Arama sonuçlarınız

1. hakkı57

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen lastikler den dolayı olabilir.ben 2 yıla yakındır tek araç olarak kullanıyorum silverstone extremlerle.asfalta ıslak yollarda 2 çekerde viraj alırken dikkatli kullanmak gerekiyor ( bütün araçlar için geçerli) zira arka hafif olduğu için kaymaya...
  2. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım fotodaki jant ve lastikse onlardan daha az yakar ilandaki lastik jant.özelllikle eski toyota jantlar çok ağır.
  3. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım ilandaki jantların aynısını kullanıyorum -45 ofsetli olarak lastikleri 4.5 cm dışarı atıyor güzel durur ;) lastikler m/t arazide işinizi fazlasıyla görür ama asfaltda biraz ses uhultu yapar.Daha öncede yazdığım gibi ağır arazi düşünmüyorsanız a/t lastik düşünün bence...
  4. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım 235.85.16 ebat ilk fotodaki ebat zaten yani 32'' takabul ediyor ;)
  5. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım 1. fotoda 32 ebat M/T desen 2. fotodaki 35 ebat silverstone extrem ;)
  6. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım offroad yapmayı düşünmüyorsanız yakıtı ve motoru düşünürsek 31 ebat A/T lastik işinizi görür.ama dersenizki biraz göze hoş gelsin 33 ebat iyi durur biraz yakıt artar ve çekiş düşer tabi ;)
  7. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen ben 187 tl ödemiştim ;)
  8. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım yanılmıyorsam 2 lt alıyor zaten en azından benimkine 2 lt konulmuştu.
  9. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım bu ilandaki lsd li diff için değil yanlız şanzuman yağı diye belirtmişler.lsd li diff ler için olanlarına bakıcaksınız.
  10. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım 2.2 ise aracınız o zaman standart olarak vardır.belki dediğiniz gibi yağ değişimi ile problem çözülebilir.belkide pullar arızalıdır.sizin yapmak istediğiniz tamamen deneme yanılma yöntemi.ilk iletimde belirttim bu araçların lsd leri baya değerli ve bazı uyanık...
  11. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım kullanıcağınız yağ MOTUL da var internetden temin edbilirsiniz.kilitli diferansiyel olduğunu belirtin tabi.
  12. hakkı57

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.aracınızın tedaş çıkması olduğunu söylemişsiniz.aracınız tedaş çıkması 2.2 benzinli model ise lsd kilit standarttır ama ln 106 modeller 2.8 dizel olup bildiğim kadarıyla tedaş tarafından kullanılmadı ve de çoğunda lsd...
  13. hakkı57

Hilüx Hidrolik Direksiyon Nerden Bulurum...

Ynt: Hilüx Hidrolik Direksiyon Nerden Bulurum... mustafa bey hidrolik direksiyon için facebook da orhan atik var onunla görüşün elinde var.1750 tl gibi bir rakam dı galiba ;)
  14. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen hiluxların makaslar standart olarak dingil üstündedir zaten o yönden rahat olun ;) lsd yi test etmek için aracı arkadan kaldırın 2 lastikde aynı yöne dönmesi gerekiyor.biri ileri diğeri geri dönüyorsa lsd yoktur.alırken buna dikkat edin.ayrıca...
  15. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen lsd standart ama alırken kontrol edin kurumlardan alıp satarken lsd leri söken uyanıklar var.35 lastik arazide hiç bişey farkettirmez sadece asfalt da biraz yoruyor ayrıca 35 ler direk olarak takınca arazide önler çamurluk içlerine sürter tabi...
  16. hakkı57

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri eğer böyle bir imkan varsa tabiki elimdeki ürünü değerlendirmek isterim ;) teşekkürler...
  17. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri özürdilerim sorunuzun cevabını atlamışım.propantürk sadece satış toptancısı herhangi bir montaj işlemi yapmıyorlar.brc nin orjinal blos mikserinin yerli taklidini üratmişler ylos mikser diye :)
  18. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri valla ben sipariş verirken sordum montaj için bayileriniz varmı diye.bana ankara da şu youtube videoları olan ustayı söylediler.istanbulda olduğumu söylediğimde tek bayilerinin olduğu oda istanbul anadolu yakasında bulunduğunu söyledi.bir tane...
  19. hakkı57

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri ben yazın başında izmirden siparişle getirtdim bayağı ümitliydim ama istanbulda gittiğim lpg cilerden montajını yapan hatta ismini duyan bile yoktu.kendi lpg cime montajı için ısrar ettim denedi ama ayarlarını tutturamadı çok hassas hatta az kalsın...
  20. hakkı57

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen 95 beygir 182 nm tork ;) 32' lastik ebatlarına kadar çok seri özellikle dizel olanlara göre asfalt da daha iyi ;) ben 35 extrem lastikle düz yolda 110-120 arası görüyorum ama rampalarda araç bayılıyor. bu arada hayırlı olsun allah kazasız belasız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.