bulamadık bakalım yarın bidaha ayar için götürücem.
  6. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri emre bey sizin paylaştıklarınızdan sonra şansımı bir daha denemek istedim ve lpg ciye gidip mikserin montajını yaptırdım.ayar la ilgili baya uğraştık rolentisi falan tamam yüksek devirlerde sıkıntı yok ama düşük devirde gaz yemiyor ayar...
  7. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri montajı sizin dediğiniz gibi çok basit elektriksel bir bağlantı yok tamamen motorun emiş kuvveti ile çalışıyor.benimde aynı şekil montajlanmıştı ama ayarlar tutmadı belkide benim araç uygun değildir bilemedim doğrusu.
  8. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış bey daha önceki mesajlarda yazmıştım yanılmıyorsam facebook da orhan atik var onda set halinde olması lazım ben kendisinden almıştım ama şu an için fiyat bilgim yok.bir sorun derim varsa alın bence toplama ile uğraşıp zaman kaybı hatta para harcamayın boşuna.
  9. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış bey yanlış bilgi vermek istemem ama 4x2 hiluxların kutularının olucağını sanmıyorum.dizellere amerikan pompalar uyduruluyor doc pompaları falan oluyor ama bizim benzinli modellere toyota olmak zorunda coronanın pompası olurmu bilemiyorum.
  10. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım buda benim canavarın son hali ;)
  11. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım evet orjinal hilux dan çıkma set halinde alınıp takıldı.bizim 2.2 yn 106 modelin orjinali yok diye biliyorum japonyadan kuru direksiyon olarak ithal edilmiş.diğer dizel modellerin direksiyon sistemini pompa ayak ve krank kasnağına ilave kasnak ile takılıyor.bunun...
  12. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hayır standart 2.2 motor turbo uygulaması yapmadık.turbo uygulamak bu motor için tamamen fantazi barış bey ama sizin dizel motor için uygulanmış örnekler var.ayrıca su geçişinde skıntı olmadı çok şükür :)
  13. hakkı57

Opel Frontera 2.0 Baskı Balata

Ynt: Opel Frontera 2.0 Baskı Balata kendi debriyaj seti mevcut arsştırırsanız bulursunuz ayrıca vectralara bakın frontera 2.0 motor vectra-a motorudur.
  14. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım çok fazla bir tadilata gerektirmiyor aslında sadece pompa için ayak yapılıyor.distirübütör ün alt kısmında motor üzüerine montaj için vida yerleri var oraya göre ayak yaptırıcaksınız.alıcağınız set nasıl bir set acaba 2.2 benzinlinin bildiğim kadarı ile orjinak...
  15. hakkı57

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen 12.5 değil zaten öyle ölçü sileverstone da yok malesef.doğru biliyorsunuz ama taban genişledikçe yanak yüksekliğide artıyor işte ;)
  16. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen 12.5 derken hangi lastik acaba? silverstone ise o ölçü zaten yok en büyük 35x11.5x15 oda son partide gelmedi zaten.10.5 ile 11.5 arasında 4 cm yükseklik farkı var yakıta pek bi etkisi yok.ben her 2 ölçü extrem lastiği de kullandım.35x11.5x15...
  17. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen çevirir ama çekiş düşer.ağır devirde farkına varmazsınız ama asfalt 2 çekerde baya hissedilir.
  18. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen marka değil yapısı itibariyle iş yapmaz demek istemiştim.aracı çamurlu yolda kaydırması tutunmaması normal yani.lastik bu işin etkenlerinde sadece biri tabiki bununda dışında araç ağırlı şase uzunluğu kilitli diff olup olmadığı gibi.mesela eğimli...
  19. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım evet rahatlar aracınız.eski çemberli jantları herkes yapmaz tehliledir lastik söküm takım işi.ayrıca daha önce söylediğim gibi çok ağırdır.ilandaki jantlar çok güzel aynısını kullanıyorum.tek kötü yanı -45 ofsetli olması nedeniyle balans ayrının tam yapılamaması.
  20. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen fotolara baktım kusura bakmayın ama o lastiklerle macera aramışsınız ;) o lastiklerin ağır çamurda iş yapma şansı yok malesef
Geri